Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Данък на мпс инвалидна, Помощ

Featured Replies

Проблемът е такъв , имам Хонда сивик -96г. Купих я от човек преди 3г. По документи е на жена от дупница ( и е КН ) , която е инвалид. Пича ми каза че няма данък , и до скоро нямаше проблем , но изглежда тя я е отписала ,защото в изи -пей ми казват че не излиза и на последният преглед разбрах че не се води в нито една община . И сега немога да си платя данъка и да мина на преглед пича има генерално пълномощно и ще съдейства , обаче и нотариусът иска бележка за данък. болкирах ПОМОЩ  

преди 15 минути, Stanislav Rikov написа:

Проблемът е такъв , имам Хонда сивик -96г. Купих я от човек преди 3г. По документи е на жена от дупница ( и е КН ) , която е инвалид. Пича ми каза че няма данък , и до скоро нямаше проблем , но изглежда тя я е отписала ,защото в изи -пей ми казват че не излиза и на последният преглед разбрах че не се води в нито една община . И сега немога да си платя данъка и да мина на преглед пича има генерално пълномощно и ще съдейства , обаче и нотариусът иска бележка за данък. болкирах ПОМОЩ  

Ами при подобни далавери резултата е ясен. ПОМОЩ! Още тогава е трябвало да си уредиш нещата и да си я прехвърлиш на твое име и всичко щеше да е наред. Ама нали има далавера. Е тя ти излезе сега през носа.

Тая кола е на 22,96 години! Така или иначе и е време да ходи на боклука! Защо купуваш кола на 23 години???? Какво не е наред с теб?

Взел я е, за да не плаща данък.

Той е българче, обича далаверата и не плащането на данъци. Но не обича да работи и да му плащат за това. По зле е от тия които крадат със замундата.

.Кола купена от инвалид.Прехвърлихме я при нотариус(края на септември) и сега декември изтече прегледа.Отидох да я прекарам - грънци.Отидох в данъчното, платих данъка за периода Септември - Декември и колата мина на преглед.Но при мен колата се води на мое име и предишната собственичка си я отписа от данъчното в София.

Нищо не си купил. дал си пари на някакъв, който е никой или поне не е собственик. Ако успееш да си вземеш парите и да му върнеш кочината - добре. Ако не - гориш. Законът е предвидил нотариална форма за покупко-продажба.

Може и собственикът - инвалид просто да е умрял, може и да му е писнало да го търсят за чужди глоби, които се трупат на него, може и с автомобила да е извършено престъпление. Може да е обявена за открадната, може и да е бракувана.

Ся ще издирите собственичката(наследниците, при положение, че тя не е измежду живите) и ще си оправите бакиите.Ако не можете да я прехвърлите и не можеш да я върнеш на "пича", ще прежалиш кинтите дето си дал за нея и ще я издадеш на вторични.Натам да се оправят.Следващия път когато решиш да минеш по тънката лайсна, ще знаеш, че вече всичко се следи на компютър и пропуски в системата нема как да има.

преди 15 минути, The Negative One написа:

ще я издадеш на вторични

Може ли да я даде като документите не са на негово име? Как ще я бракува?

на 10.12.2018 г. в 0:43, anonu написа:

Тая кола е на 22,96 години! Така или иначе и е време да ходи на боклука! Защо купуваш кола на 23 години???? Какво не е наред с теб?

И какво като е на 23 години??? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.