Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно ланец от бяло злато

Featured Replies

преди 1 минута, confusion написа:

Това е кралска плетка, проба 925, купуван за 350лв, едва ли ще ми позеленее врата, но благодаря за мнението, ще го имам в предвид.. 

Аве като ги разбирате толкова много защо питате по форуми !!!

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

За да се посмеят с такива кат тебе.

преди 4 часа, BMW Маниак написа:

От старите тоалетни казанчета синджирчетата са абсолютно същите като този от снимката.
С тоя от снимката най много да ти позеленее врата.

На снимката верно все едно е мед. Ама аз ще поизчакам още малко мнения на спецове по злато и диаманти. Ти да видиш оптимизъм- 65 грама диаманти (или злато) за 45 долара... :)

преди 3 минути, Радецки написа:

На снимката верно все едно е мед.

Бялото злато така било.

преди 7 минути, Радецки написа:

Ама аз ще поизчакам още малко мнения на спецове по злато и диаманти.

Инак спецовете по заложните къщи наизлязоха.

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

Бялото злато така било.

Инак спецовете по заложните къщи наизлязоха.

Най- вече пиги златната.  :D

Kитаеца счупил некъв джам и сега му намира приложение в ибей. Дрънкулката вървяла с лепенка за челото, с надпис "балък"...

Влюбените гълъбчета как си гукат само, гу,гу,гу  806

Е тия ги паза за рожения ден на племеницата, с шваровски,който е ефтин камък и са 70 евро в магазина.Тука цял ланец с камъни се търси.освен от някой сбор на село по сергиите, не виждам друга алтернатива.

or.jpg

преди 40 минути, Радецки написа:

На снимката верно все едно е мед. Ама аз ще поизчакам още малко мнения на спецове по злато и диаманти. Ти да видиш оптимизъм- 65 грама диаманти (или злато) за 45 долара... :)

сметни проба 925, че е 22 карата бре...ъ-ъ-ъ...тъй де, 92.5% злато

преди 1 минута, дръндю написа:

сметни проба 925, че е 22 карата бре...ъ-ъ-ъ...тъй де, 92.5% злато

Е и? Какъв е въпроса всъщност?

току-що, Радецки написа:

Е и? Какъв е въпроса всъщност?

нема въпрос, туй е отговор:lol6:

току-що, дръндю написа:

нема въпрос, туй е отговор:lol6:

И защо ми го казваш на мен? Къде видя да обсъждам, какво е проба 925?

току-що, Радецки написа:

И защо ми го казваш на мен? Къде видя да обсъждам, какво е проба 925?

шегувам се за цвета ве
уф, ма верно немаш чувство за хумор
:giggle1:

преди 5 минути, дръндю написа:

шегувам се за цвета ве
уф, ма верно немаш чувство за хумор
:giggle1:

Даже не знам какво е това. Ще пусна тема да питам експертите.  :)

oп сори... вече се казва "ще създам тема". "Ще създам"... трябва да го запомня. :)  И нема да лайквам, ами ше реагирам...

преди 5 часа, California написа:

И на мен много ми блести за мъжки ама кво ли разбирам аз :D

Идеален е за обръснато мъжко краче. Но лака не бива да  е розов, това  е гейско.

преди 16 минути, аm-аm написа:

Идеален е за обръснато мъжко краче. Но лака не бива да  е розов, това  е гейско.

Няма такива неща.Абстрахирайте се малко от това балкнанско мислене и манталитет.Неграта,особенно рапърите много си падат по тия аксесоари,и сред тях има най-малко метеросескуални и педали.Тия ,които имат пари и вкъщите по възглавниците имат блестящи камъни, та чак по джантите на колата.Култура.Те просто си обичат блинк-блинк.Както нашенските мангали златото.

преди 27 минути, franchesko написа:

Няма такива неща.Абстрахирайте се малко от това балкнанско мислене и манталитет.Неграта,особенно рапърите много си падат по тия аксесоари,и сред тях има най-малко метеросескуални и педали.Тия ,които имат пари и вкъщите по възглавниците имат блестящи камъни, та чак по джантите на колата.Култура.Те просто си обичат блинк-блинк.Както нашенските мангали златото.

Е то всичко е въпрос на вкус в крайна сметка :)

преди 8 минути, California написа:

Е то всичко е въпрос на вкус в крайна сметка :)

Така е, но ние на балкана веднага като видим нещо не типично за нашата култура и веднага почваме да дрънкаме некакви неща каквито са само в нашата представа, но не и рално.И до ден днешен в много латински държави  е модерно да имаш поне един златен зъб.В България това след 90-те остана модерно само при ромите.Сега ,ако се веснеш някъде в България със златен зъб,веднага ти си ром.не че има нещо човек да е ром.все пак никой не избира къде и какъв да се роди.

преди 1 час, franchesko написа:

Неграта,особенно рапърите много си падат по тия аксесоари,и сред тях има най-малко метеросескуални и педали.

Това е кич. И е кич и в САЩ и в България. И е пошло парадиране с материално богатство при недостиг на нищо друго, което пък показва и малоценност.

fatguy_speedo.jpg

хомо балканикус

• Автор
преди 8 часа, BMW Маниак написа:

Само знам за колко съм го купил и каква проба е. В момента ме интересува друго, за което не съм се интересувал, затова питам. Не виждам с какво помогна, освен че показа простотията българска??? Виждам, че и по други теми се излагаш... защо бе човек, защо :( 

преди 4 часа, аm-аm написа:

Ми образовайте се малко бре,,, ей значи :/ много обичам такива коментари, кеф да му стане на човек докато ги чете хихих :D 

Все пак всеки си има мнение, носете плетената броеница и тва е

преди 2 часа, аm-аm написа:

Това е кич. И е кич и в САЩ и в България. И е пошло парадиране с материално богатство при недостиг на нищо друго, което пък показва и малоценност.

fatguy_speedo.jpg

хомо балканикус

Великият Тупак Шакур е казал:  ,,Не ме съди, ако не ме познаваш,,

• Автор

@franchesko няма смисъл.. няма да го разберат. Явно всеки трябва да е еднакъв, да се филмира с обръсната глава и да носи 14/88 тениски!!! А да не забравяме профилната на фейсбука с маска или снимка на пистолет, изтеглена от интернет. 

преди 20 часа, franchesko написа:

Великият Тупак Шакур е казал:  ,,Не ме съди, ако не ме познаваш,,

Аз съм по-велик от някакъв си певец и не си правя идоли от хора, които не познавам.

преди 20 часа, confusion написа:

14/88 тениски

Какво означава това?

преди 20 часа, confusion написа:

Все пак всеки си има мнение, носете плетената броеница и тва е

Всеки има право да няма вкус. На мнение не всеки има право.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.