Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Атакува ме Фалшива ел. поща иска данни от кредитна карта - подател е моя Мейл адрес

Featured Replies

Пиша това тук защото в предишна публикация ми отговорихте че тук има специалисти по Java и др, компютърни езици та можеби ще знаете как да бъде разкрита атаката .

Фалшива ел. поща иска данни от кредитна карта - подател е моя Мейл адрес . Как да разбера кой го праща ?

Не мога да го блокирам защото е   @abv.bg   ,  а в същност ако отговоря ще отиде не в мойта поща а някъде където изискват данните Уж за потвърждение .

Как да разбера до къде отива отговора ?

преди 36 минути, juveplu написа:

Пиша това тук защото в предишна публикация ми отговорихте че тук има специалисти по Java и др, компютърни езици та можеби ще знаете как да бъде разкрита атаката .

Фалшива ел. поща иска данни от кредитна карта - подател е моя Мейл адрес . Как да разбера кой го праща ?

Не мога да го блокирам защото е   @abv.bg   ,  а в същност ако отговоря ще отиде не в мойта поща а някъде където изискват данните Уж за потвърждение .

Как да разбера до къде отива отговора ?

Пиши на съпорта на абв, те може да могат да разберат, макар че не е 100% сигурно, като ги знам какви маймуни са.

• Автор

Много благодаря за бързите отговори . Да така е не се дава такава информация насам и на там . 

И ще имам пред вид да гледам в ОЩЕ опциите там наистина пише повече неща . Това ще помогне и на други като мен които не са се сетили къде да гледат .

Само още нещо :  Преди време в едно от писмата си видях най долу на дългата кореспонденция 2-3 реда нещо като код ( несврзани или объркани символи ) . Направо си беше код .

Има ли някакъв скрит друг начин в писмото да е вкаран код за шпиониране ? И къде да проверявам за това ? Има ли начин да е там , но да не се вижда ? Или къде може да е скрит ?

АБВ Поща->Настройки->Защита от спам->Блокиране на адрес или домейн->там кадето пише Нов адрес пишеш твоя си адрес и натискаш +. Повече няма да получиш съобщение от твоя адрес.

• Автор

Оооо аз веднага го изтрих . Ами как къде видя , подател съм аз и аз съм получател . Ако отговоря ще отговоря на себе си , но няма да го получа , а ще го получи подателя .

Изтрих всичко със  Ccleaner  и смених паролата за  ABV 

Не мога да видя сега нещата от  ОЩЕ  опциите  за този мейл , но ще блокирам моя мейл и ще следя .

Имах зарази  но ги изтрих . Сигурно са се внедрили някъде и затова са тези неща . В общи линии сте мн. добри . 

Като Ванга сте . Разнищихте всичко . Само не разбрах имате ли отговор на последните питания :

преди 1 час, juveplu написа:

Преди време в едно от писмата си видях най долу на дългата кореспонденция 2-3 реда нещо като код ( несврзани или объркани символи ) . Направо си беше код .

Има ли някакъв скрит друг начин в писмото да е вкаран код за шпиониране ? И къде да проверявам за това ? Има ли начин да е там , но да не се вижда ? Или къде може да е скрит ?

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Те са по изобретателни от мен . Пак получавам поща от някой който ме шпионира и отново е моя имейл адрес въпреки че го добавих в забранени . Само че от пред има знак за по- малко . Ето така   <[email protected] .

Опитах се да го забраня и този , но от  ABV  го отхвърлят че не е валиден имейл . Забраних и този от опциите - "ОЩЕ" който е друг и сега пак ще наблюдавам какво ще измислят

Ей виж как става:
https://emkei.cz/

8fFTMTX.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.