Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kia Avella Delta търся сервиз или майстор

Featured Replies

Копирам темата, която пуснах във форума на Киа. Никой не ми отговори там, надявам се тук да имам повече късмет. 

Здравейте,

Не мога да намеря сервиз или  майстор, който да иска да поправи колата. От Kia казват - части няма оправяте се. Освен частите, имам спукана предна греда която се подменя или заварява - идея си нямам. Исках да сменя маслото и въздушен и маслен филтър - не можели да намерят филтрите. Изобщо нищо не могат, ако не е изписано по каталог и доставено на място в сервиза. Според майстора, който само я погледна трябва да се сменят и каретата - нещо на предните гуми - защото гуфрираната гума която ги пази е разкъсана и са се повредили. 

Въпросът ми е дали някой знае сервиз или майстор, който поправя тия коли? Аз съм в София, но и в провинцията бих отишъл ако се наложи. Много съм доволен от колата, от нова я имам , на 118000 km е  не искам да я сменям. Склонен съм да вложа пари за да я покарам още няколко години.   Доста е изгнила отдолу, ако някой се наеме да я почисти и намаже ще е супер.  Някои ми каза че частите били като на Опел - не би трябвало да е толкова трудно за някой който разбира.

Като е била нова вероятно е обслужвана във фирмен сервиз. Така че части би трябвало да има. вероятно и ще я обслужат. Другото със заваряване. тенекеджийство и т,н, може да се прави при всеки автотенекеджия. Разгледай форума на съответната марка.

Киата е Ford+Mazda. 

Avelle е друго име на Ford Festiva/Aspire. 

Двигателя е Mazda B(B3 - 1.3 73-75 коня, B5 - 1.5 105 коня) 

Части нямат, филтри нямат,  а какво имат тогава - бира поне и цигари предлагат ли. (((((((((:  Бахти убитаците са тези из всякакви оторизирани, официални и нинам си кви сервизи, дилъри, представителства и т.н.

Потърси просто читав сервиз из София - не е нужно да е специализиран за Киа.

• Автор

Благодаря, за отговорите.

Читав сервиз ако можете да предложите - тоя беше втория майстор, който ми отказа да я прави, а тя не е влизала в друго освен в гумаджйница и  като пропърди ауспуха - не се е разваляла изобщо и затова нямам редовен сервиз. Тоя дето ми сменя маслата строи къща и не ще да работи.  А официалния сервиз на кия още преди 9-10 години ми казаха че нямат части и аз тогава спрах да ходя при тях дори за масла. Не стига че скъпо а и нищо нямат.  Ivelin _ много благодаря за аналога, така поне ще знам какви части да търся. Моля, дайте идея за сервиз, около мен все в оторизираните сервизи ходят приятели и вдигат рамене за други. 

Не съм от столицата и никога не съм стигал до услугите в софийски сервиз, та не ги знам, но можеш да разпиташ из следните форуми - този на баварците, той е може би най- активния, дисциплиниран и богат на информация автофорум; другия е на опел, също доста народ участват в него; оф- роуд форума, според мен на тези пичове най- много може да се разчита; и в хардуербг имат един авто раздел, който е много активен и ще намериш по- безпристрастни мнения.

п.п. но честно казано, каквото виждам сред мои познати и близки из София, и каквото чета из форумите, значи това шопете жив те дерат - егати ценоразписите, егати числата, това надник от сто- двеста лева за нищо го нямат.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.