Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за сваляне от YouTube

Featured Replies

Здравейте,

Не знам дали съм на правилното място в сайта,но искам да попитам, как мога да си свалям музика от YouTube на телефона? Ако има значение съм с IPhone SE. Поразгледах в Google, но не знам как и какво да избера....

Благодаря предварително!

Чрез този сайт не става ли? Поставяш URL адреса на клипа и след това Download-ваш като MP3 или MP4 формат на файла.

• Автор

Опитах, но не стана... получих съвет да пробвам с друг линк. Има ли значение колко е голямо видеото,защото аз се метнах на Четири сезона на Вивалди,а времетраенето е към 45минути...

Опитах и с друг подобен конвертор, но там пък се налага да пращам СМС, за който не става ясно платен ли е или не и колко....

Така не става ли?

https://www.techadvisor.co.uk/how-to/apple/download-youtube-iphone-3623759/

Второто приложение е платено. Има и вариант да се смъкнат на компютър и след това да се прехвърлят на телефон/таблет.

преди 33 минути, Desislava Dikova написа:

Здравейте,

Не знам дали съм на правилното място в сайта,но искам да попитам, как мога да си свалям музика от YouTube на телефона? Ако има значение съм с IPhone SE. Поразгледах в Google, но не знам как и какво да избера....

Благодаря предварително!

ymusic

преди 30 минути, eminem_vr написа:

Абе за iOS се пита, не са Андроид! :angry: Всякакви програми се свалят единтвено от AppStore.

преди 9 минути, Eclipse2G написа:

Абе за iOS се пита, не са Андроид! :angry: Всякакви програми се свалят единтвено от AppStore.

Абе има я и за iOs. Всякакви програми кое? Не ти разбирам словореда.

преди 1 минута, eminem_vr написа:

Абе има я и за iOs. Всякакви програми кое? Не ти разбирам словореда.

Така... AppStore знаеш ли какво е?

Словореда си ми е ок. Ходи на лекар.

Да една приятелка питах сега с айфон. Нищо не сваля.  С приложението imusic си ги слуша и всичко се запомня там  и после си ги пуска  дори да не е онлайн .

преди 1 час, Desislava Dikova написа:

Опитах, но не стана... получих съвет да пробвам с друг линк. Има ли значение колко е голямо видеото,защото аз се метнах на Четири сезона на Вивалди,а времетраенето е към 45минути...

Опитах и с друг подобен конвертор, но там пък се налага да пращам СМС, за който не става ясно платен ли е или не и колко....

45 минути е много дълго, не знам дали ще стане с подобни конвертори и приложения.

преди 1 час, Raze написа:

Има и вариант да се смъкнат на компютър и след това да се прехвърлят на телефон/таблет.

Това е най-удачният вариант. Сваляш клипа на компютъра/лаптопа и после го преместваш в паметта на телефона. За целта ти трябва USB кабел. Но този клип няма ли да е прекалено голям? Да не се напълни паметта на телефона така...

Клипове да пазиш на телефона?

преди 4 минути, Deyancho написа:

дали ще стане

На айфон ?

преди 3 минути, Eclipse2G написа:

Клипове да пазиш на телефона?

Интересно, нали?

преди 2 минути, upper@D написа:

На айфон ?

Какво да стане на IPhone? :questions:

преди 15 минути, Eclipse2G написа:

Така... AppStore знаеш ли какво е?

Словореда си ми е ок. Ходи на лекар.

jailbreak знаеш ли кой е? Ходи на логопед. 

преди 14 минути, eminem_vr написа:

jailbreak знаеш ли кой е? Ходи на логопед. 

Знам, що е jailbrake. А ти явно не знаеш, че направиш ли го, при следващия ъпдейт, телефона се блокира и духаш супата. Такива глупости, само идиот би направил. Сори ако съм те обидил.

преди 31 минути, Eclipse2G написа:

Знам, що е jailbrake. А ти явно не знаеш, че направиш ли го, при следващия ъпдейт, телефона се блокира и духаш супата. Такива глупости, само идиот би направил. Сори ако съм те обидил.

Правиш си "следващпя ъпдейт" локално. Ако не знаеш как......

ПС: Така е: Гъзарията си има и недостатъци!

преди 12 минути, street racer написа:

Правиш си "следващпя ъпдейт" локално. Ако не знаеш как......

ПС: Така е: Гъзарията си има и недостатъци!

За мен не е проблем да нямам jailbrake.  Това не е недостатък. Apple си пазят продуктите. Дори андроидския телефон не съм го руутнал, защото няма смисъл от него.

