Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Симеон, a вече и индиец с интерес към ЦСКА

Featured Replies

16106ve5.jpg= cskalogotz0.gif?

Бившият министър-председател на България Симеон Сакскобургготски проявява голям интерес към контролния пакет акции на ЦСКА, съобщи "Тема Спорт". Той е имал няколко срещи с шефовете на "армейците" и с мажоритарния собственик Васил Божков, като основната тема на разговор са били правата върху "червения" клуб. Симеон се поинтересувал от размера на месечната издръжка на тима и администрацията, както и от цената, която босът на "НОВЕ Холдинг" би поискал при евентуално отстъпване на властта. Разговорът между двамата се е провел преди около седмица, а според запознати, интересът на Симеон към ЦСКА е в резултат от имиджова политика, целяща да спаси рязко спадналия му рейтинг.

Както е известно, на среща с медиите Васил Божков обяви, че е готов дори да подари ЦСКА на човек, който би се грижил добре за клуба. По-късно ръководството на "червените" разпространи декларация, в която оповести драстично намаление на бюджета.

До къде ще го докарат ЦСКА? cool.gif

Редактирано от Shak (преглед на промените)

...До къде ще го докарат ЦСКА? cool.gif

До жълти екипи.

• Автор
До жълти екипи.

Дано не стигнат до там...все пак са едни от водещите отбори angry.gif Ама както вървят,знае ли човек,.Между другото има резон в щенията на Симеончо, иска той да вземе базите , а не черепа cool.gif

Ех тая реклама. Сега намесиха и ЦСКА-то в борбата за рейтинги!

• Автор
Ех тая реклама. Сега намесиха и ЦСКА-то в борбата за рейтинги!

Което е много гадно, но ако се окаже истина, вече става опасно за ЦСКА, понеже:

1 Симеон нищо не разбира от футбол

2 Той е хартен тип и проиграва всичко , което има

3 Не е за приказка angry.gif

• Автор
Всичко в ЦСКА се проваля от т.н. шефове на клуба!

Ами всеки търси лесната печалба, вярно че черепа наля доста пари в началото в ЦСКА но сега ???

Тоя отбор трябва да го направят просто за "общо ползване"!

• Автор

Последното по темата:

Идиецът Прамод Митал купува ЦСКА?

През април 2005 г., Васил Божков представи план за модернизацията на стадион "Българска Армия", базата в Панчарево и комплекс "Червено Знаме". Проектът трябваше да започне, когато стадионът, базата в Панчарево и базата на 4-ти километър бъдат прехвърлени към футболния клуб. До юли 2006 г., това не стана.

Собственикът на металургичния комбинат Кремиковци - индийският бизнесмен Прамод Митал е един от кандидат-купувачите на ЦСКА. Прамод Митал днес разгледа стадион "Българска армия", за да се запознае със състоянието му. Индийският бизнесмен беше придружаван от хора от българското ръководство на компанията "Кремиковци Глобал Стийл".

В 16.30 часа днес Митал влезе на стадиона в Борисовата градина, като се представи на охраната и обясни каква му е целта - да огледа клубната база и да се запознае със състоянието й. По-рано днес Прамод Митал разгледа и националния стадион "Васил Левски".

Според запознати, Митал проявява интерес към клуба и в най-скоро време ще отправи официално оферта към собственика на клуба Васил Божков. Индийската фамилия има най-сериозно присъствие в металургичния бизнес и има комбинати и в други европейски страни.

Прамод Митал през зимата възстанови футболния клуб в Кремиковци и обясни, че иска в близко бъдеще да го развие и да го вкара в сериозните футболни нива. Милиардерът обаче явно е решил да се спре на най-титулования клуб у нас, за да влезе стабилно във футбола.

netinfo.bg

Редактирано от Shak (преглед на промените)

ohmy.gif Този махараджа вероятно ще махне звездичката от емблемата и ще сложи слон на нейно място :ph34r:
  • Автор
ohmy.gif Този махараджа вероятно ще махне звездичката от емблемата и ще сложи слон на нейно място :speak:

Не мога да ти отговоря, вече съм тотално обркан....Първо Симеон (политик и футболен клуб?) , после този индиец. Но това, което си мисля е че плащат Божков, защо му е на третият по богатство в света да купува Български отбор?!?!По печелившо ще е , ако купи някой вече пазарно конкурентен отбор....Не знам объркан съм.

