Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 проблем със файловия мениджър

Featured Replies

Здравейте, от няколко дни имам един много интересен проблем, в т.нар. explorer в Windows 10, както си работи нормално и изведнъж 

cats7tiqOg5dLCmN7ppJ3lGZ1544161879_thumb

изписва само, че се обновява и до там, започва да крашва, докато не рестартирам компютъра, след рестарта се оправя за известно време и пак така.

В нормално състояние мениджъра ми изглежда така

cats22yGpCak4Zpwv9lbuUUhD1544161879_thum

Опитвах редакции на опциите му, спирах сервизни услуги преглеждах за стари драйвери и изгледах и опитах почти всичко описано по проблема из форумите ама уви дотук нищо. Не искам да връщам образ от бекъпа, защото има неща, който не искам да губя, но ако се наложи и това ще се стане. Ако някой е имал подобен проблем, моля да сподели за евентуално решение. 

Здравей. Провери си компа за вируси и malware. Едното става с анти вирусна програма, другото с нещо, като malwarebytes.

Компютъра е проверяван, за вируси лоши сектори по дисковете или грешки в паметта и не съм открил такива. Аз съм с антувирус по принцип, но ползвам и допълнителни програми, ако засека нещо съмнително. 

А какъв е хардуерът(интересуват ни главно дисковете(HDD/SSD))? Има ли сред дисковете ПЪЛЕН такъв?

Диска на който е инсталирана операционната система е SSD на Kingston, като съм оставил стандартно малко незаделено пространство, останалите са стандартни HDD. Нямам пълен диск всички са проверявани многократно за грешки и не са открити такива. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.