Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ! Искам да се сприятеля с едно момче

Featured Replies

Здравейте! Искам да ви попитам за съвет. Значи има едно момче, което е наистина много хубаво и е само една 1 по-голямо от мене и съм го виждала някъде към 3 или 4 пъти ( тоест сме излизали и сме се улучвали в една компания ) обаче аз тогава пред него не говорех много и на скоро разбрах, че в неговите очи съм изглеждала много смотана! (А по принцип въобще не е така аз даже съм си много отркана и съм си нахалничка) А първия ни разговор беше аз седях пред него и бях поискала да му видя гривната и той ми я даде и после му я върнах. След време разбрах, че е казал, че съм много нахална. Което ме ентусиазира още повече да се запозная с него! Обаче малко не е окей да му се натреса след като знам, че за сега има лошо мнение за мен, а аз искам само да съм приятелка с него нищо друго. Има и още един проблем аз не мога да излезна в неговата компания защото от там не съм си гъста с никой, а той в моята е много трудно да излезе. Не знам къде да се засечем! Въпроса ми е как да променя мнение му за мен и да стана приятелка с него и да види, че всъщност не съм това за което той ме мисли. 

Какво ти пука за мнението му? Приеми, че понякога хората са различни характери, и колкото и да ти се иска чисто заради привлекателната външност, да се сближите, характерите ви просто са твърде различни за да се получи. Тия неща не бива да са нагласени и принудени. Просто се отпускаш и каквото стане. Това тенденциозно приятелство е губене на време. 

преди 2 часа, Катерина Петрова написа:

Значи има едно момче, което е наистина много хубаво и е само една 1 по-голямо от мене ...

..., а аз искам само да съм приятелка с него нищо друго. 

Да де, ама той ако наистина е красавец, трудно ще ти повярва, че искаш само да сте обикновени приятели.
Освен това, неговите приятели ще му се присмиват че е с тебе. Аааааа  ... проблем !
Неговите приятели са важни за него, за да има на кого да се хвали колко мацки е свалил.

• Автор
преди 2 минути, Белгиеца написа:

Да де, ама той ако наистина е красавец, трудно ще ти повярва, че искаш само да сте обикновени приятели.
Освен това, неговите приятели ще му се присмиват че е с тебе. Аааааа  ... проблем !
Неговите приятели са важни за него, за да има на кого да се хвали колко мацки е свалил.

До някъде си права, но няма да му се присмиват защото ние няма да сме заедно никога най-малкото което е аз не искам. ( Аз наистина искам да сме добри приятели ) Просто много искам да си споделям с него един вид най-добър приятел нещо такова защото няколко момичета които познавам са много добри приятелки с него и той се държи супер якото с тях.

преди 4 минути, megatone написа:

и второ - мъжете нямат нужда от (само)приятелки 

Това не  е вярно, жените са 50% от населинието и е глупаво да се лишаваш от тях в качеството им на само приятелки.

Ти колко жени приятелки имаш и в какво се състои приятелството ви? Общо взето това са нетрайни отношения, освен ако не са обвързани с някакви общи интереси. И не говорим за семейни приятели, защото там нещата са малко по-различни.

преди 26 минути, Белгиеца написа:

Това не  е вярно, жените са 50% от населинието и е глупаво да се лишаваш от тях в качеството им на само приятелки.

Ти колко жени приятелки имаш и в какво се състои приятелството ви? Общо взето това са нетрайни отношения, освен ако не са обвързани с някакви общи интереси. И не говорим за семейни приятели, защото там нещата са малко по-различни.

• Автор
преди 35 минути, megatone написа:

Първо - не искаш да си му само приятелка

и второ - мъжете нямат нужда от (само)приятелки ;)

Е защо мислиш така, нима е невъзможно момче и момиче да са приятели. Най-много ако стана нещо повече с него да се разделим след време и да се подминаваме по улицата. Е какъв е смисъла? Мисля, че е по-добре да бъдем приятели и да откараме по-дълго като близки? А пък съм забелязала, че момчетата са много по-добри приятели от момичетата!

@megatone Аз имам доста жени приятели, с които ми е приятно да прекарвам време и да общувам, без да искам или очаквам повече. Също така мога да каже, че не е вярно, че сексът разваля приятелството. Хората са различни и подобни клишета че приятелство между мъж и жена не може да има, или че сексът между приятели прецаква приятелството мога от опит да гарантирам, че не са верни. Иначе за едно си прав, тя не иска само да му е приятелче, иска повече но няма лошо. Нека се обичат и забавляват младите. Ха ха ха

преди 6 часа, megatone написа:

Ти колко жени приятелки имаш и в какво се състои приятелството ви?

Например да ми идват на гости сами неканени и да ги пускам да влизат нищо че съм сам.

Каквото и да правиш просто бъди себе си. На сила хубост не става

Нещата се случват от самосебе си

преди 14 часа, Jayashri написа:

Каквото и да правиш просто бъди себе си. 

Аааааааа, не така !
Човек може да се усъвършенства и да се харесва повече, не е нужно да е като пещернячка, под предлог че била себе си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.