Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да отключа скрити настройки за Андроид тв

Featured Replies

на 8.01.2019 г. в 14:14, PigManu написа:

като отвориш

Извинявам се, че пак щете занимавам с тези неща, но днес, като актуализирах Уиндоуса, видях, че мониторът ми е също Самсунг. Той в същност е телевизор 24 инча и е произведен преди 3 месеца, така че не може да бъде "стар модел". Извадих фотоапарата Канон и за майтап го пъхнах в USB входа на телевизора/монитора. Предлагам ти снимков материал , да видиш за какви простички неща става(ше) дума. Оставям коментара на теб...

Освен това искам да те питам. На смартфона ( също Самсунг) можеш да си направиш каквато искаш папка в която искаш директория и да си запишеш в нея каквото искаш. Така аз съм си направил папки "Видео" и "Музика" , в които съм си записал сума ГБ с харесвани неща. Нищо подобно не може да се случи в Сони-то. Нали все Андроид, а? Хем на телефона е версия 5.1.1...  Не ме обвинявай, че съм предубеден, това си е живата истина.

666.jpg

444.jpg

555.jpg

• Отговори 55
  • Прегледи 14,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, B3M2W0 написа:

Извинявам се, че пак щете занимавам с тези неща, но днес, като актуализирах Уиндоуса, видях, че мониторът ми е също Самсунг. Той в същност е телевизор 24 инча и е произведен преди 3 месеца, така че не може да бъде "стар модел". Извадих фотоапарата Канон и за майтап го пъхнах в USB входа на телевизора/монитора.

Сам виждаш какви са изискванията на Сони тв. спрямо фотоапаратите, изписва ти изискванията към тях, твоя фотоапарат не ги поддържа, дефакто за Сони тв. фотоапарата е стар модел или не поддържа тези съвместимости, без значение кое от двете.

Кой е "виновен" в този случай!?  Фотоапарата разбира се.

преди 1 час, B3M2W0 написа:

Освен това искам да те питам. На смартфона ( също Самсунг) можеш да си направиш каквато искаш папка в която искаш директория и да си запишеш в нея каквото искаш. Така аз съм си направил папки "Видео" и "Музика" , в които съм си записал сума ГБ с харесвани неща. Нищо подобно не може да се случи в Сони-то. Нали все Андроид, а? Хем на телефона е версия 5.1.1...  Не ме обвинявай, че съм предубеден, това си е живата истина.

Тва звучи като: "знаеш ли пък аз на компа си какво правя" !!!

Стига с тия глупави сравнения!

Телевизора не е направен да си пълниш папки в неговата памет.

Забиваш в някакъв нереален проблем както с "грешките" в Event Viewer на Windows 10 и започваш да говориш едно и също.

Спирам да отговарям на глупавите ти разсъждения!!!

На ТВ-андроид можеш да правиш нови папки, да прехвърляш в тези папки видео, музика,да копираш, да триеш и каквото ти дойде на ума. С файл мениджър, няма значение какъв. Аз използвам X-plore file manager. Друг е въпросът, че мястото е ограничено и не е много удачно за големи файлове. Ако искаш повече място, слагаш 32- 64....... гб флашка  или SSD .

Външното хранилище е много удобно но редовно бъгясва, за това не го ползвам не го и препоръчвам.

Бях изкарал Коди на външното хранилище редовно бъгясваше, друга флашка като се слагаше видео плеара не виждаше всичко в нея, върнах всичко в паметта на телевизора и сичко си дойде на мястото.

на 8.01.2019 г. в 11:29, PigManu написа:

няма такава функция, поне аз не знам а и не съм чувал за такъв вариант.

Има, и още как. Самото присъствие на папки "Видео" и "Музика" във основната директория на телевизора би трябвало да те накара да се замислиш-аджеба, за какво са ги сложили там, дали , за да седят все празни? От толко мотаене във форума би трябвало да си научил правилото, което нашият учител  DarkEdge повтаря непрекъснато-"Няма начин да няма начин"-особено в дигиталната сфера. Въпрос само на средства и знания. Сега в папка "Видео" на телевизора имам четири видея и мога да ги гледам без никакъв външен източник на данни. Предлагам ти картинки, за да се ориентираш по-лесно...

4.jpg

5.jpg

6.jpg

преди 2 часа, B3M2W0 написа:

Има, и още как. Самото присъствие на папки "Видео" и "Музика" във основната директория на телевизора би трябвало да те накара да се замислиш-аджеба, за какво са ги сложили там, дали , за да седят все празни? От толко мотаене във форума би трябвало да си научил правилото, което нашият учител  DarkEdge повтаря непрекъснато-"Няма начин да няма начин"-особено в дигиталната сфера. Въпрос само на средства и знания. Сега в папка "Видео" на телевизора имам четири видея и мога да ги гледам без никакъв външен източник на данни. Предлагам ти картинки, за да се ориентираш по-лесно...

Пак търсиш думички за философстване ма не си разбрал най важното.

Твойте "приоритети" как да си напълниш чрез фаил мениджъра папката с филми не са мои.

Живей с чуждите препоръки Worry

И пак изпъкваш като Дървен Философ, а на колко години си само!!!

преди 2 часа, B3M2W0 написа:

От толко мотаене във форума би трябвало да си научил правилото, което нашият учител  DarkEdge повтаря непрекъснато-"Няма начин да няма начин"-особено в дигиталната сфера. Въпрос само на средства и знания

Добре че имаш знания Worry

Живей с чуждите препоръки и си ги преписвай като твой.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.