Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

поправки

Featured Replies

има поправки по 6 предмета и въобще не ми се учи и това са предмети които не харесвам:биология,история,химия,физика,философия,и математика

също имам и проблем супер мързелив съм, научавам си добре но на стедващия ден съм забравил всичко от вчера опитах всично но не става

преди 1 час, megato написа:

има поправки по 6 предмета и въобще не ми се учи и това са предмети които не харесвам:биология,история,химия,физика,философия,и математика

също имам и проблем супер мързелив съм, научавам си добре но на стедващия ден съм забравил всичко от вчера опитах всично но не става

Като гледам, и по български  май не ти се е учило...

преди 2 часа, megato написа:

А какво ще правиш без образование като станеш пълнолетен? Този въпрос задаваш ли си? Сега ти е лесно. Мама меси, а тати носи. А след като остареят какво ще правиш???

преди 2 часа, megato написа:

има поправки по 6 предмета

Май по-лесно беше да кажеш по какво НЕ си на поправка!Като знам днес какви са критериите в училище и как се пишат оценки,наистина си е за притеснение с толкова 2 ки!Хората се опитват да ти покажат,че с мързел нищо не се постига(или почти нищо),пък ти си прави изводите.....

преди 3 часа, megato написа:

Значи имаш всички заложби да станеш политик - не си губи времето с учене ами се запиши още от сега в младежката организация на ГЕРБ или БСП

преди 15 часа, ined написа:

Значи имаш всички заложби да станеш политик - не си губи времето с учене ами се запиши още от сега в младежката организация на ГЕРБ или БСП

И там няма да го вземат, но виж в момента има нужда от метачи,чистачи, хамали, копачи..........., списъка е дълъг.Там отсега се е класирал.

преди 21 часа, megato написа:

научавам си добре но на стедващия ден съм забравил всичко от вчера опитах всично но не става

Това може и да е психически проблем, който не е за пренебрегване и родителите ти трябва да обърнат внимание, защото може да ...... най- общо казано да изкукуригаш нещо, нали. Така, че им го демонстрирай - кажи им, че си научаваш добре, накарай ги да те изпитат тази вечер и после втори път на другия ден, сами ще видят, че си забравил всичко. После ще те заведат на доктор и така.

Казвам ти го, защото и аз съм имал подобен проблем, като ученик - е вярно, че никога не съм оставал на поправителен, ма явно съм бил малко по- лукав от тебе. :Д

• 5 месеца по-късно...
на 1.07.2018 г. в 16:07, sound написа:

Това може и да е психически проблем, който не е за пренебрегване и родителите ти трябва да обърнат внимание, защото може да ...... най- общо казано да изкукуригаш нещо, нали. Така, че им го демонстрирай - кажи им, че си научаваш добре, накарай ги да те изпитат тази вечер и после втори път на другия ден, сами ще видят, че си забравил всичко. После ще те заведат на доктор и така.

Казвам ти го, защото и аз съм имал подобен проблем, като ученик - е вярно, че никога не съм оставал на поправителен, ма явно съм бил малко по- лукав от тебе. :Д

Глупости!! Нормално е като назубриш нещо за деня на другия ден да го забравиш. Нещата се се зубрят, а се учат с разбиране и се повтарят, за да могат да се запаметят.

Ако си постоянно залепен за смартфона си.. по точно във Соц. мрежи.. проблема със забравянето ти е от там. Когато ти предстоят вяжни неща, зарязвай всичко останало което може да те разконцентрира, и чети докато не ти стане интересно.

В днешно време с тая Образоват€лна $ист£ма.. да те оставят на изпит и то цели 6 предмета си е направо... Излагация.. и то голяма! Не се излагай момче! Запретвай ръкави и почвай.. Учебниците няма да те карат да ги учиш. Аз също не бях ученолюбив.. Но бях редовен, нямах нито 1 Неизвинено отсъствие!! Мога да ти покажа ако не ми вярваш!!

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.