Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пернишката "Атака" иска Сидеров за президент

Featured Replies

Според националистите с политическото си поведение Волен Сидеров "е показал, че е най-близо до проблемите на хората"

Пернишката структура на "Атака" издигна кандидатурата на Волен Сидеров за президент на републиката.

Областният координатор на партията Румен Ваташки съобщи, че инициативата е подкрепена от всички организации на партията в региона, но не била съгласувана с националното ръководство на "Атака", нито със самия Сидеров, уточни Ваташки. Тя отразявала очакванията на обикновените граждани в региона.

Според пернишките националисти с политическото си поведение Волен Сидеров "е показал, че е най-близо до проблемите на хората". Той не бил зависим от икономически групировки и от мафията, заради това най-лесно можел да защитава интересите на народа, така мотивират решението си члбеновете на "Атака".

Те определят Волен Сидеров като обединител на нацията, защото бил против разделението й по етнически, религиозен, икономически и социален принцип. Сидеров може да спре партизанщината в политиката и да бъде истински коректив на управляващите, категорични са от "Атака" в Пернишко.

Очаква се съвещателен сбор на "Атака" да се проведе в края на август.

Имунитетът на народния представител Волен Сидеров беше свален на 26 юни 2006 г. с решение на парламента. Депутатите дадоха разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Сидеров по искането на главния прокурор Борис Велчев.

Сидеров е обвинен в подбуждане към лъжесвидетелстване на колегата си Павел Чернев и в опит да укрие от наказателно преследване шофьора си Любомир Бакърджиев при инцидент с автомобили на магистрала "Тракия".

netinfo.bg

...Те определят Волен Сидеров като обединител на нацията...netinfo.bg

Световната история показва, че нещо май не им върви на народите с тия обединители. Рано или късно все се провалят с гръм и трясък, въпросът е дали рано или късно... или по-рано ... или още преди да са започнали да "обединяват нацията"...

Оптимисти. Ха хааааа. Как си мислят изобщо. С 0.1 % президент не се става. Болни мозъци са тези хора, които ще гласуват за Волен, евентуално. Тази партия "Атака" трябва да се забрани със закон. Това е най-простото решение. Освен да нагнетяват напрежение друго не правят. Малоумница са вички, от-до!

Когато г-н Сидеров стане президент, аз подавам оставка.

Поне ме разсмя тази новина...

Ако Волен Сидеров стане президент или Атака спечели изборите (независимо дали ще са мнозиство) аз напускам държават и ще си сменя гражданството! angry.gifangry.gifangry.gif

Няма такава възможност! Волен Сидеров абсурд да стане президент! Мисля, че има достатъчно разумно мислещи хора в тази държава, които да не гласуват за него :sobbing:

Президент няма да стане, но покрай изборите ще направи такива маскарлъци, че ще ни се смее цял свят... Познавах го преди години и имам впечатление, че е параноичен страхливец, а от такива Господ да пази...

Тоя и партията му трябва със закон да бъдат забранени и преследвани като... знам ли като какво, главата ми не роди подходящо сравнение. Всички сравнения ми се сториха меко звучащи...

То и никой не очакваше да влезе в парламента пък влезе. Сега няма да се учудя и президент да стане. При ниска избирателна активност всичко е възможно. Обаче просто това би било доста голяма глупост. Няма да поумнеем ний българите!

• Автор
То и никой не очакваше да влезе в парламента пък влезе. Сега няма да се учудя и президент да стане. При ниска избирателна активност всичко е възможно. Обаче просто това би било доста голяма глупост. Няма да поумнеем ний българите!

Едва ли, след като всички видяха Думите му и делата му angry.gif

За да не повтарям написаното преди мен, просто ще кажа, че мнението ми по темата съвпада с това на потребителите писали по-нагоре. :ph34r:

Шизофренията е психическо заболяване от групата на психозите, при което се наблюдава раздвоение на личността и липса на връзка между индивида и заобикалящия го свят. Болните от шизофрения не могат да си дадат реална сметка за състоянието, в което се намират. СИМПТОМИ: противоречиви действия, които не следват никаква логика; неправилно възприемане и тълкуване на събития, факти и елементи от околния свят; безразличие; прекъсната мисъл; действия застрашаващи както живота на околните, така и на болния. ЛЕКАР ЗА КОНСУЛТАЦИЯ: психиатър; ЛЕЧЕНИЕ: Антипсихотични медикаменти, по-рядко електрошокова терапия.

Шизофренията е психическо заболяване от групата на психозите, при което се наблюдава раздвоение на личността и липса на връзка между индивида и заобикалящия го свят. Болните от шизофрения не могат да си дадат реална сметка за състоянието, в което се намират. СИМПТОМИ: противоречиви действия, които не следват никаква логика; неправилно възприемане и тълкуване на събития, факти и елементи от околния свят; безразличие; прекъсната мисъл; действия застрашаващи както живота на околните, така и на болния. ЛЕКАР ЗА КОНСУЛТАЦИЯ: психиатър; ЛЕЧЕНИЕ: Антипсихотични медикаменти, по-рядко електрошокова терапия.

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif , Уби ме с тая диагноза! Прати му я на мейл-а (на кандидат-президента) и дано и обърне внимание.

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif , Уби ме с тая диагноза! Прати му я на мейл-а (на кандидат-президента) и дано и обърне внимание.

Трябва да се прати на тия дето го натискат нагоре... Той диагнозата си я знае отдавна...

Редактирано от vboychev (преглед на промените)

Той диагнозата си я знае отдавна...

Прав си, само да не реши, че са му инжектирали или сипали нещо и това да е поредния атентат срещу него. :ph34r:

Редактирано от avm (преглед на промените)

Прав си, само да не реши, че са му инжектирали или сипали нещо и това да е поредния атентат срещу него. :ph34r:

Бих се учудил ако НЕ го направи... В крайна сметка, това е част от идеологията.

Не му се гаврете на човека. Тежко се живее с такава болест!

• Автор
Не му се гаврете на човека. Тежко се живее с такава болест!

Ами като е болен , не там angry.gif Има си места за такива болести

Ако Волен Сидеров стане президент или Атака спечели изборите (независимо дали ще са мнозиство) аз напускам държават и ще си сменя гражданството! angry.gifangry.gifangry.gif

:help: Много съм близо до това решение, резултатите от последните парламентарни избори просто ме карат да се съмнявам силно, че държавата с такива гласоподаватели и с тези, които не гласуват има някакъв шанс за оправяне в близките 20 години! Страшно боли да виждаш такива резултати, да не говорим пък за победа някаква, добре, че не се стигна до нови избори тогава, защото Сидеров беше на върха, сега се пукна мехурът (надявам се biggrin.gif ).

Виж диагнозата. Той неможе да осъзнае, че е болен. На такива хора помощ трябва да се оказва, а не да го гаврим тука!

• Автор
Виж диагнозата. Той неможе да осъзнае, че е болен. На такива хора помощ трябва да се оказва, а не да го гаврим тука!

Ама човека има охрана biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.