Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен шум от колата

Featured Replies

Здравейте, както си карам аз автомобила, изведнъж почва нещо да стърже.. Помислих да не съм закачил нещо, погледнах всичко е Ок. Установих, че звука идва само и единствено от задна дясна гума. Вдигнах колата на крик, завъртам гумата, стърже. Предполагам накладки или лагер. Препоръчайте ми все пак сайт или магазин за накладки "среден клас/цена. Колата е Форд Фокус 1998 Г. 1.4 16V.

IMG_1752.PNG

С тия нископрофилните де си тръгнал по нашите пътища? Бягай в клуб Форд или посети фейсбук страницата. Там ще те упътят за магазин. Дори преди имаше отстъпки за хора, регистрирани в клуб Форд за някакъв магазин. Според мен обаче си е лагер. 

На фикуса му е заминал лагера.

Лагера вие по принцип а не стърже. И виенето не почва изведнъж а леко полека.
Така че без да се провери е трудно да се правят прогнози по форуми.

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

Лагера вие по принцип а не стърже. И виенето не почва изведнъж а леко полека.
Така че без да се провери е трудно да се правят прогнози по форуми.

Абе и аз си мислих, че може само да вие, и е вярно, че почва лека полека.Но последно ми се случи да стърже и пак започна лека полека до накрая зверски, и се оказа лагер.След смяната му проблема беше решен.

преди 15 минути, franchesko написа:

Абе и аз си мислих, че може само да вие, и е вярно, че почва лека полека.Но последно ми се случи да стърже и пак започна лека полека до накрая зверски, и се оказа лагер.След смяната му проблема беше решен.

Аз не отхвърлям версия Лагер но диагностика не се прави така по форуми.
Едно е аз например да чуя шума а съвсем друго е автора да ми пресъздава шумове и как му се чува дали стърже или вие.
Аз имам някъде в моята практика към 6 или 7 сменени лагери по автомобилите които съм имал. Като се почне от скоростна кутия, диференциал, лагери на главини на колелета. До сега лагер без да е дал някакви леки признаци на виене и изведнъж да се чупи и да почне да стърже съм нямал.

преди 41 минути, BMW Маниак написа:

Аз не отхвърлям версия Лагер но диагностика не се прави така по форуми.
Едно е аз например да чуя шума а съвсем друго е автора да ми пресъздава шумове и как му се чува дали стърже или вие.
Аз имам някъде в моята практика към 6 или 7 сменени лагери по автомобилите които съм имал. Като се почне от скоростна кутия, диференциал, лагери на главини на колелета. До сега лагер без да е дал някакви леки признаци на виене и изведнъж да се чупи и да почне да стърже съм нямал.

При така описаните симптоми от него,при мен беше лагер.Като карах се чуваше от време на време стържене все едно гумата опира вътре в калника някъде.Закарах я в на един приател сервиза и му казах  включително да я види и за лагер  да не е заминал или други каквито и да било порблеми.Все пак не искам да се притрепа някъде.Пред мен я прегледа вика всичко е наред, карай няма ядове.И след две седмици започна зверско стържене,което е явно, че не е всичко наред.И я закарах в друг сервиз.Човека обърна едно кръкче,качи я на моста,завътря колелото на ръка и започна да стържи зверски.След това с две ръце хвана гумата разклатия и имах чуството, че всеки момент щеше да му остане в ръцете.Вика тоя лагер така е заминал,че по-добре ми я остави и дай да те закарам до у вас и утре ела да си я вземеш.На другия ден си я взех и нямаше и помен от това стържене.Но най-добре е да си отиде на сервиз автора,може и да е друго.Даже не е лошо и на два сервиза да отиде, да не се получи като при мен, че тия неща не са за подценяване.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.