Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Останаха ли мъже, които когато решат да си правят на играчи, могат да си покажат лицето и да застанат с името си

Featured Replies

преди 20 минути, franchesko написа:

Защото съм си подредил нещата и нито ми трябват пари за санирване на панелка, ни за пътища ни да развивам бизнес.А и да ми трябваха не бих им пуснал фандък пак.По добре да умреш прав, от колкото да живееш наведен!!!

Ай млъкваш ве, имигрантче такова. Нямал нужда от пари за саниране на панелки. Бахти и боклуците стават повечето хора като отидат зад граница.  Подредил си нещата - чисти кенефи и се прави на бабаит че е паркирал като кретен. Писна ми от тъпотиите ти. Едва ли има толкова елементарен човек в тоя форум, който да пусне тема специално даа се похвали как се бил направил на интересен.

• Отговори 76
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 14 минути, Хитрейшио написа:

Ай млъкваш ве, имигрантче такова. Нямал нужда от пари за саниране на панелки. Бахти и боклуците стават повечето хора като отидат зад граница.  Подредил си нещата - чисти кенефи и се прави на бабаит че е паркирал като кретен. Писна ми от тъпотиите ти. Едва ли има толкова елементарен човек в тоя форум, който да пусне тема специално даа се похвали как се бил направил на интересен.

И аз чистя кенефи :D Единствената работа за нас в чужбина. Има хляб в тази работа. Но честно като ги гледам и кенефи не знаят да чистят За майсторите да не коментирам. Цялата  къща е в плачевно състояние след майстори българи в чужбина.

преди 1 минута, acnekt написа:

Оставил е бележката, защото знае как ще реагираш << мъжки >>

Ами,оказа се, че не е знаел ,че колата е моя и за това не е дошъл да разговаря с мен.В крайна сметка проблема се реши по цивилизован начин с разговор и уговорка за кафе.Аз съм за решеването на проблеми по цивилизован начин, но не да ми преминават някакви морални и етични граници с подобни изцепки.Дразни ме факта, че някои хора,като отидат да живеят някъде, и започват да налагат собствени правила извън границите на техния частен имот на всички живущи наоколо.Кой къде да паркира, кой кога може и не може да вдига шум,абе изживяват се като господари.Преди времех имах приятели възрастни хора на по 70 години под мен живееха.Оплакаха ми се ,че някаква е излязла и ги е насмела със караница ,че изпращали  внуците си в 21:00ч. и били и вдигали шум.Горките хора пиеха валерияни от стрес и не смееха нищо да направят.Такива ,,елементи,, се възползват от слабоста на някои хора и им се качават на главата със взевъзможни простотии.Отидох една забелжка само и направи на тази ,,господарка,, да се научи как да да разговаря на хора,които могат да и бъдат родители и след два три месеца тая запали мотора на някъде.

И аз чистя кенефи :D Единствената работа за нас в чужбина. Има хляб в тази работа

Бъди тарикат - раздавай  билетчетата ве. А да чисти някой африканец.

преди 1 час, Хитрейшио написа:

Бъди тарикат - раздавай  билетчетата ве. А да чисти някой

преди 3 минути, franchesko написа:

и уговорка за кафе.

Не само, че кафе нямаше да ти направя, ами и зъб нямаше да ти оставя. Някакъв нагъл, който не разбира от предупреждение и идва да ме заплашва у нас. Един такъв бабаит като тебе преди няколко години вика ти не ми направи нещо както трябва, ще ти запаля къщата. Тогава бях на село да правя нещо и имах вила в ръката. Викам му ела ся аз да ти таковам майката, да видим кой заплашваш ти да му палиш къщата. Да видиш как бягаше от мене, докато аз бях с вилата в ръката. Дришльовци, ще заплашват по къщите на хората.

преди 1 час, Хитрейшио написа:

Не само, че кафе нямаше да ти направя, ами и зъб нямаше да ти оставя. Някакъв нагъл, който не разбира от предупреждение и идва да ме заплашва у нас. Един такъв бабаит като тебе преди няколко години вика ти не ми направи нещо както трябва, ще ти запаля къщата. Тогава бях на село да правя нещо и имах вила в ръката. Викам му ела ся аз да ти таковам майката, да видим кой заплашваш ти да му палиш къщата. Да видиш как бягаше от мене, докато аз бях с вилата в ръката. Дришльовци, ще заплашват по къщите на хората.

