Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сушилня за дрехи

Featured Replies

Кондензационна сушилня и сушилня с термопомпа, едно и също ли е ? И те ли са за предпочитане пред другите, които са със сушоар ?

Приемам и мнение за комбинирана перална със сушилня ! Благодаря !

• Автор
преди 3 минути, lupis написа:

Сушилня с термопомпа, защо- гугъл

Така, ама на някои обяви за сушилни пише : с термопомпа, а на други кондензационни и не знам какво да избера !

• Автор
преди 1 час, lupis написа:

И толкова ли е трудно да потърсиш в Гугъл...ето третия резултат:

http://dobrudjabg.com/novina/kakva-sushilnq-da-si-kupite/39610

Почти от два месеца ровя в Гугъл по този въпрос и попадам само на някакви махленски форуми, като бгмама и др.  От там не можах да получа нужната ми информация и за това зададох въпроса тук ! Линка, който ми пратихте ми беше бного полезен за, което благодаря !

Разгледай сушилните на Миеле. Не са евтини но са много добри.

на 23.02.2019 г. в 13:10, inwader написа:

Почти от два месеца ровя в Гугъл по този въпрос и попадам само на някакви махленски форуми, като бгмама и др.  От там не можах да получа нужната ми информация и за това зададох въпроса тук ! Линка, който ми пратихте ми беше бного полезен за, което благодаря !

Информацията от линка е просто копирана отнякъде, като  обясненията са на човек, който не е разбрал за какво точно става дума.

Кондензна е сушилнята при която кондензиралата влага се събира в контейнер и потребителя изпразва съдържанието му след използването на уреда..Другият вид сушилня се свързва към комин или отвор за аспирация.

Това няма отношение към принципа на работа.Става дума  за начина, по който се загрява въздуха.В единия случай се използва електрически нагревател, а в другия хладилна машина(термопомпа).Така че термопомпената сушилня може да бъде кондензна и в голямото си болшинство са такива.Както и сушилните с нагревател също са предимно кондензни

В единия случай имаме сравнително просто устройство , по-ниска цена на придобиване на уреда, но високи експлоатационни разходи.

В другия устройството е сложно.Цената е по-висока.Практически два машини - хладилната машина и  друга,  която задвижва барабана.За сметка на това харчи 3-4 пъти по-малко ел.енергия.

Сервизните дейности по сушилня с термопомпа са доста трудни.Много често за хладилната част се налага ползване на оксижен.В хладилната техника това е повече от нормално.

Спояването на тръби със сребърен припой обаче   в сушилните е проблемно.Тръбите са заобиколени от пластмаси и с оксижена трябва да се внимава много.

Но икономията си заслужава.При това, колкото в стаята е по-топло икономията е по-осезаема..

Редактирано от badr (преглед на промените)

Не претендирам, че информацията от линка е професионална, а да насочи човека, коя сушилня да избере, като мисля че тази задача я изпълни.  

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.