Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възстановяване на изтръгнати писти за запояване

Featured Replies

току-що, peppone1 написа:

В конкретния случай на автора, буксата се държи за корпуса, така че първо той се е отпоил и след като се запои отново, не е нужно да се залепват пистите под крачетата.

Не знаем какво е, ако приложи снимка ще добием представа, до тогава е на сляпо всичко.

преди 2 минути, peppone1 написа:

Времето ще покаже, днес ви е ден за сдобренията и един клиент днес опита да се сдобри с мен, но не съм толкова наивен. Утре ще сте пак същите, промяната е дълга и трудна. Това което написах бе едно от ранните мнения във този форум, но явно за да се оцени трябва да го повторя.

Аз, Пепе, нямам дни за сдобрения и за караници. Държа се с всеки така, както си е заслужил. Както се казва - каквото сабя покаже.

• Автор
преди 17 часа, Колев60 написа:

Спокойно можеше да направиш снимки от двете страни на платката и куплунга за да ти се даде препоръка как да действаш. Нали разбираш, че не всеки си представя какво си сътворил и как искаш да го поправиш? Иначе, наистина та макар и на майтап ще те накарат да пробваш със хилтито за бетон. Трябва да се сещате, че когато питате за специфични ремонти, последните трябва да се огледат от тези, които са се нагърбили да ви дават съвети! Другият начин е сервиз в който има хора, които ще го направят.AAUUXX е препоръчал сребърна паста, но това е за техничар човек, който го е правил нееднократно. Накрая виж какво е написал на изречението си. Дядо Митьо от Самоводене казваше тази фраза: "Ако от всяко дърво ставаше свирка, от моя х*й щяха да направят  кавал."

Хаха ами иронията е, че аз работя в сервиз и ми донесоха телефон с разбит USB порт, но порта е на отделна малка платка която за моя радост щях да подменя и без да има нужда да отпоявам с горещ въздух порта. Просто моделът беше тазгодишен и все още дори и в Алито нямаше части за този модел. А отпоих порта за да видя има ли такъв който мога да пригодя, но не намерих!

Така, че запоих обратно порта и върнах телефона.

Снимка няма как да кача защото нямам микроскоп, а и вече телефончето не е при мен.

• Автор

От 5 месеца се занимавам официално с това? Грешки не стават ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.