Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да постъпя с нея......

Featured Replies

преди 2 часа, KOCKAR написа:

На пръв поглед доста привлекателна, наистина свястно и адски добро момиче, а и освен това сериозно което в днешно време не се срещат толкова лесно такива момичета. 

Дай няколко снимки в цял ръст и лицето отблизо да ти кажа какво мисля за привлекателността ѝ и за акъла ѝ.
Аз съм като скенер, виждам под дрехите и вътре в черепа как са свързани невроните.

Не знам на колко си ама часовника тиктака после да не съжаляваш?

Ако не я искаш дай ми я на мен, аз знам какво да я правя :D

преди 2 часа, KOCKAR написа:

Прав си и благодаря все пак за отзивите, няма да правя нищо за сега ще намеря момент и място в което да и кажа да излизаме в рамките на нормалното, ако ме разбере всичко ще си остане така както е и времето вече само ще покаже дали наистина между нас ще стане, така или иначе от 1 седмица се познаваме, нито е късно нито е рано, за някакви сериозни стъпки в отношенията ни, тоест дали да бъдем повече от приятели или не.

От 1 седмица се познавате и казваш нито е късно, нито е рано?

току-що, Jayashri написа:

От 1 седмица се познавате и казваш нито е късно, нито е рано?

За коцкарите явно е така :wub:

току-що, silence... написа:

Добре, че не е написал "прекалено късно е"

преди 3 минути, Jayashri написа:

Добре, че не е написал "прекалено късно е"

:getout:

Ам то тъй днес, драмите почват при днешната младеж от първите 48 часа, като ги почука живота и ги помачка  или ще се пооправят или ще станат още по зле, вече въпрос на шанс.. :getout:

• Автор
преди 10 часа, silence... написа:

преди 10 часа, Танер Заит Расим написа:

Ам то тъй днес, драмите почват при днешната младеж от първите 48 часа, като ги почука живота и ги помачка  или ще се пооправят или ще станат още по зле, вече въпрос на шанс.. :getout:

Ами не е нито за коцкарите така нито при днешната младеж,за сериозност мога да си твърдя,не всеки би имал връзка от разстояние и то не близо, почти две години, затова нито съм коцкар нито нищо,в момента гледате нещата от гледна точка в моя критика, а явно или не знаете всъщност кво е да се чувстваш така отвътре или просто така, защото в не всички случаи момчетата които стигат до такъв момент са т.нар курвари нито пък момичетата, когато отсрещния човек до теб те оставя без лична свобода и ти започваш да се задушаваш, така си обяснявам в момента и моята ситуация.

преди 1 час, KOCKAR написа:

коцкарите

И защо си се кръстил така?

преди 1 час, silence... написа:

И защо си се кръстил така?

Сигурно така е искал да изглежда преди пет години, когато се е регистрирал, но сега вече е нагазил в дълбокото и иска да бъде добро момче

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.