Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, street racer написа:

Kои функции? Ако говориш за "онези вибриращите :)" - още на са ги пуснали

Не. За тези: Спираш на пауза, Превърташ, ЕПГ 

преди 1 минута, Даниела Павлова написа:

Не. За тези: Спираш на пауза, Превърташ, ЕПГ 

Това някоя "скрита камера" ли е или какво по точно Ви интересува.... ;)

EPG има при всички - до колко е коректно, не зависи от оператора, а от съответната медия. Паузата - мисля, че всички го правят (може да има разлика в делта времето). Превърташ - хммм как точно, ще "превъртя" напред мача? Някак си още ме сме открили "времевата дупка", макар, че теорията съществува

Това се появи днес !

За проблеми с мрежата на „Виваком“ съобщиха от самия мобилен оператор. Това се случва, след като много потребители се оплакаха, че не могат да се обадят.   „Бихме искали да Ви информираме, че в момента е възможно да изпитвате затруднения с ползването на мобилните и фиксираните ни услуги на територията на страната, извън София. Техническият проблем се дължи на няколко пожара, възникнали в съоръжения на ЧЕЗ през последните дни, както и на прекъснат оптичен кабел, в следствие на строително-ремонтни дейности на Агенция Пътна инфраструктура. Екипите на VIVACOM работят усилено за отстраняване на аварията. Очакваме възстановяването на услугите да бъде завършено в рамките на следващия час. Очаквайте допълнителна информация и приемете извиненията ни за създаденото неудобство“, обявиха от компанията.

Blitz.bg

Към който и оператор да се вкл. от двата А1 или Виваком на тях услугите са им най добрите.

• Автор
преди 13 минути, ДиоиД написа:

Това някоя "скрита камера" ли е или какво по точно Ви интересува.... ;)

Не е "скрита камера" а просто от Другия оператор ме дразнят и питам

преди 13 минути, street racer написа:

Превърташ - хммм как точно, ще "превъртя" напред мача? Някак си още ме сме открили "времевата дупка", макар, че теорията съществува

И на мен ми направи впечатление от рекламите - от преди де

преди 9 минути, Даниела Павлова написа:

Другия оператор

Монопол е .... трима са, но за момента някак си успявам да прокарам моята политика при Виваком....

Успех!

Само нещо да уточня: Макар и проблемчетата, бул*ат на този етап са единствените, при които "предплащаш" услугата (имам впредвид, сателитната тв)! За мен лично, това е голямо удобство, защото съм с кемпер, който ползвам макс 3 месеца в годината и не ме устройват дългосрочни договори. Като тръгнем на някъдъде, отивам, плащам "do kraq na meseca"....и така. С по голяма чиния (сферична), като че ли нещата не са толкова зле. В момента съм на яз. Доспат и макар сериозните метео условия, със 120 см чиния нямам проблеми

преди 6 минути, street racer написа:

бул*ат

Хм .... 45 е различно от 39 ....

Към момента аз се интересувах кой предлага сателитен интернет .... към бул прочие изказуваха, че за момента хм .... не предлагат, а за мобилен не ми посъветваха, защото са ..... прочие ....

Та .... всичко зависи от ...... има ли синя птица или не, и кой не знае вица за същия ..... :)

Хайде, разтълкувай, това 45/39 най на края, щото аз съм на 51 и от тях 20 съм се занимавал с PtP/PtMP линкове, в една държава. дето кенгурата са повече орт кучетата в БГ  :)

Да не говорим, че 200 мили, ги смятат като София-Перник.

Дговора ми с була за 1 SD приемник датира от 2012-та и не съм имал някаув проблем в това отношение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.