Хаха - отбора на партията ще стане отбора на царя biggrin.gif

Ще се запази и съкращението:

Царски

Спортен

Клуб на

Армията

Ще се запази и съкращението:

Царски

Спортен

Клуб на

Армията

Това определено беше добро :) , а иначе по темата-определено се надявам нефутболни хора да не се захващат с футбол за да не стане като с политиката...(визирам интереса на Симеон към ЦСКА)

Редактирано от Popsi (преглед на промените)

• Автор
Може и

Цигански

Спортен

Клуб на

Армията

Нека не започваме с нападки, относно клубна принадлежност, и нападки към самият клуб.Не ни плащат за да си тровим нервите,така :)

Досега (то и сега) си мислех, че журналистите преовеличават много, но май става нещо в ЦСКА. Нещо повече от моментна криза за два месеца. Ще ги видим догодина.

Аз съм си горд и заклет левскар и въпреки това ми става малко жал тоя отбор. Все пак ако го няма, няма и да е интересен шампионата. Левски ще си бъде шампион, но ще бъдат ли така радостни лесните титли при отсъствието на "вечния враг"?

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

• Автор
Досега (то и сега) си мислех, че журналистите преовеличават много, но май става нещо в ЦСКА. Нещо повече от моментна криза за два месеца. Ще ги видим догодина.

Аз съм си горд и заклет левскар и въпреки това ми става малко жал тоя отбор. Все пак ако го няма, няма и да е интересен шампионата. Левски ще си бъде шампион, но ще бъдат ли така радостни лесните титли при отсъствието на вечния враг?

Моля те, махни думичката враг, нека не се делим на врагове.

Моля те, махни думичката враг, нека не се делим на врагове.

Е така се казва де. Редактирах го в кавички. :)

Иначе напълно те подкрепям:

Нека не започваме с нападки, относно клубна принадлежност, и нападки към самият клуб.Не ни плащат за да си тровим нервите,така

Вражда между двата отбора няма. Има я само сред тъпите фенове! :down:

• Автор
Е така се казва де. Редактирах го в кавички. :yanim:

Иначе напълно те подкрепям:

Вражда между двата отбора няма. Има я само сред тъпите фенове! ;)

Да, за това нека не се слагаме сред тях с такива кфалификаций cool.gif

И аз съм фен на Левски, но съм възмутен от нещата, които се случват в ЦСКА-то. Неможе клуб с такива традиции да бъде унижаван по такъв начин, та дори и от Левски.

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

• Автор
И аз съм фен на Левски, но съм възмутен от нещата, които се случват в ЦСКА-то. Неможе клуб с такива традиции да бъде унижаван по такъв начин, та дори и от Левски.

:):):wors: Чест ти прави :wors::wors:

Фен съм на Левски, но това, което се пише наистина ме притеснява. От една евентуална промяна в единия от двата големи за нашите стандарти клубове първо ще пострада другият, а после българският футбол като цяло. Криво-ляво двата отбора поддържат някакви интрига в доста мижавото ни първенство и ако наистина ЦСКА стане жертва на някакви тъмни сделки, то ще бъде много жалко.

ЦСКА има доста по-значими успехи от Левски в евротурнирите като цяло, от неучастието на клуба ще изгубим доста точки, това води до смъкване на държавния коефициент, а от там и по-неблагоприятна позиция при теглене на жребий при квалификации.

Не знам какво да кажа, но цялата тази история май нещо намирисва, дано да не е истина.

• Автор
Фен съм на Левски, но това, което се пише наистина ме притеснява. От една евентуална промяна в единия от двата големи за нашите стандарти клубове първо ще пострада другият, а после българският футбол като цяло. Криво-ляво двата отбора поддържат някакви интрига в доста мижавото ни първенство и ако наистина ЦСКА стане жертва на някакви тъмни сделки, то ще бъде много жалко.

ЦСКА има доста по-значими успехи от Левски в евротурнирите като цяло, от неучастието на клуба ще изгубим доста точки, това води до смъкване на държавния коефициент, а от там и по-неблагоприятна позиция при теглене на жребий при квалификации.

Не знам какво да кажа, но цялата тази история май нещо намирисва, дано да не е истина.

Според мен, искат да разкарат чрепа от бизнеса, и сега той бърза

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.