Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задънена улица при приятелски отношения.

Featured Replies

преди 1 час, Колев60 написа:

Лично Администратора ме покани най учтиво на лично съобщени защото ако не знаеш, да ти кажа.  

Епа кани ни, щото го е научил някой да го прави, ама аз отказах моментално с три реда.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Епа кани ни, щото го е научил някой да го прави, ама аз отказах моментално с три реда.

Едва ли такива като теб ще го учат как и какво да прави. А тебе сигурно те е поканил, както казват хората - от хорски срам, но все пак те е поканил.. Още по добре, че си отказал.

Такива като мен не се съгласяват да работят без пари модератори, за да изкарат парите на някого. Не се ловят и на легендарни въдици, щото те знаят как се приготвя стръв за кукичките. Но, не може всички да са като мен, трябват си и шаранчета за да е жизнена една екосистема. 

Остави я на мира. Има жени колкото искаш. Дори само за приятелство. 

на 21.02.2019 г. в 19:36, Белгиеца написа:

Такива като мен не се съгласяват да работят без пари модератори, за да изкарат парите на някого. Не се ловят и на легендарни въдици, щото те знаят как се приготвя стръв за кукичките. Но, не може всички да са като мен, трябват си и шаранчета за да е жизнена една екосистема. 

Ся , да ме извиняват админите ама за малко ще светна лампата, белким такива като тебе вземат та се озаптят ама надали.... Идеята да се създаде подобна група (имаше много предложения за името и) e Калдейта да и се отблагодари по-някакъв начин за помощта и за развитието на форума. Знакови личности.

Нито някой ще им плаща нито пък нещо имат като задължения.  Отказал бил .. ами голям праз!

на 19.02.2019 г. в 1:26, kike15 написа:

забравих да кажа, че сме 11 клас ако това има значение. Ще се радвам да ме светнете как да постъпя. 

Ами тя отдавана си има вече мензис, така че не се учудвай на поведението и.Накарай я, тя да тича след теб,  тичаш ли ти след нея...  това си е гонене на бели сибирски ветрове.Или най-много да свършиш ''под чехъл'' някой ден,и хем да трябва да изкарваш пари хем да дундуркаш насрани бебета.

Вулгарно казано: На който му е интереса той да гони топката ...

Себе-определи си интереса свой, а не нейния ... ;)

Защитавай си своя интерес, а не нейния да е по-важен за теб ...

Осъзнай се младежо! Сега е времето да "програмираш" своето бъдеще и не се страхувай, че може и да сбъркаш!

Успех!

преди 2 часа, franchesko написа:

... хем да дундуркаш насрани бебета.

И ти си бил насрано бебе пък не се оплакваш.
Не го плаши младежа, сега има памперси и обикновено децата си траят като ги напълнят, та може да се прави че е хремав и не усеща че мирише.

преди 7 часа, Белгиеца написа:

И ти си бил насрано бебе пък не се оплакваш.

Спор няма,ама моя насран гъз е чистен от майка ми, а не от  баща ми.Баща ми се занимавал основно с изкарване на мангизи.Сутрин е излизал в 5,вечер се е пребирал в 22ч. ,майка ми му миека краката първо,след това му е слагала  вечерята и всеки си е знаел ролята.

преди 1 минута, franchesko написа:

Спор няма,ама моя насран гъз е чистен от майка ми, а не баща ми.

Моят пък е бил чистен от баба ми на село, е и какво от това ?

преди 7 часа, Белгиеца написа:

Не го плаши младежа, сега има памперси и обикновено децата си траят като ги напълнят, та може да се прави че е хремав и не усеща че мирише.

Не го плаша,а му разеснявам какво го чака,ако и хуне след фустата.Преди като бачках в ресторант,постоянно идваха чисто женски компании от семейни жени,ядат пият забавляватват се,чупки в кръста по масата ,а мъжете им след тежки работни дни се налагаше да дудндуркат и бебета за да може ,,шефа да разпусне,, И като дръпнеха по няколко узута и мине  23ч. почваха и 18+ изпълненията.На една от тия звезди мъжа и беше имотен посредник по 3500 евро нето заплата взимаше,тя разправяше с усмивка как той останал с 2 чифта дънки и се принудил си продаде колата,ходи с колелото на работа да може тая да щрака с палци.Викам ей ебати, света ще свърши някога така или иначе ,ама балъците в него никога.

преди 9 минути, Белгиеца написа:

Моят пък е бил чистен от баба ми на село, е и какво от това ?

Е пак не от дядо ти.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.