Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е пред поръчал новият iPhone

Featured Replies

преди 42 минути, Eclipse2G написа:

Страницата на Apple е единствената, която излъчва стил, нещо скъпо. Простия човечец няма как да го разбере.

Чак пак единствената.....:lol6:

Такива подобни изводи обикновенно се правят все от едни големи разбирачи, ама сигурен съм, че повечето сте без покритие за 5 стинки......

• Автор
преди 1 час, Silvering написа:

Аз съм с Mate 10 Pro. Не мога да се оплача. Нямам ги тия проблеми, дето автора ги има. Ъпдеити си идват редовно. Програми не затварям, телефона лети. Батерията е желязна. Камерата е къде къде пред тая на кой да е iPhone. Не, че не мога да си позволя последния, не са чак толкова скъпи. Само къде не ми се плаща за марка/име. Тва, че някой може да си го позволи, не значи, че трябва задължително да си го вземе.. тия пари не растат по дърветата, а бачкаме за тях. Глупаво е да ги хвърляме за стоки с 100% надценка.

Сериоазно??? Моите ъпдейти идват с месец закъснение. Не те дразни че гоогле фотос и галерията на хуавей ти напомнят за минали дни. Че има дупликати на всички апове?? Камерата е ок, но софтуера на камерата е за китайският пазар с по подразбиране включен беаути моде и подобни щуротии. БТВ това е корена на изкарването на пари, да искаш повече от колкото нещо струва на теб :), така че лощо не виждам в това.

преди 13 минути, ima написа:

Сериоазно??? Моите ъпдейти идват с месец закъснение. Не те дразни че гоогле фотос и галерията на хуавей ти напомнят за минали дни. Че има дупликати на всички апове?? Камерата е ок, но софтуера на камерата е за китайският пазар с по подразбиране включен беаути моде и подобни щуротии. БТВ това е корена на изкарването на пари, да искаш повече от колкото нещо струва на теб :), така че лощо не виждам в това.

Галерията си е съвсем нормален апп. Ако някой го дразни, има още поне 50 алтернативи, безплатни и без реклами. Дупликати на кои апове казваш? Камерата не е с beauty режим по default, нещо бъркаш. Иначе софтуера за нея си е на ниво.

А относно последното: айфона мислиш ли, че йм струва толкова, за колкото го продават? Надценката му чак е нагла. Ако нямаш нещо съществено да кажеш против Хубавея, спирам да пиша.

• Автор
преди 2 минути, Silvering написа:

Галерията си е съвсем нормален апп. Ако някой го дразни, има още поне 50 алтернативи, безплатни и без реклами. Дупликати на кои апове казваш? Камерата не е с beauty режим по default, нещо бъркаш. Иначе софтуера за нея си е на ниво.

А относно последното: айфона мислиш ли, че йм струва толкова, за колкото го продават? Надценката му чак е нагла. Ако нямаш нещо съществено да кажеш против Хубавея, спирам да пиша.

Ти можеш ли да четеш?

преди 1 минута, ima написа:

Ти можеш ли да четеш?

Да? Всичко, което си казал за Хубавея не е вярно. От тва разбирам, че просто си фен на Епъл. Поради което дискусията е безмислена. 

• Автор
преди 5 минути, Silvering написа:

Да? Всичко, което си казал за Хубавея не е вярно. От тва разбирам, че просто си фен на Епъл. Поради което дискусията е безмислена. 

И тук грешиш. Аз съм точно обратното на фен на епъл. Минах на андроид, просто тук има много повече неща които не ми харесват.

ХАрдуера е супер, софтуера суква жестоко.

Апповете които са дупликати на гооголе от хуавей не могат да се изтрият и се натрапват, имат доплнителни странни услуги като бекъп в техият облак и се опитват и да имитират епъл стези неща, но е много по зле. Хардуера е супер, но софтуерното изживяване не е за мен, за това реших да живея с малкото неща които ме дразнят в иФоне, защото е по малкото зло.

Аа, ти за bloatware говориш. Не можах да зацепя. И какъв е проблема там? Деактивират се и се скриват от launcher-a. 

• Автор
току-що, Silvering написа:

Аа, ти за bloatware говориш. Не можах да зацепя. И какъв е проблема там? Деактивират се и се скриват от launcher-a. 

И ти не виждаш как това е глупаво???

Ако не ми харесва какво прави производителя и трябва да си играя да настройвам и да махам неща, просто не го ползвам :).

преди 7 часа, ima написа:

И ти не виждаш как това е глупаво???

Ако не ми харесва какво прави производителя и трябва да си играя да настройвам и да махам неща, просто не го ползвам :).

Пич, стига си мрънкал. Тва го прави всеки производител на андроид телефони. И това се знае и е публично достъпна информация. В интерес на истината, за човек, който има поне малко техническа грамотност, тва не трябва да е нещо, което го изненадва. Може да е глупаво, ама си бил напълно наясно, като си купувал хубавея.

пп. Изключение са Нексус и Пиксел устройствата, да си беше взел такова.

Не ми ги хвалете тия китайски боклуци. Там няма андроид и google apps. Само за китайския пазар. За съпорта да не споменавам.

на 15.09.2018 г. в 20:35, Eclipse2G написа:

Браво на автора! Честито да му е! Имал е парите, дал ги е. Другите нямат/ неразбират и само злорадстват. Типично. Скъпи са им продуктите, но за всяко качество си плащаш. Лично имам Iphone SE и таблет, 10инчов iPad предпоследен модел. Няма грешка. Съпорт 5 години, качествена изработка. С малкия Айфон, имам стартирани над 20 приложения и не ги спирам. Защо ли? Защото телефона не забива грам, не ми харчи батерията от това, а е само с 2ГБ рам. Това е iOS. Обратното е валидно за зелените роботчета, даже и съпорта им е 2 години, което е жалко(изключая Гугълските телефони). Слагат 3,4,5,6 гб рам, само и само да им вървят последните игри и програми. Оправдават се с глупави обяснения. На Самсцунг S8 съм виждал как всеки ппът си затварят програмите.  Apple съпортват с нова версия дори Iphone 5S , който е анонсиран 20015-та година. Сега някой ше каже, че вече е стар и няма да е бърз. Да, ама друг път. С новата версия 12,  телефонът ще е по-бърз от преди. Apple се грижат за своите клиенти. Не е случаен фактът, че Apple е най-голямата технологична компания на света. Apple. Който не е чел книгата за Стив Джобс, няма да разбере нищо и е безсмислено да пише. Карайте си с андоридите със здраве. Край.

Има предишни модели, на приемни цени.

Аха заради това iphone 6 забива на куче и батерията пада, за 4-5 часа.

преди 2 часа, Still Hustlin написа:

Аха заради това iphone 6 забива на куче и батерията пада, за 4-5 часа.

При теб е явно частен случай. Най-вероятно батерията ти е за коша, а от там идва забиването.

на 16.09.2018 г. в 20:50, Eclipse2G написа:

Не ми ги хвалете тия китайски боклуци. Там няма андроид и google apps. Само за китайския пазар. За съпорта да не споменавам.

Ко нямало? Ко за съпорта?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.