Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за конфигурация и къде да ми я сглобят

Featured Replies

преди 41 минути, plamen_petrov_80 написа:

Съветите се изслушват, а после на лична преценка се действа, но ако все пак 100 човека ти кажат: Не минавай на червено, е глупаво на инат ти да минеш.

Ако ги слушах моите съседи, нямаше никога да и купя нова Дачия комби за само 9000 евро, трябваше 30000 да похарча за SUV джипка някаква. При това аз съм в Белгия, представи си само какъв позор щеше да изживявам ако ми пукаше за съветите на други хора. 
Те тия около мене плащат абонаменти по 50 евро на месец за телевизия, а аз като по-тъп гледам без пари повече канали от тях от сателити.
Други си избират и7 интел процесор , пък аз последния за 70 евро го купих, Пентиум седмо поколение. И най-нахално снощи поръчах твърди дискове от по 16 евро и половина парчето, напук на това какво ще кажат хората. В една съседна тема го обясних подробно преди малко.
Трябва да отчитаме феноменът на модата какъв е. Сега тръгнали от няколко години със скъсани крачоли, так било готино.
Трябва да отчитаме също и че на този форум пишат хора на които професионалната им религия не им позволява свободно да си признаят, че няма нужда от по-скъпо. Щото техните клиенти също четат тука и ще искат по-евтино после. Скива ли сега ?

Съветите са много хубаво нещо, но само ако можем да отгатнем поради какви мотивации ни ги дават точно такива.
Понякога съветите са полезни, доста често са подвеждащи, друг път пък никой не иска да помогне. Случи ми се през 2017 г. на един сателитен форум да не искат да дават правилните съвети, ако не разбирах английски да намеря вече написано по чужди форуми, еми нямаше да мога да гледам без пари телевизия по втория начин.

На фотографските форуми като искаш съвети те карат да се разориш всички в хор. Не 100, ами 1000 човека ще те посъветват да си купиш обектив за 2000 лв, нищо че може с такъв за само 300 лв да правиш снимки.

Колкото повече е способен един индивид да разбере правилно някакава материя, толкова по-правилно ще се ориентира какво да купи и откъде и на каква цена. А разбирането на пустия му инглиш спестява доста пари. Руският също е полезен.

Ето гледай сега един съвсем сериозен и отговорен съвет към автора на темата.
"Спри да играеш на игри, защото има риск да се пристрастиш към тях, това е вид наркотик."
Няколко хиляди специалисти психиатри могат да му потвърдят, че съм казал самата истина. Ама той няма да ме послуша нито мен, нито психиатрите. Което е добре за продавачите на видеокарти, нали така.
Повече от сигурен съм, че авторът на темата не се есетил до сега да се самоанализира и да си зададе въпроса, дали не би могъл да си намери друго занимание което да го прави истински щастлив. Занимание което да не му изсмуква малките доходи. Той просто е податлив на влияния от обкражението му и познава хора играещи на игри и се опитва да прави непосилни финансови напъни, за да си купи нещо на старо. Най-добрият съвет е да не купува нищо, ама не му върши работа на него сега. Той се е напушил с дима на увлечението по играенето и иска още по-миризлив дим да диша всяка вечер. Когато цигарите не са достътъчно силни, се минава на пури, после на канабис и т.н.

А сега де, дай съвет, да играе ли или да спира и да не печелят продавачи пари от него ?

Аз бих го посъветвал да започне работа по строежите в Германия през март и за коледа ще е събрал пари за супер-дупер компир и ще отвява всички копелата с които си играят онлайн. И така може, ако иска. 

преди 12 часа, abdahorn написа:

Карите от OLX ги гледам.

Имам оферта и за Palit gtx 1070 ti с една година гаранция към бг сайт за 550.

За тези Palit нищо не знам.Става въпрос за обикновената им карта , не Jetstream или каквато е там :D

Тогава трябва да си значително по-внимателен.

Palit Dual и Gainward модела със същото охлаждане ги забрави, защото са със плачевен охладител и навярно общо качество. По-високата им база Jetstream/Phoenix е това, за което трябва да се оглеждаш, ако е Palit/Gainward. Gigabyte 1070Ti Gaming също не е особено добра карта, но определено бих предпочел нея. Ревю на Igor Wallossek - линк. Сравнение на 1070 карти - линк, 1070Ti - линк, 1080 - линк. Ако попаднеш на карта, която я няма просто потърси ревюта или мнения на потребители.

• Автор
преди 8 часа, Inno написа:

Тогава трябва да си значително по-внимателен.

Palit Dual и Gainward модела със същото охлаждане ги забрави, защото са със плачевен охладител и навярно общо качество. По-високата им база Jetstream/Phoenix е това, за което трябва да се оглеждаш, ако е Palit/Gainward. Gigabyte 1070Ti Gaming също не е особено добра карта, но определено бих предпочел нея. Ревю на Igor Wallossek - линк. Сравнение на 1070 карти - линк, 1070Ti - линк, 1080 - линк. Ако попаднеш на карта, която я няма просто потърси ревюта или мнения на потребители.

Благодаря за информацията :)

Темата може да се затвори вече.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.