Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Флашката ми умря ?

Featured Replies

Здравейте,

След като си записах музика за колата на флашката ми, извадих я, след това реших да запиша още няколко песни, при което след като вкарах флашката ми изписа следната грешка: the last usb device you connected to this computer malfunctioned and windows does not recognize it. Пробвах с различни портове и устройства, но нищо. Има ли някакъв софтуерен tool, който да ми помогне да се un-malfunction-не ?

преди 17 минути, 4erpaka написа:

Здравейте,

След като си записах музика за колата на флашката ми, извадих я, след това реших да запиша още няколко песни, при което след като вкарах флашката ми изписа следната грешка: the last usb device you connected to this computer malfunctioned and windows does not recognize it. Пробвах с различни портове и устройства, но нищо. Има ли някакъв софтуерен tool, който да ми помогне да се un-malfunction-не ?

Не! Просто си купуваш друга!

преди 35 минути, 4erpaka написа:

Има ли някакъв софтуерен tool, който да ми помогне да се un-malfunction-не ?

Погребваш я с почести и си купуваш друга.

Причините може да са много и няма гаранция, че ще сработи, но интернет предлага разни решения на проблема, примерно от тук: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware-winpc/the-last-usb-device-you-connected-to-this-computer/41e821b0-99f1-4441-9963-68f6db0acbca?auth=1

Пробвай да отвориш CMD с администраторски права след, което да напишеш Diskpart след това list disk и, ако ти излезне флашката да напишеш select disk (и номера, който ще ти излезе за флашката) след това clean и да видиш дали в My Computer, ще ти излезне.

преди 8 часа, 4erpaka написа:

извадих я,

Как я извади?Просто я извади от порта или първо използва иконката за безопазно извличане в трея ?
Ако само си я извадил е много вероятно да е дефектирала флашката и да е за коша.
Другото е във линка на @lupis
И ако искаш можеш да споделиш модел на флашката.
Ето и моте две ст'инки по темата - тук

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 10 часа, 4erpaka написа:

...

9403648t.jpg

Много ме съмнява конектора. Това е слабо място и подсказка за съмнението идва от съобщението на windows.
Общ проводник, TX, RX, +5V.  Един от средните два не контактува и затова двата контролера не се стиковат.
TX - излъчване;
RX – приемане.
Презапояване или директно на пистите. Конекторите клеясват. Пинове се износват или изкривяват от грубо отношение, или запойките се пукат пак по тази причина. И, и, и ... си струва да се провери кварца ( продълговатата тръбичка ). Също е заподозрян.

Флашка като се износи преминава в режим само за четене. Запис/презапис спират завинаги. Файлови мениджъри под linux четат структури на "умряли" флашки, за което си струва да се копае в това направление.

поздрави!

преди 7 минути, Ed Bor написа:

Опита ли да я форматираш?

И как точно предлагаш да го направи? Коя буква да ползва за форматиране? Защо не четете/мислите преди да пишете?

Имаше златно време ,когато ХР беше абсолютен господар и когато флашките бяха ЦЕННОСТ. В това минало и славно време  възстановявахме ударно болни флашки и пътят беше -проверяват се конекторите  и се презапойваха ,после  се пускаше нещо като:http://flashboot.ru/files/file/362/download/

за да се измъкне някаква информация ,после от голямата платка чрез надписа  се вземаше модела и произодителя  за да се влезне с негова програма през аварийния вход и чрез  в нея   да се възтанови... Бяха славни битки , а сега   В КОША! Колко прозаично и меланхолично.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.