PS: Трябва да си за психо диспансера, при всеки нов излязъл ъпдейт, да го инсталираш локално.

• Автор

Всъщност, целият зор да свалям нещо е, защото ако слушам в you tube,екранът остава активен....само ако е свалена в телефона музиката, мога да използвам друг прозорец,без да прекъсне....Надявам се,че невежото ми обяснение е що-годе разбираемо...

Клипове не ме интересуват,само аудио...

В Гугъл плей има всичко,но в опцията на Айфон за музика нещо е много постно...Но пък гратисният период е три месеца:D

Ще пробвам с Imusic  и ако не ми допада-през компютъра...

Много благодаря на всички!

П.С Може би е, защото не разбирам,но някак ми се струва,че Андроид е по забавна система....Така и не разбрах какви са предимствата на Apple, но вероятно за неспециалист е трудно да разбере....Този IOSме измъчи....

Ще ми се да разбера повече, но навсякъде всичко е обяснено така,че чесно е недостъпно за мен като обикновен потребител...

Виж тук:

https://www.techadvisor.co.uk/how-to/apple/how-play-youtube-in-background-3447568/

Какво стана, пробва ли с връзката, която ти дадох по-горе? Не виждам да е писано за резултат?!?

Андроид е система с отворен код, там имаш много повече свобода и най-вече може да си инсталираш всякакво приложение, дори и да не е от официалния магазин, докато при apple такива екстри няма. Там системата е тяхна, хардуера си е техен, и реално даваш 2-3 пъти повече пари за същия или по-слаб хардуер, както и софтуер, който работи перфектно, но само с приложения, които те са одобрили и съответно си платил за тях. Много по-малко са безплатните възможности и ти извиват ръцете постоянно за какви ли не глупости, само и само да печелят. Но щом има зомбита и мазохисти, на които това им харесва, да ги хранят, тяхна си работа. Не на последно България я нямат за нищо, затова и няма от толкова години български език в тяхната система, за разлика от всички останали мобилни и десктоп системи.

Нямам адекватно решение за телефон, но за персоналния компютър - ClipGrab, изтегля в оригинално, некомпресирано качество. Последната версия обаче е тъпкана със скрити реклами, тъй че внимавайте какво и откъде сваляте.

на 25.07.2018 г. в 23:02, Desislava Dikova написа:

Всъщност, целият зор да свалям нещо е, защото ако слушам в you tube,екранът остава активен....само ако е свалена в телефона музиката, мога да използвам друг прозорец,без да прекъсне....Надявам се,че невежото ми обяснение е що-годе разбираемо...

Клипове не ме интересуват,само аудио...

В Гугъл плей има всичко,но в опцията на Айфон за музика нещо е много постно...Но пък гратисният период е три месеца:D

Ще пробвам с Imusic  и ако не ми допада-през компютъра...

Много благодаря на всички!

П.С Може би е, защото не разбирам,но някак ми се струва,че Андроид е по забавна система....Така и не разбрах какви са предимствата на Apple, но вероятно за неспециалист е трудно да разбере....Този IOSме измъчи....

Ще ми се да разбера повече, но навсякъде всичко е обяснено така,че чесно е недостъпно за мен като обикновен потребител...

Много точен пример е програмката дето ти дадох, която се инталира на андроид без гимнастики. А върши точно това което ти трябва - слушаш само аудиото на заключен телефон и може да теглиш с нея. Няма никакви предимства iOS, само недостатъци. Да, на някой модели телефони/таблети може да работи по-бавно андроида, но ако телефона ти е на цената на актуалната ябълка, то и той няма да бави. Сири като се научи на български тогава може да се правим на американци. Иначе и хамбургерите им са по двойния стандарт с храните. И коката им и другите им боклуци. Последния iMac е нещо над 10 бона май. Дали си заслужава? 

• Автор

Raze, 

Много благодаря!!!! 

Стана с Tubifun!!!!

Много съм щастлива!!!:yanim:

Eminem,

Две години напред нямам право да разсъждавам по тази тема,щото мъжа ми ще ме удуши ако разбере за колебанията ми относно IOS...

Давах зор, сега ще си го гушкам айфончето и това е...

Аз съм с,така да се каже , не скъп представител на ябълката, но дизайнът и четирите инча много ми допадат...

Виждам, че си има своите предимства и недостатъци, но от Андроид се свиква вероятно трудно с тази.... строга и скучновата  система, която този модел предлага... 

Предполагам, че  тези от десет бона не са такива.... а едва ли ще разбера някога - нямам изгледи за подобаващо състояние.... :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.