Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Няколко прости въпроса!

Featured Replies

Здравейте, ще задам няколко въпроса, на които се надявам на прости отговори! Имам котле immergas eolo maior 28, което не е кондензационно. Според инструкциите му минималната мощност е 12.2kw! Всички радиатори вкъщи са алуминиеви глидери 50см и отговарят на 6kw мощност без лирата в банята, която да отговаря още на 1kw ! Първият ми въпрос е и най-важен, защото в инструкциите това не го виждам! Управлението на котлето изглежда така и въобще не мога да си обясня кой режим е за 12.2kw https://www.google.bg/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiC752xl4HfAhXFfFAKHTXgD8wQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.olx.ro%2Foferta%2Fimmergas-eolo-maior-24-28-32kw-IDbscMd.html&psig=AOvVaw0xacMGAZmxlWMi6e3CpR00&ust=1543841222122573   Та първият въпрос е:

- Как да го настроя да работи само на 12.2 KW

Второ супер просто питане:

-Ако спирам котлето през нощта (няма да замръзне, ако не е -20) Реализирам ли икономия или реализирам загуби, когато го стартирам отново през деня?

Трето и последно: 

-Стаите ми с радиатори са Хол с 2 радиатора, кухненския бокс с 1, 2 спални с по един! Пускам само в хола да направи 20 или 21 градуса, ако е много студено! Четох, че не е добре да спирам всички радиатори, а е добре да съм пуснал всички термоглави да са пуснати! Въпросът ми е:

- Ако на денонощие навъртам да кажем 10 кубика газ със само 3 от 6 радиатора, то ако пусна всички да са включени повече ли ще е разхода, по- малко или равно на тия 10 кубика при само 3 пуснати! Ако има по- сложна настройка на главите примерно тази в банята да е на 17 18 или подобни моля да ми бъде обяснено! Благодаря много!

• Автор

Да речем, че това е отговор на първия въпрос... има още два

П.П. Това даже не е моя котел дето е това "Ръководство"

преди 41 минути, Denny Council написа:

П.П. Това даже не е моя котел дето е това "Ръководство"

На това му се вика наглост - погледни картинката в olx и виж какво пише.
А да беше изписал ТОЧНИЯ му модел!

• Автор

Това е точния модел и това е кратинката от OLX, което отгворая на МОЯ котел (Immergas Eolo Maior 28Kw)! Ръководството, което си дал НЕ е моя модел, а НОВИЯ модел! И кое е наглост?!? Да питам 3 въпроса и да ми пращаш линк за новия модел ли? Не мисля!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.