Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнаха DIR.BG потребителите

Featured Replies

Значи, от 1 месец потребителите които са изграждали свои уеб сайтове на glog.dir.bg вече са изгубили правата си над тях. Сайтовете им са минали във владение на неизвестно лице или просто данните за собственост за заличени и не могат повече да ги управляват. Интересното в случая е, че поддръжката на DIR.BG също се е изпарила и няма нито отговорни, нито гласност по въпроса. Нито има изнесена информация. Телефоните тук са менте и никой не стои зад тях. Няма кой да ви отвори, нито в рекламен отдел. За обратна връзка и дума не може да става, просто ще бъдете поредния глупак, който пише на вятъра. Създаването на нов сайт работи, но старият е заличен и виси безстопанствен.

Питам се, каква е тази подигравка с потребителите, фирмата фантом ли е?

• Автор
преди 21 минути, Blue_Hulk написа:

Аз за безопасен сайт не съм чувал, а ти ?

Чувал съм за възстановяване. А ти чувал ли си?

https://www.whois.com/whois/dir.bg

Телефоните са различни
А и там нещо се мъти:
https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2014/09/24/2386977_sobstvenikut_na_dirbg_shte_reshava_oshte_vreme_dali_da/
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/06/14/2777407_monika_stanisheva_vliza_v_dirbg/
Инфото е старо, но...

http://dnes.dir.bg/cat/all/
Новините са актуални. Да не би при теб да има някакъв проблем?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 3 часа, Mlechko написа:

Чувал съм за възстановяване. А ти чувал ли си?

Аз за безопасен сайт не съм чувал. В дълбкота мрежа, има толкова много акаунти колкото ти иска душата.

Дира е толкоз изоставен, че се учудвам как въобще съществува още. Нататък - просто "дирите"  ми'аля.

• Автор
преди 11 часа, DarkEdge написа:

Новините са актуални. Да не би при теб да има някакъв проблем?

Проблемът е изключително неприятен. След вход в системата (след като се логнеш), трябва да имаш видимост към твоя създаден глог - един  линк с името на сайта от където редактираш съдържанието му. Този линк отсъства. С което излиза, че нямаш създаван сайт. Но сайта не е изтрит и ти нямаш достъп до него. Създаването на втори сайт е възможно и той се вижда! Но първият го няма в акаунта ти. Но е наличен като сайт и не е изтрит, вижда се в уеб пространството като съвсем редовен. Проблемът е както при мен, така и при други, чета оплакванията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.