Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най добрите диско хитове на 80 90-те

Featured Replies

преди 1 час, miro vt написа:

Подборка от евро/итало диско

Ти да видиш! D Цели две песни на любимите ми Bad Boys Blue, в един пост! Тенкю, пийпъл, тенкю! D

Ще добавя още две, без които 80-те нямаше да бъдат същите (поне за мен) ) :

• Отговори 4,8k
  • Прегледи 219,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти да видиш! Цели две песни на любимите ми Bad Boys Blue, в един пост! Тенкю, пийпъл, тенкю! Ще добавя още две, без които 80-те нямаше да бъдат същите (поне за мен) :

• безспорен хит химн на 80-те  

Публикувани изображения

на 14.04.2026 г. в 12:20, 100names написа:

може и да е пускано вече, но си заслужава...

и двата клипа са от 1985г.

Пускано и наистина супер яко,браво...! На Миро обаче не му се харесва да повтаряме и на мен ми прави веднъж забележка.Обаче никой не иска да му каже да спре да пълни темата с боклуци,които не отговарят на заглавието на темата. Аз затова избягвам вече тази тема...

Любим шлагер от 80те в оригиналния запис ,най-важното за мен. Не понасям лайв изпълнения на любими класики, нито презаписани версии на стари години от певците.😉

преди 13 часа, Димитър 59 написа:

Пускано и наистина супер яко,браво...! На Миро обаче не му се харесва да повтаряме и на мен ми прави веднъж забележка.Обаче никой не иска да му каже да спре да пълни темата с боклуци,които не отговарят на заглавието на темата. Аз затова избягвам вече тази тема...

преди 13 часа, Димитър 59 написа:

Само фен на гнусната чалга може да нарече която и да е ретро песен ''боклук''. И не забравяй кой първи отвори дума за подобни ''боклуци''. А някои хора продължават да гласуват по инерция за подобни писания, явно и те си мислят че няма смисъл от моите ''боклуци''. Много обидно!!

Аз си представям тази тема като виртуално посещение на ретро-дискотека!

Като човек, който е посещавал наистина дискотеки от 1981 до към 2000 година много добре знам, какво се пускаше в България. И точно кое беше популярно.

Разбира се, че хитовете се повтарят - те затова са хитове. Разбира се, че дисководещия пуска и нови и по неизвестни парчета по свое усмотрение. Диджея прослушва стотици записи и подбира неща, които според него ще се харесат на посетителите. Между хитовете които всеки знае се пускат и неща, които са подходящи за общото настроение. Разбира се неопитния диджей понякога бърка и пуска неподходящи. Аз съм чувал и хардрок в дискотеката и пънк и реге ... Ако отговаря на настроението и момента - защо не.

Важно за темата е музиката да бъде танцувална и да е хитова! И да е била популярна в периода от 1980 до 2000 година.

Понеже вече е 160 страници надали някой рови повече от 10 страници назад. Така, че повторенията са нужни! Не съм Джони Мнемоник и не помня какво съм пускал преди 2 или 5 години. Съжалявам.

Сигурен съм, че много хора посещават темата, пускат си клипчетата и си спомнят ... Повечето не реагират вероятно. Те си знаят защо! Но посещенията не намаляват и не са само са от тази, които реагират!

Хитовете от онова време се въртят постоянно и по съвременните радиостанции и младежите също ги познават. Не е нужно да си на 50-60 , за да познаваш тази музика.

Нека темата да бъде за удоволствие, а не дразги кой сбъркал повече ....

Нещо от 1992г. Хитово!

.

Да си дойдем на темата?

"... дай тутун ..." от 1985г.

и малко съветски съюз за настроение ...

...

преди 40 минути, Димитър 59 написа:

Повтаряш,Миро ще реве...

Глупости, дразнят ме единствено умишлени повторения през няколко страници.😉Всеки прави дубликати .Ето 100те Имена напоследък споделя предимно качвани неща от други хора,но аз пак си давам вота ,защото не го прави нарочно.😉

преди 5 минути, miro vt написа:

,защото не го прави нарочно.😉

А аз съм го правил нарочно ...

преди 11 минути, Димитър 59 написа:

А аз съм го правил нарочно ...

Митко,дай нещо старо,архивно, ако щеш и малко познато и ще гласувам с 2 ръце за него.😊

преди 5 минути, miro vt написа:

Митко,дай нещо старо,архивно, ако щеш и малко познато и ще гласувам с 2 ръце за него.😊

Те всиччки дето съм качвал за стари и архивни,а малко познато означавва нехаресвано.

Например това още ме кефи:

преди 20 минути, miro vt написа:

Отивам в папка "Italo Disco", и почвам да ровя ... )

Това пускахме ли го?

преди 5 минути, Димитър 59 написа:
  преди 19 минути, miro vt написа:

Не мисля така. Дай сега да заключваме темата, понеже всички прочути неща вече са тук по няколко пъти. Има още безброй добри ,но не много популярни у нас записи.

преди 5 минути, Rudy M. написа:

Отивам в папка "Italo Disco", и почвам да ровя ... )

Това пускахме ли го?

Минимум 5 пъти🙄Ако във всеки пост имаше надпис-артист-песен щеше да е по-лесно с помощта на търсачката,но уви...

преди 6 минути, Димитър 59 написа:

SUPER!

преди 1 минута, Rudy M. написа:

Значи съм се изчерпал ( . Дотук съм в тази тема.

Напротив, не унивай и рови по-дълбоко и по-дълбоко в ИД папката си, както мене.

преди 8 минути, miro vt написа:

SUPER!

Tази песен Time - Shaker Shake, едно време я имаше само в един микс коктейл.Чак сега я чух цялата...

Айде на бас, че "това" не е пускано тук , а е толкова известно!

Винаги може да се намери нещо заслужаващо да е тук!

1986г.

.

преди 10 минути, 100names написа:

Айде на бас, че "това" не е пускано тук , а е толкова известно!

Винаги може да се намери нещо заслужаващо да е тук!

1986г.

.

Toва си беше голям хит.Евала...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.