Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стария хард не се разпознава от новата система!?!

Featured Replies

Значи!

За какво иде реч!?

Имах проблем с компа, изгоря захранващата букса със сокета и.

Компа си вървеше на батерия , рестартирах го няколко пъти , никакви последствия за дъното не открих.

Свалих всичко от дъното и го презапоих но при пробите даде накъсо , явно е пробило там някъде.

Закачих всичко и пак си работеше нормално на батерия.

Поръчах ново дъно за педесет лева и то дойде, но когато закачих харда трябваше да преинсталирам, но ми поиска форматиране на всичко, не ми разпозна дяловете.

Разпозна един общ дял/диск/ за форматиране.

Искам си част от информацията и то непременно, харда не е повреден , просто нещо стана по едно времеееее

ВРЕМЕТО БЕШЕ , КОГАТО СЕ ОПИТВАХ ДА ЗАРЕДЯ УИНДОУС ОТ СЪЩИЯ ХАРД , НО КАТО ВЪНШЕН В КАДИ ЮСБ

Не  помислих, че при зареждане уиндоус прецъква портовете за да ги управлява.

Та , тръгна да зарежда уиндоус и когато , аха, аха , нещо да се покаже и цък - ПЪЛЕН МРАК

И след два - три такива опита , вече не го разпознаваше по дялове.

ПРЕДИ ТОЗИ СЛУЧАЙ

Когато го вкарам в системата с юсб порта, автоматично му излизаха на екрана дяловете и ма питаше какво да ги прави.

Това беше на СЪВСЕМ ДРУГ ЛАПТОП.

Пълна галимация,  ама при мен нещата , никога не са прости, дори вода от чешмата да си налея , все нещо ще има.

Друго не се сещам в момента ,  а и ми омръзна да пиша.

Толкова много мотики си настъпвал до сега и никаква поука не си си извадил.

Най-правилното ти решение би било да занесеш диска при някой който разбира какво прави, ако може да се спаси нещо той ще ти каже как ще станат нещата.

Ако не отиваш на барче и си поръчваш една студена вода, че да не предизвикваш бедствия!

Успех!

Имах проблем с компа, изгоря захранващата букса със сокета  - кое е предизвикало това нещо. Аз ползвам лаптопи от 15 години такова нещо не ми се е случвало? 

преди 28 минути, HULK12345 написа:

ВРЕМЕТО БЕШЕ , КОГАТО СЕ ОПИТВАХ ДА ЗАРЕДЯ УИНДОУС ОТ СЪЩИЯ ХАРД , НО КАТО ВЪНШЕН В КАДИ ЮСБ

Често срещан проблем на прецакана fat таблица, за щастие лесно поправим. Някои дъна го правят редовно този номер, може да зависи и от дискът. Отдавна не ми се е случвало да оправям такова нещо, май от времената на XP, но всяка диагностична програма би трябвало да се справи, сигурно има и вариант в команден ред през diskpart. Пробвай буутващо Hiren's Boot CD, или с това - Free fat ntfs partition recovery.

• 2 седмици по-късно...
на 21.03.2018 г. в 21:59, RagnerBG написа:

Често срещан проблем на прецакана fat таблица, за щастие лесно поправим. Някои дъна го правят редовно този номер, може да зависи и от дискът. Отдавна не ми се е случвало да оправям такова нещо, май от времената на XP, но всяка диагностична програма би трябвало да се справи, сигурно има и вариант в команден ред през diskpart. Пробвай буутващо Hiren's Boot CD, или с това - Free fat ntfs partition recovery.

Благодаря. Това ми помогна.

Използвах  Тест диск и след няколко дена на проби успях да го възстановя напълно, както си беше.

После се заиграх и си възстанових и един стар хард отпреди 6 години, оказа се в отлично състояние.

Проблема е решен.

на 21.03.2018 г. в 21:43, Емил Костов написа:

Имах проблем с компа, изгоря захранващата букса със сокета  - кое е предизвикало това нещо. Аз ползвам лаптопи от 15 години такова нещо не ми се е случвало? 

Компютъра се използваше дълги години като притурка на телевизора , а буксата му постоянно прекъсваше.

Все искаше да се наглася доста докато тръгне да зарежда.

А днес, а утре и така и не я оправих.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.