Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с мишка към Смарт телевизор.

Featured Replies

Проблем с мишка към Смарт телевизор.

Безжичната мишка се разпознава, но работи единствено с браузъра. С приложенията не иска и там влиза в действие дистанционното.

Какво пропускам като настройки или ......????

• Автор
преди 12 минути, oic написа:

Модел на телевизора и използваната мишка?

Е, сега ша ти напиша ЕГН и банкова сметка, но ако не можеш да помогнеш - кво правим, аааа????

Finlux  и X-extrem

преди 6 минути, Black Power написа:

Е, сега ша ти напиша ЕГН и банкова сметка, но ако не можеш да помогнеш - кво правим, аааа????

Finlux  и X-extrem

Защо се ядосвате. нещо да съм Ви направил. Това все пак са технически раздели.

Под мишка аз разбирам, и мишката/дистанционно в комплект със телевизор (air mouse)

А за телевизора, е хубаво и модела , защото може да се издири в интернет за подобен проблем, да се свали упътване, да се прочете за съвместимост на мишка и т.н.

Така, че лошо ли че питам.

• Автор
преди 15 минути, oic написа:

А, неее! Мишката е бежична РС закупена случайно и не е комплект. За съвместимост на устройства и дума не става в указанията. Включих и уж тръгна, нооо! Странното е че една супер кучия китайка с кабел работи безупречно, ноо не ме устройва - кабелната връзка, де!

Защо ми е мишка?

- По лесно се навигира и работи с виртуалните клавиатури.

преди 24 минути, Black Power написа:

Finlux  и X-extrem

Ако това е моделът на мишката най-вероятно в ОС на телевизора няма драйвери за нея или за блутут устройството и. 

преди 23 минути, Black Power написа:

А, неее! Мишката е бежична РС закупена случайно и не е комплект. За съвместимост на устройства и дума не става в указанията. Включих и уж тръгна, нооо! Странното е че една супер кучия китайка с кабел работи безупречно, ноо не ме устройва - кабелната връзка, де!

Защо ми е мишка?

- По лесно се навигира и работи с виртуалните клавиатури.

Каква е мишката, най обикновенна предполагам с донгъл ли?

Защото, някой (въздушни мишки) с вкл. донгъл са съвместими със смарт телевизори:

Пример. Пример.

Пример

Но, не всички за това трябва да се внимава какво се взима.

Не случайно питах за модела на телевизора. За да видя какво ще "изровя".

• Автор
преди 19 минути, Емил Костов написа:

Ако това е моделът на мишката най-вероятно в ОС на телевизора няма драйвери за нея или за блутут устройството и. 

Ми, да. Това е модела - черния цвят.

Значи казваш, че няма да я бъде!?!?

преди 6 минути, oic написа:

ххх

Мишката е съвсем обикновена PC - безжична. Както писах по - горе към телевизора не са посочени съвместими аксесоари.

преди 2 минути, Black Power написа:

Ми, да. Това е модела - черния цвят.

Значи казваш, че няма да я бъде!?!?

Мишката е съвсем обикновена PC - безжична. Както писах по - горе към телевизора не са посочени съвместими аксесоари.

Щом с браузър работи, а без него не, значи явно има нещо недоописано в андроида. А и в сайта никъде не споменават, че работи и със смарт телевизори.

• Автор
преди 6 минути, Емил Костов написа:

Щом с браузър работи, а без него не, значи явно има нещо недоописано в андроида. А и в сайта никъде не споменават, че работи и със смарт телевизори.

Здраве да е. Ще я подаря на някого или ще я използвам на някоя машина - персонална или служебна!

преди 8 минути, Black Power написа:

Здраве да е. Ще я подаря на някого или ще я използвам на някоя машина - персонална или служебна!

По модела можеше да се издири дали има съвместимост и с какви мишки е съвместими.

Пример:

Wireless Mini Keyboard and Mouse for SMART TV Finlux 50F8090S-T

Може да попитате в съпорта, дали ще ви кажат нещо по въпроса.

..или в магазина в който е закупен.

Някой ТВ-та са така, мишката работи само в browser-а, но не и в основното меню. Ако има някакви сертифицирани модели (мишки или контролери), може би ще работят навсякъде, но случайна мишка, не. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.