Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на Windows на външен хард диск

Featured Replies

Купих си нов но на новия като искам да му инсталирам линдолс ми изписва Windows cannout be installed to this disk. Setup does not support configuration of or installation to disks connected through a usb or IEEE 1394 port. Какво означава?

• Отговори 61
  • Прегледи 13,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, илия кочев написа:

Купих си нов но на новия като искам да му инсталирам линдолс ми изписва Windows cannout be installed to this disk. Setup does not support configuration of or installation to disks connected through a usb or IEEE 1394 port. Какво означава?

Къде си закачил хард диска?

преди 12 минути, илия кочев написа:

За usb входа защото харда ми е външен

Как да си инсталирам линдолса?

Е как ще инсталираш OS на външен хард диск????

току-що, илия кочев написа:

Да но аз искам линдолс

Не става такъв тип инсталация и няма да работи коректно.

преди 3 минути, илия кочев написа:

Как да си инсталирам линдолса от DVD на външен хард диск Sony HD-SP1 SHOCKPROOF

Добре какво предлагате?

Инсталираш го на ВЪТРЕШЕН ХАРД ДИСК, как да го напиша по реално!

• Автор

Дава ми проблема Windows cannout be installed to this disk. Setup does not support configuration of or installation to disks connected through a usb or IEEE 1394 port. 

преди 2 минути, илия кочев написа:

Дава ми проблема Windows cannout be installed to this disk. Setup does not support configuration of or installation to disks connected through a usb or IEEE 1394 port. 

Ти четеш ли въобще какво ти се пише. Ами сложи това съобщение в гугъл преводача поне и виж какъв му е превода.

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Ти четеш ли въобще какво ти се пише. Ами сложи това съобщение в гугъл преводача поне и виж какъв му е превода.

Ееееее

• Автор

Много добре знам какво означава

Просто ми кажете какво да направя за да си инсталирам линдолса на харда и това е?!

преди 4 минути, илия кочев написа:

Много добре знам какво означава

Защо тогава продължаваш да се мъчиш да инсталираш Windows  на външен хард диск,не че е възможно по-горе ти дадоха вариант как може да се случи,но ти не го отчете.Колко пъти да ти кажат,че е безсмислена подобна инсталация и ако стане ще е непълноценна,инсталирай си ОС на вътрешния хард диска който е в компютъра,от какъв зор трябва да е на външен хард диск Windows?

преди 4 минути, илия кочев написа:

Просто ми кажете какво да направя за да си инсталирам линдолса на харда и това е?!

Сложи си хард диска вътре в компютъра и инсталирай Windows!

преди 1 минута, илия кочев написа:

Нямам вътрешен хард диск

Ами сложи!

преди 4 часа, илия кочев написа:

Да но аз искам линдолс

Windows 7,8, 8.1 и 10 може да се инсталира на USB диск посредством тази програма. Програмата се инсталира на работещ компютър. Форматира се USB диска, и програмата зарежда на него

операционната система от DVD то. Като свърши процедурата, USB диска се включва към лаптопа и от биос му се задава да боотва от USB.

Тогава започва инсталацията. Друг начин няма!

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• Автор

Развали се.

И сега какво ми препоръчвате? Дадох си парите за хард диск на който не мога да си сложа линдолс?

преди 1 минута, barbuncela написа:

Windows 7,8, 8.1 и 10 може да се инсталира на  USB диск посредством тази  програма.  Програмата се инсталира на работещ компютър. Форматира се USB диска, и програмата зарежда на него

операционната система от DVD то. Като свърши процедурата, USB диска се включва към лаптопа и от биос му се задава да боотва от USB.

Няма да е пълноценна ОС,и утре ще напише още една тема по този въпрос.

• Автор
преди 2 минути, barbuncela написа:

Windows 7,8, 8.1 и 10 може да се инсталира на  USB диск посредством тази  програма.  Програмата се инсталира на работещ компютър. Форматира се USB диска, и програмата зарежда на него

операционната система от DVD то. Като свърши процедурата, USB диска се вклучва към лаптопа и от биос му се задава да боотва от USB.

Много благодаря! Но за в бъдеще ще имам ли някакви проблеми като линдолса ми е на външен хард ?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Няма да е пълноценна ОС,и утре ще напише още една тема по този въпрос.

Защо? На моя лаптоп си върви идеално един Windows 7 с USB, че  ми трябва от време на време седмицата.

преди 1 минута, илия кочев написа:

Много благодаря! Но за в бъдеще ще имам ли някакви проблеми като линдолса ми е на външен хард ?

ДА! Windows не е направен да е на външен Хард диск. Проблемите ще са постоянни!

• Автор
току-що, barbuncela написа:

Защо? На моя лаптоп си върви идеално един Windows 7 с USB, че  ми трябва от време на време седмицата.

Значи че няма да имам проблеми?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.