Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

А вие (екипа на Калдата) доволни ли сте от потребителите си?

Featured Replies

Хайде сега избийте се!

Аз съм обикновен потребител, но ще се опитам да погледна от страната на модератор (случвало ми се е да бъда такъв от време на време).

Ами като гледам затворените теми, колко от тях са написани на латиница, колко с неточно заглавие...

Ами замислете се малко. Мисля, че отдавна мина модата да се пише на латински и с МаЛКи и ГоЛеМи букви. НО все пак има някои които го правят. => Би трябвало да има някаква нотка на недоволство от страна на "депутатите" в този форум :wors:)

На тяхно място всеки път триейки или местойки тема бих си казвал наум "Абе мама му стара, тези не се ли научиха нда не пишат "HEEELP" Като заглавие?

Иначе аз съм доволен - културни са хората тук. Не знам кое помага за култивирането им, но не е като по други места. Например форума на доставчкика ми в който бях модератор - там направо се побърквах от потребителите.

П.П. А този който всички го мразят какъв е? Едва ли е лицемер. (сериозно питам)

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...
Аз ли съм изкукуригал или някои хора нещо полетяха много в небесата, какви са тези сравнения за поданици, кралства и потребители. Къв поданик мога да съм аз на патето Яки, как може един човек да се отпусне спокойно да си пише каквото мисли, след като някой паток ще му диша във врата и ще му напомня:

И аз кво трябва да се притеснявам, да не би случайно този мъпет да е недоволен от мен? Ха абсурд! Има толкова много IT форуми, а да не говорим на англисйки или руски какви бордове има, така че който иска винаги може да си намери нужното инфо. Не мога да разбера на какво се базира самочувствието на Фифа - да не би случайно да си изкупил правата за ползване на форуми...или какво, дай го по-спокойно?

Колега не съм съгласен много с теб!-разглеждал ли си постовете на фифа !приноса му към сайта и.т.н.т....Мисля че повечко е заслужил от някой негови колеги-няма да цитирам -обаче!А обратно на него са му навредявали ей така-просто за спорта-разгледаи му репутацията....и ще видиш.... :)А на колегите предлагам да помълчим пък да видим какво ще напишат-(господа модераторите)другите освен фифа....нали за тях беше темата....Пък някъде -по-напред пишеше и за по лабилни (чувствителни хора)да и аз съм такъв и на моменти съм убиден на модовете но не съм напуснал форума-ще се старая да поправям грешките си и освен другите да са ми полезни да съм полезен с нещо и аз....А на който не му изнася има много форуми в много сайтове....Аз обаче имам забележка към модераторите и някой колеги -преди да намалите репутацията на някой-предупредете го веднаж на лично....-и ако не се поправи тогава санкционирайте,,,,така е мисля-по -добре....

Редактирано от dj.michel (преглед на промените)

Аз ли съм изкукуригал или някои хора нещо полетяха много в небесата, какви са тези сравнения за поданици, кралства и потребители. Къв поданик мога да съм аз на патето Яки, как може един човек да се отпусне спокойно да си пише каквото мисли, след като някой паток ще му диша във врата и ще му напомня:

И аз кво трябва да се притеснявам, да не би случайно този мъпет да е недоволен от мен? Ха абсурд! Има толкова много IT форуми, а да не говорим на англисйки или руски какви бордове има, така че който иска винаги може да си намери нужното инфо. Не мога да разбера на какво се базира самочувствието на Фифа - да не би случайно да си изкупил правата за ползване на форуми...или какво, дай го по-спокойно?

Точно в руските форуми при лошо държание и неспазване на правила се изхвърча най-бързо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.