Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програмиране за деца?

Featured Replies

Здравейте! От доста време търся занимания на малкия си син, който е на 12 години. Исках да намеря нещо, което да му е от полза за в бъдеще и ме светна, че IT сектора в момента върви доста и занапред програмисти винаги ще се търсят и не е излишно да имаш такива умения. Има ли училища в тази сфера, които се занимават с деца или онлайн курсове или нещо като летен лагер? 

Разгледайте  тук

Успех!

преди 2 часа, ДиоиД написа:

Разгледайте  тук

Успех!

Тез си имат място  направо за деца, при това и за онлайн обучение, т.е. без да се ходи физически някъде, можеше да дадеш връзка направо към него

Освен това го има и програмирам.ком и още няколко други, които могат да се намерят с търсачка.

Драга авторке на темата! Толкова ли е трудно да  напишете  в лентата за търсене на Гугъл, или друга предпочитана търсачка "програмиране за деца", или "програмиране за деца онлайн" и да прегледате резултатите поне на първата страница с такива? В заданието на темата дори не искате да бъде препоръчано място, а само питате дали такива съществуват, което показва изключителен мързел, при все който някак си сте се насилили да създадете тема тук, което изисква също някакво усилие. Не знам как сте се прежалили да го извършите.

Редактирано от sliderum
добавки и правопис. (преглед на промените)

преди 9 минути, sliderum написа:

Гугъл

То някъде имаше статия или тема с тематика как да ползваме тази търсачка..... и "скрити номера" за по конкретни търсения....

От личен опит съм разбрал, че определени личности не ползват същата или подобна търсачка за намиране на някакво свое решение по някакъв свой проблем.

В повечето форуми, било то на български или на друг език винаги има повдигнати теми в който има и линкове получени от Гугъл или друг вид търсачка.

преди 2 часа, emanuela444 написа:

IT сектора 

Потребителката счита тази платформа за водеща и че в нея ще намери компетентни мнения.

Аз предложих лично виждане (доволство на предлагана услуга) и не конкретизирах същия....

Тя ще избере дали да кликне върху линка или да продължи да чете по надолу.... и т.н.

Считам темата като актуална за този форум, за да облекчи лутането между мнения...

Да, могат да се отговори с набор от резултати, но давам възможност и на други потребители да споделят.

Не искам да бъда изчерпателен, а просто споделих доволство от определена платформа по поставения проблем.

Избора и е неин!

Успех!

Мисля, че ITStep се справят доста по-добре с деца от останалите академии. Поне доколкото знам. Имам познати, които си пращат децата там и са доволни. 

Мога да ви препоръчам SoftUni Svetlina, също така в Software Univeristy има курсове за по-малки. Може да разгледате, гарантирам Ви, че обучението е на ниво и няма да съжалявате.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.