Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с настройките на климатик Haier

Featured Replies

Преди близо 2 месеца пуснахме 2 та климатика вече на топло- 25 градуса,без автоматик и се започна духане до 28-29 градуса,затваряне на перката,пауза 5-6мин до сваляне на 24-23 градуса,отваряне на перката и първо духа студено и пак отначало...Поиграх си с дистанционното и в един момент и двата показваха 25гр. перката не се затваряше и го нямаше това течение от първия вариант.Вкл. и изкл. периодично,в по-влажни и студени дни си пускаха размразяване-Всичко ОК.Но не помня вече защо си играх пак с моето дистанционно /хм знам,че не е трябвало/ и сега клим. в моята стая отново е на предишното състояние 28-29 градуса,течение,отваря-затваря...Два дни си играя,но не мога да го върна как си беше/рестартирах дистанционно,изкл. климатика от захранване/и не мога.Някакви идеи с патили като мен.Климатика е Haier AS12GB3HRA/1U12BE6ERA и снимка на дистанционното

IMG_20181125_121540.jpg

• Автор

Успях да си реша проблема пак с ровичкане,но не ми стана ясно как...Ако някой знае къде мога да намеря упътване за този вид дистанционно и най-вече екстрите,моля да ми пусне линк!Иначе може да закриете темата.

преди 3 часа, ivan_pop написа:

Няма ли ръководство на потребителя този климатик?

Жалко, че форумът няма златен бутон, за най-полезен пост.

• Автор

Здравейте!Нямат и двата климатика никакви книжки с тях....Купихме ги едновременно,докараха ги опаковани,на другия ден монтажниците ги монтираха.Казаха ми как да си пусна топло или студено,и че екстрите не ми трябвали :D  и беж...Да ама аз си искам да знам и....И уж бях успяла снощи,но не.Моят си тича нагоре-надолу,другият е ОК/добре,че никой не го пипа/Това,което направих след часове ровене в нета-пратих имейл на haier.bg с молба да ми пратят упътване за ду.

• 11 месеца по-късно...
на 26.11.2018 г. в 6:49, beibibeni313 написа:

Здравейте!Нямат и двата климатика никакви книжки с тях....Купихме ги едновременно,докараха ги опаковани,на другия ден монтажниците ги монтираха.Казаха ми как да си пусна топло или студено,и че екстрите не ми трябвали :D  и беж...Да ама аз си искам да знам и....И уж бях успяла снощи,но не.Моят си тича нагоре-надолу,другият е ОК/добре,че никой не го пипа/Това,което направих след часове ровене в нета-пратих имейл на haier.bg с молба да ми пратят упътване за ду.

Има ло развитие, защото и аз съм с 2 хайера и е същото, вдигат 2-3 градуса над зададената температура и спират и пак така. По едно време единия си духаше нон стоп и ги нямаше тия спирания и захлаждания, но сега пак си духа така до 2-3 градуса отгоре и спира.

• Автор

Не ми изпратиха ръководство...Но пък явно си е нормално,защото миналата зима в големите студове не спираше и доста добре се справи с температурата у дома.В момента при зададени 26градуса,стига до 30 и спира...вече не ми прави впечатление.Близки и познати споделят за същото нещо.

• Автор

Въпреки,че темата е стара,ръководството ми е нужно...Много ви благодаря приятели!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.