Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор стерео усилвател

Featured Replies

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Така е веднага се сещам за Technics SU-A900 ,който е на половината като пари от изброените, а за звук да не говорим.

Този не е подходящ за колоните които ще се ползват, поне не при неправилна употреба. Аз мога и с 200 ватов усилвател да ги ползвам.

Не е само един или два, които да си заслужават в пъти повече.

• Отговори 59
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, AGD написа:

Този не е подходящ за колоните които ще се ползват, поне не при неправилна употреба. Аз мога и с 200 ватов усилвател да ги ползвам.

Не е само един или два, които да си заслужават в пъти повече.

Никой не казва да го усилва до край,аз лично независимо от мощността на усилвателя повече от 15-20 вата не усилвам.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Никой не казва да го усилва до край,аз лично независимо от мощността на усилвателя повече от 15-20 вата не усилвам.

А пияните гости?

преди 1 минута, AGD написа:

А пияните гости?

Такива не заслужават да слушат такъв клас усилвател,и тогава оркестъра е по-правилен избор.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Такива не заслужават да слушат такъв клас усилвател,и тогава оркестъра е по-правилен избор.

Като нацапаш свещите две не видиш, камо ли пък да се заслушваш в силата и качеството на звука. При пиянски сбоджи е важното да има нещо там да скрибуца и да има "Удриииии". :drums2:

1 Напивания, мазна чалга , зулуми тн. при мен няма.Просто обичам да слушам музика.

2 Усилвател може да се вземе от Ebay uk или Amazon  uk с безплатна доставка за  Англия(адрес на габко).От там идва до склад  в София на цена 2.60лв на кг. После лично си взимаш пратката, или ползваш  Еконт и Спиди. Няма никакви мита.

3 Чул съм и по-евтини и по-скъпи ОТ, и мойте са ми достатъчни.Утре мога да дам примерно 5к за ОТ и веднага някой ще каже, че съм се прецакал, защото за 6к има по-хубави. 

4 Склонен съм да купя стар усилвател, но профилактиката е задължителна, а е вероятно да има нужда от ремонти.Аз доверен майстор за тези неща нямам.

на 30.08.2018 г. в 12:13, AAUUXX написа:

...

Този прочит ми натресе усещане, че току що мозъка ми го отфакали. Тони Старк пасти да яде.

Около 1796г Ludwig van Beethoven губи слух, за което прибягва до помощта на слухови тръби и конци между зъбите. При теб е обратното. Поредният Х-man с феноменални уши.

Да разясняваш звучене през форум е равносилно да показваш цветове на фломастери през черно-бял телевизор.

преди 4 минути, Profruit написа:

Този прочит ми натресе усещане, че току що мозъка ми го отфакали. Тони Старк пасти да яде.

Около 1796г Ludwig van Beethoven губи слух, за което прибягва до помощта на слухови тръби и конци между зъбите. При теб е обратното. Поредният Х-man с феноменални уши.

Да разясняваш звучене през форум е равносилно да показваш цветове на фломастери през черно-бял телевизор.

Изказал съм лично мнение,ти ако имаш такова го сподели,не ангажирам никой с него!Изобщо не ме вълнуват твоите размисли и страсти за x-man и за това кой какво си слагал между зъбите!

OK. 
Избирам Yamaha-та тогава. Ще ми връзва на мотора, защото са от една компания и в една стая.

bL3ewzfaOz2k4KFcrAnlLKHPJ_Jf9ip4U05gs_AETWrraw4J-bo8I2Kwz67PN4ltyJfXIEf4PRSolZ1MWhFaJDEjMq-6-Pftbhe0Y7j3O8pHQRY4R1amYyD1My1Mj3q4k2B7wRHLiVuaGJVOfFWb0vBqw4M-fPDdUlnmleqcNUfP3gly70LgnHifRVQWnUP_Y-1JgIlp1hYAG8SNKjHicY2oblKonBHjzCx2tCkMuwI4B5LCNSUnVP1H0yw1GCfZk_2aVzTM73OFo901OA1OYdxQTdzZmeFXZ5IXhQtyTvOz6c3gtcHskNE6JYXsa4VLS6dSQK4SXEKTmZiElWkSN7iJBrsqQiS1cfZBLUafoCMqbOBXQm4nkRrX8TbBUwMnuLkoYuGqtUgFCA3--Z1JZJS-dPzOTNXnCePxqzACncWcskWBJfxVLTb5EjLYPr3rePKK0Kev4B3rCdXoaYIorLFD0JcrcTnx-cbI8EwxmeNbyBaSUCvCI-iOOrk5fgv-kvz3endGBGt35sI400uF3i8XBkCJeiYLEK4evK7zpX3t3uu9JkhHkib01QVlQf_R7ix68AiM3UDVLs24_uB8zXiPmd-kvDmZcwnkztx3ThP2do7NrWKhK_xHEhSb7_VDsYj2SpvdvKOPY7-w1jXDwb_fzTqAZt0Ggx-BjKe8qvVHPSGSaV2e30th=w1192-h670-no

преди 33 минути, Profruit написа:

Избирам Yamaha-та тогава.

А аз избирам да си затвориш плямпалото и да не пълниш темата на човека със спам. Пиши тогава, когато имаш сериозно мнение по темата, което би било полезно и градивно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.