.

Аз колко такива съм виждал и колко много съм говорил и дискутирал, че само като видя или чуя само едно изречение ги разпознавам веднага.  Нямаш си и на идея за какво става въпрос. Не мога едно нормално изречение да кажа. Една дума. Нито ме разбира, какво говоря, нито стигаме до консенсус. Постоянно  скачат като петли на бой.

Аз такива бързо ги оправям. Ключ, вила - каквото имам под ръка и изливам една внезапна и светкавична агресия, така че да ги стресна и да се разкарат. Колкото повече отстъпваш пред такива  бабаити, толкова повече се правят на велики. Те са като псетата - покажеш ли страх, загубен си. Повече озверяват, защото знаят че доминират.

преди 23 минути, Хитрейшио написа:

Хитрейшо идеята на тази тема не е да  се направя на интересен.исках да сондирам мения, каква е целта аджиба някой да те обижда и предупреждава анонимно.Изважадане от обувките на човека и подпалването на още по-голям конфликт или някякаъв ,,цивилизован,, начин за решване на проблеми без да ти бъде нарушавано личното пространство и комфорта?

току-що, franchesko написа:

Изважадане от обувките на човека и подпалването на още по-голям конфликт или някякаъв ,,цивилизован,, начин за решване на проблеми без да ти бъде нарувано личното пространство и комфорта?

Такива като теб от цивилизовано разбират ли или само от липсващи зъби и бой?

преди 2 минути, Хитрейшио написа:

Аз такива бързо ги оправям. Ключ, вила - каквото имам под ръка и изливам една внезапна и светкавична агресия, така че да ги стресна и да се разкарат. Колкото повече отстъпваш пред такива  бабаити, толкова повече се правят на велики. Те са като псетата - покажеш ли страх, загубен си. Повече озверяват, защото знаят че доминират.

Абе ти си ясен, зад клавиатурата си безстрашен биткаджия.Ама ако става въпрос да развиваш някакъв бизнес по плажа и да се опънеш на батките които командорат цирка там напълваш памперса от ряз:D Само не разбрах от кое копче на клавиатурата удряш с вилата, и с кое копче с тръбния?:D

Абе ти си ясен, зад клавиатурата си безстрашен биткаджия.Ама ако става въпрос да развиваш някакъв бизнес по плажа и да се опънеш на батките които командорат цирка там напълваш памперса от ряз:D Само не разбрах от кое копче на клавиатурата удряш с вилата, и с кое копче с тръбния?:D

Ето един мъж

преди 1 минута, franchesko написа:

...

Аз само при самозащита използвам всякакви средства. Защита от такива бабаити като теб.

преди 2 минути, Хитрейшио написа:

Такива като теб от цивилизовано разбират ли или само от липсващи зъби и бой?

Казвал съм ти,че ти липсват първите седем години на теб и сега се убеждавам,че наистина е така.В тях се учат много важни житейски уроци. Някой от които:  ,,Добра дума железни порти отваря,,  ,,Уважавай по възрастните от теб па макар и да с няколко години по възрастни от теб,,  ,,Не си играй с тока,че той като те удари, ти не можеш да му отвърнеш,, и т.н. и т.н. абе за всички е ясно че ти си расъл на автопилот до сега,ама няма смисъл да се хвалиш:D

Филипса се извъртя на 180 градуса и вече помагал на бабите :D

преди 20 минути, franchesko написа:

Преди времех имах приятели възрастни хора на по 70 години под мен живееха.Оплакаха ми се ,че някаква е излязла и ги е насмела със караница ,че изпращали  внуците си в 21:00ч. и били и вдигали шум.Горките хора пиеха валерияни от стрес и не смееха нищо да направят.Такива ,,елементи,, се възползват от слабоста на някои хора и им се качават на главата със взевъзможни простотии.Отидох една забелжка само и направи на тази ,,господарка,, да се научи как да да разговаря на хора,които могат да и бъдат родители и след два три месеца тая запали мотора на някъде.

