Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KD-55XE9305 - не може да се пусне!

Featured Replies

преди 2 минути, plamenkolev1984 написа:

Точно това смятам да направя. Иначе винаги при спрял телевизор си сменям модула. Ще му пусна отново търсене на нови ъпдейти.

Добре, ако има нова версия, като я инсталираш, рестартираш телевизора и тогава връщаш фабрични настройки.

• Отговори 63
  • Прегледи 3,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, plamenkolev1984 написа:

Наистина си е толуп 30 кг :)

И аз имам вкъщи един телевизор с такава маса. Такъв е като този от снимката:

images?q=tbn:ANd9GcR8mvq6BvX0sFLck1J3g97

Има ОС, интернет, Full HD, 4K и всякакви други такива екстри. :)

току-що, Деянчо написа:

И аз имам вкъщи един телевизор с такава маса. Такъв е като този от снимката:

Има ОС, интернет, Full HD, 4K и всякакви други такива екстри. :)

:offtopic_s:
Обнови му фърмуера и ти :D

• Автор
преди 2 минути, Колев60 написа:

Не е важно че е толуп или 30 кила. Пиши и давай отговори по същността на въпроса, приятел. Това в случая е важно, а не колко тежи и че е като футболно игрище голям! Направи процедурата която ти е написал AAUUX и сподели какво е станало. Преди това си намести добре модула във слота и тогава направи процедурата. Наместването се прави при изключен телевизор от мрежата, а не както ти дойде на ум.

В момента върви процедурата...

• Автор
преди 6 минути, AAUUXX написа:

Добре, ако има нова версия, като я инсталираш, рестартираш телевизора и тогава връщаш фабрични настройки.

Нямаше нова версия, изключих го, извадих картата, вкл. и пуснах фабричните.

преди 5 минути, Колев60 написа:

Наместването се прави при изключен телевизор от мрежата, а не както ти дойде на ум.

Това е правило номер едно.

преди 4 минути, Деянчо написа:

Оставям за домашна работа да ми се отговори това пожълтялото на снимката в горния десен ъгъл какво е. :)

преди 1 минута, Деянчо написа:

това пожълтялото на снимката в горния десен ъгъл какво е. :)

Лястовиче гнездо?:D

• Автор
преди 2 минути, Колев60 написа:

Във Търново имаме модули 8К за този модел телевизор. Ще ти го дам на разсрочено плащана. Да ти оставя ли един?

Нямам познания за тия модули. Съвместими ли са с мсат?

преди 1 минута, plamenkolev1984 написа:

Нямам познания за тия модули. Съвместими ли са с мсат?

Шегува се Колев:D

преди 8 минути, Колев60 написа:

Във Търново имаме модули 8К за този модел телевизор. Ще ти го дам на разсрочено плащана. Да ти оставя ли един?

Ти мани майтапа, ама хората съживяват Опери. Много е занимавка обаче и цялата процедура никак няма да излезне евтина. Нужни са един куп неща като на първо място телевизорът трябва да бъде в пълна изправност, а това е невъзможно, защото той е на над 60 години. Единственият вариант е реставрация - смяна на елементи, лампи и т.н. Може дори и кинескопът да е за смяна. Всички части са стари и намирането им ще бъде трудно. Абе, дълго и широко...

преди 6 минути, Колев60 написа:

Кинескопът е първото нещо за смяна и чак тогава можеш да мислиш за РЕСТАВРАЦИЯ, като почнеш от...кутията!

Кутията ти е най-малкият проблем. Сваляш шаси, говорители, кинескоп и въобще всичко от електрическата част и освежаваш кутията. Надали ще попаднеш на "Опера" със запазило се през годините лаково покритие. После идва трудната част - смяна на елементи, лампи, селенов изправител, трансформатори (ако са дефектирали), а тези части днес трудно се намират. Такъв кинескоп откъде ще намериш? Лампи все ще се намерят, те не са чак толкова дефицитни. Сега стойностите на елементите се правят по други стандарти, по-различни от тези преди 60 години още в зората на бай Тошо.

• Автор
преди 8 минути, Колев60 написа:

Това беше насочено към Деанчо с Операта. За твоя модел няма такъв модул. Я напиши версията на обновление ако можеш за да видя коя е. Аз я знам, коя е последната.

Готов е, няма нови ъпдейти за обновяване, няма грешки при самодиагностиката. Само да ми кажеш от къде мога точно да видя номера на последната актуализация. Иначе ако ти върши работа софтуерната версия: PKG6.5629.0177EUA

Готов е, няма нови ъпдейти за обновяване, няма грешки при самодиагностиката. Само да ми кажеш от къде мога точно да видя номера на последната актуализация. Иначе ако ти върши работа софтуерната версия: PKG6.5629.0177EUA 

Щом няма по-нова значи това е последната версия на софтуера към момента за този регион.
Значи да разбираме, че проблема е решен така ли?

преди 2 минути, plamenkolev1984 написа:

PKG6.5629.0177EUA

Toва е последната версия.

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Щом няма по-нова значи това е последната версия на софтуера към момента за този регион.
Значи да разбираме, че проблема е решен така ли?

Аз реално сега не мога да разбера веднага, тъй като той през 2-3 дни ми правеше този проблем. Сега поне тръгват каналите. Ще държа в течение проблема и ще пиша какво се случва.

Аз реално сега не мога да разбера веднага, тъй като той през 2-3 дни ми правеше този проблем. Сега поне тръгват каналите. Ще държа в течение проблема и ще пиша какво се случва.

Инсталирал ли си някакви приложения програми, извън тези от магазина на тв.

току-що, PigManu написа:

И да не е инсталирал други програми пак може да даде софтуерни бъгове ОС, които се появяват след надграждане и не се направи ресет след това.

• Автор

И да не е инсталирал други програми пак може да даде софтуерни бъгове ОС, които се появяват след надграждане и не се направи ресет след това.

Да, бях си добавил на Мтел платформата за гледане на ТВ

току-що, plamenkolev1984 написа:

Да, бях си добавил на Мтел платформата за гледане на ТВ

Не е проблема от него.

• Автор
преди 6 минути, PigManu написа:

Само Мтел (А1) NOW.

преди 7 минути, plamenkolev1984 написа:

Само Мтел (А1) NOW.

Не е това.

Явно CA-модула прави проблеми виж за ъпдейти на CA-модула.

Някои си сменят ка модула с друга марка, този модул може да ти повреди телевизора.

Пробвай няколко дни да гледаш само от приложението като махнеш. модула от телевизора.

току-що, PigManu написа:

Не е това.

Някои си сменят ка модула с друга марка, този модул може да ти повреди телевизора.

Да не бара CA модула, ако пак му направи проблем ще му го сменят от оператора!

• Автор
преди 1 минута, PigManu написа:

Не е това.

Да, и мен това ме притеснява. А за нов ъпдейт на модула мисля че нямаше такава опция, или сега ще погледна пак.

Да не бара CA модула, ако пак му направи проблем ще му го сменят от оператора!

А тв кой ше му смени ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.