Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нестандартен 18-ти рожден ден

Featured Replies

Здравейте, готини!
Предполагам срещана тема из форума, но малко по-различен е моя случай.
:shy11:

След 2 седмици навършвам 18 години и ми се ще да си събера 8 човека по случай повода.

Тънката особеност е, че не понасям купони с чалга и алкохол, не съм нощен тип човек, а всъщност в момента не просто това е на мода в средите, а се случва на всеки 17-ти или 18-ти рожден ден около мен.

Искам да е нещо по-различно от дискотека, домашно мазало, палатки и тн, но пък същевременно да не е прекалено детско както беше едно време на обяд в ресторант с много пица и хапки. Абе, нещо по-запомнящо се и различно като за моята по-творческа натура.:clap:

Идеи?
Ще съм ви благодарен! :biggrin:

преди 40 минути, Ivil1212 написа:

Здравейте, готини!

След 2 седмици навършвам 18 години и ми се ще да си събера 8 човека по случай повода.

Тънката особеност е, че не понасям купони с чалга и алкохол, не съм нощен тип човек, а всъщност в момента не просто това е на мода в средите, а се случва на всеки 17-ти или 18-ти рожден ден около мен.

Искам да е нещо по-различно от дискотека, домашно мазало, палатки и тн, но пък същевременно да не е прекалено детско както беше едно време на обяд в ресторант с много пица и хапки. Абе, нещо по-запомнящо се и различно като за моята по-творческа натура.:clap:

Идеи?

Нападни полицията!!!

Направи гонка с лека кола и изкарай в ареста! Ще разказваш за цял живот! Хем ще имаш шансове да се пробваш като "Driver" филма. Направи полицаите лумпени. Виж дали е възможно да се измъкнеш от лапите им. :) 

Не знам твоите възможности, а и отношението ти към планината, природата и т.н., но бих ти препоръчал изкарването на въпросния да е някъде на някоя хижа в планината .... далеч от цивилизацията .... и да си изкарате едни впечатляващи и положителни емоции с тези които би поканил да споделят с теб този своеобразен празник наречен пълнолетие .... :)

По мое мнение това е една удачна първа стъпка в света на възрастните .... на човек които те първа ще започне да живее самостоятелно и ще има права на свой избор, на свое самосъзнание и т.н. ....

Най-искрено ти пожелавам успех!!! :)

• Автор
преди 12 минути, ДиоиД написа:

Не знам твоите възможности, а и отношението ти към планината, природата и т.н., но бих ти препоръчал изкарването на въпросния да е някъде на някоя хижа в планината .... далеч от цивилизацията .... и да си изкарате едни впечатляващи и положителни емоции с тези които би поканил да споделят с теб този своеобразен празник наречен пълнолетие ....:)

По мое мнение това е една удачна първа стъпка в света на възрастните .... на човек които те първа ще започне да живее самостоятелно и ще има права на свой избор, на свое самосъзнание и т.н. ....

Най-искрено ти пожелавам успех!!! :)

И аз много не съм навит за тези рождени дни, но пък си е повод да прекараме повече готино време с близки хора.

Благодаря за идеята! =)

Отидете на планина и се забавлявайте. Вземи чипове, пуканки, можеш да вземеш лаптоп, за да гледате филм. Разказва те си някакви истории. И да, торта. Без торта не може

Един кашон водка и  си пускате Миле Китич. Друго не ти трябва.

PS: И аз мразим чалгата(освен старата от 90-те, баш чалгата).

• Автор
преди 3 минути, ostavime написа:

Толкова ли са безидейни хората в днешно време?! 

И все пак, какви пари си склонен да отделиш за тия 8 човека? 

Не съм никак безидеен, просто момента е такъв, че не знам какво точно да направя за този повод. Иначе сумата не е нещо от значение мисля, около 150.

Без ядене, пиене и кючек аз не виждам купон :D

преди 13 минути, Ivil1212 написа:

Не съм никак безидеен, просто момента е такъв, че не знам какво точно да направя за този повод. Иначе сумата не е нещо от значение мисля, около 150.

Не мога да ти помогна, съжалявам. 

Весело да си изкарате. 

150лв за 8 човека черпиш ги по две фанти и кой от къде е. Сумата е крайно недостатъчна за каквото и да е. 

Е, не съм съгласен.. по 20 лв. на човек се падат, предостатъчно да хапнат, пийнат и да се повеселят най- вече. Няма да прави сватба, нито трябва да ги преяжда и препива...

• Автор
преди 7 минути, AAUUXX написа:

150лв за 8 човека черпиш ги по две фанти и кой от къде е. Сумата е крайно недостатъчна за каквото и да е. 

преди 1 минута, lupis написа:

Е, не съм съгласен.. по 20 лв. на човек се падат, предостатъчно да хапнат, пийнат и да се повеселят най- вече.

И аз бях малко втрещен за двете фанти..смятам, че се разбра, че сумата е ориентировъчна. Мисля, че е достатъчна :)

преди 26 минути, Ivil1212 написа:

Мисля, че е достатъчна

Да! По-важно е емоцията .... Самото изживяване с близките хора .... А предполагам, че и другите някак си ще участват във финансирането .... кой с колкото де ...

Весело изкарване! ;) 

• Автор
преди 1 минута, ДиоиД написа:

Да! По-важно е емоцията .... Самото изживяване с близките хора .... А предполагам, че и другите някак си ще участват във финансирането .... кой с колкото де ...

Весело изкарване! ;) 

Абсолютно! Ами хаха ще видим, предполагам има шанс да подпомогнат. Благодаря! 

Не са достатъчни 150лв. Само за стриптизъорката едва ли ще стигнат....

преди 1 час, ice_lion__01 написа:

стриптизъорката

Чекай малко .... за какво му е стриптизъртъ ... при положение, че има девойки в групата .... се ... ко само очу ли съ си пълни ...;)

Тъй де ... туй не му е ергенско парти ... :) де се коч които да точат лиги ... ма ай стига с тези отживелици ... :) 

Май си от миналия век ... :)

То в тия времена, не зная, кое може да се нарече нестандартно....Но ще ти дам идея. Събирате се, тези осем човека, в една стая,  гасиш осветлението и кой-който/която хване :wub: Сигурна съм, че ще го помниш, цял живот, че и след това .

преди 11 минути, megatone написа:

Ама ще се бият ли или ще се онождат в тъмното? Или кой каквото си реши :speak:

Стига с тази агресия....мейк лов, ве....нот тупаник....

• 3 седмици по-късно...

Отидете на булгара и се дърпайте с рейса, естествено с бира в ръка

• 2 месеца по-късно...
на 31.01.2019 г. в 23:45, Ivil1212 написа:

Здравейте, готини!

Идеи?

Ако си ден на коли бии дрифта хихи

на 1.02.2019 г. в 9:16, Jayashri написа:

Отидете на планина и се забавлявайте. Вземи чипове, пуканки, можеш да вземеш лаптоп, за да гледате филм. Разказва те си някакви истории. И да, торта. Без торта не може

ЧИПОВЕТЕ за покера обезателно!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.