преди 2 минути, franchesko написа:

..

Човек получава уважение по заслуги, не по възраст. По-възрастни, ако са боклуци нямам никакво намерение да уважавам.
И  блага дума на човек, който ми се звери - няма да има.

преди 4 минути, Хитрейшио написа:

Човек получава уважение по заслуги, не по възраст. По-възрастни, ако са боклуци нямам никакво намерение да уважавам.
И  блага дума на човек, който ми се звери - няма да има.

Е то така излиза ,че ти за да уважаваш някого, първо трябва той да ти е направил услуга....   уважение от кърлеж на никой не му е притрябвало...

Е то така излиза ,че ти за да уважаваш някого, първо трябва той да ти е направил услуга....   уважение от кърлеж на никой не му е притрябвало...

Заслуги не означава заслуги към мен задължително. Ако ще заслуги към човечеството, науката, космическата програма на Русия.
Ама ако е чист боклук - известен индивид с гадно поведение, дори и на 50 да е, с какво е заслужил да бъде уважаван?

преди 1 минута, Хитрейшио написа:

Заслуги не означава заслуги към мен задължително. Ако ще заслуги към човечеството, науката, космическата програма на Русия.
Ама ако е чист боклук - известен индивид с гадно поведение, дори и на 50 да е, с какво е заслужил да бъде уважаван?

Е то така излиза, че човек ,ако е обикновен овчар, за теб е утрепка.Ти какви точно заслуги имаш за развитието на науката или космическата програма на Русия били ни обяснил ,ако обичаш?

Добре де ,щом е важно за вас-вижте се и се сбийте.Зная че няма да стане,както и вие го знаете -така че защо се "напиняте"?

преди 4 минути, franchesko написа:

Е то така излиза, че човек ,ако е обикновен овчар, за теб е утрепка.Ти какви точно заслуги имаш за развитието на науката или космическата програма на Русия били ни обяснил ,ако обичаш?

И обикновен овчар може да е направил нещо полезно за хората и да заслужи уважение. Уважението за мен има 3 степени:
1. Неутрален си към някого, уважението е от чисто благоприличие и цивилизованост
От тая степен то преминава в една от две посоки:
2. Уважаваш човек все повече, защото се е показал като достоен
3. Уважаваш човека все по-малко или не го уважаваш въобще, защото се държи като боклук.

преди 16 минути, Хитрейшио написа:

И обикновен овчар може да е направил нещо полезно за хората и да заслужи уважение. Уважението за мен има 3 степени:
1. Неутрален си към някого, уважението е от чисто благоприличие и цивилизованост
3. Уважаваш човека все по-малко или не го уважаваш въобще, защото се държи като боклук.

Абе нещо точка 1. много ти куца според мен. Не на един или два потребитила, които реално не познаваш и не знаеш нищо за тях, си дал квалификации като ,,мошеник,,  ,,престъпник,,  ,които са си реално доста сериозни обиди и в живия живот с подобно поведение доста валерияни ще има да пиеш.

преди 1 минута, franchesko написа:

Не на един или два потребитила, които реално не познаваш и не знаеш нищо за тях, си дал квалификации

Също като теб. Разликата е, че аз поне мога да им лепя етикети по-грамотно от теб :D

преди 28 минути, Хитрейшио написа:

Също като теб. Разликата е, че аз поне мога да им лепя етикети по-грамотно от теб :D

Лъжецо, яме цитирай ,кой потребител съм квалифицирал като ,,мошенник,, или ,, престъпник,,  ? За теб всеки, който е две крачки пред теб е такъв.Никой не ти е виновен,че си още в предучилищната на живота.С тая мръсна уста без грам цедка освен стълбата и по 20 кинта на ден друго не те чака.

преди 2 часа, Хитрейшио написа:

Аве тебе кой те брой за жив че го интересува дали го уважаваш или не?
Ти в реалния си един никой и никой не те забелязва че да се интересува от мнението ти за него.
Умрял някой за твоето уважение. Ти сложи 5 лева в джоба поне че да почнат поне да те забелязват а за уважение доста трябва да поработиш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.