Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с HP Probook 4515s

Featured Replies

Комунизъм.Трият се коментари :) 

• Отговори 64
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Колев60 написа:

Сега, ако ти напише че премигванията са 4, как ще и помогнеш?

Със съвет да го бракува и да не се занимава с глупости и да дава пари за загубена кауза.

преди 1 час, DarkEdge написа:

къде в тази таблица присъства мигането на wireless бутона.

CAPS LOOK клавиша от целият пост на госпожицата е най ключовият за разгадаването на проблемът и, всички останали неща които е посочила са субективни и не много важни за изясняване на ситуацията.

Това с уаерлеса не съм го срещал в техническата документация на HP, но може да не се взима в предвид, като говорещото нещо в случая е CAPS LOOK клавиша.

Знаеш че съм прав :)

От цялата дандания стана ясно ,че лаптопчето на 99,99% е със изгорял видеочип .Ремонта е безмислен .

преди 10 минути, Ивайло Димов написа:

Комунизъм.Трият се коментари :) 

Кво да се прави Ванка, аз като се появя обикновенно така става, гледам дори някои си преправят коментарите, които не ги поназнайвам добре във форума...

преди 2 минути, Ивайло Димов написа:

От цялата дандания стана ясно ,че лаптопчето на 99,99% е със изгорял видеочип .Ремонта е безмислен .

преди 2 часа, Simona Yan написа:

Здравейте ,снимах клипче но няма как да го кача тук за да обясня

преди 2 часа, Танер Заит Расим написа:

Гледай капс лука колко пъти мига .

преди 1 час, Simona Yan написа:

5 и спира да мига caps lock

Танер тва беше ясно на 90% още след встъпителната пледоария на дамата .Машината е на 10 години ............нормално е .

преди 8 минути, Танер Заит Расим написа:

Това с уаерлеса не съм го срещал в техническата документация на HP, но може да не се взима в предвид, като говорещото нещо в случая е CAPS LOOK клавиша.

Той е светнал за разнообразие...ноу мъй смяф

преди 4 минути, DarkEdge написа:

Той е светнал за разнообразие...ноу мъй смяф

Ами какво за уарлеса, свети или в бяло или в оранжево и няма нещо кодово да говори или индикира за нещо съществено.

Бяло е като е включен уарлеса а оранжево е като не е изключен.

Обикновено така умират HP-тата  ^^ с нещо ей от онази красива табличка, която с теб и други дето се правят на ударени в темата я знаем.

преди 3 минути, Танер Заит Расим написа:

Със съвет да го бракува и да не се занимава с глупости и да дава пари за загубена кауза.

Човек пише в този форум когато търси конкретна помощ!  Това да го ,бракува, да го даде на сервиз, или да си купи нов, авторката го знае и без мъдри съвети! Дали е глупост, това пак го решава тя а не ти! Ако можеш помогни е със конкретен съвет, а не общи приказки, и като твоя подгласник, дето не дава никакви конкретни съвети а само общи приказки, от общ характер.

преди 7 минути, Ивайло Димов написа:

,че лаптопчето на 99,99% е със изгорял видеочип .Ремонта е безмислен .

Още едно заключение на специалист! Обаче все пак не е 100% нали? Но ремонта е безмислен ?

И ви моля и двамата да престанете с приказки от общ характер по специалните раздели! Или конкретна помощ или по-добре замълчете!

Охо-бохо един тест и евентуален ремонт ще струва  поне 100 кинта ,има една приказка "На умрял кръв не се прелива".По-добре да му продаде матрицата и харда и да си вземе нещо друго .Щото и след ремонта няма гаранция ,че тая машина ще изкара и 3 дена .Тия АМД мобилни платформи са настолна печка за ръце .

преди 7 минути, barbuncela написа:

Човек пише в този форум когато търси конкретна помощ!  Това да го ,бракува, да го даде на сервиз, или да си купи нов, авторката го знае и без мъдри съвети! Дали е глупост, това пак го решава тя а не ти! Ако можеш помогни е със конкретен съвет, а не общи приказки, и като твоя подгласник, дето не дава никакви конкретни съвети а само общи приказки, от общ характер.

Още едно заключение на специалист! Обаче все пак не е 100% нали? Но ремонта е безмислен ?

И ви моля и двамата да престанете с приказки от общ характер по специалните раздели! Или конкретна помощ или по-добре замълчете!

Интересуваше се какво и е на HP-то и вече знае,. спестено и е диагностиката и съм се позовал на официална таблица от HP.

От това какво по хубаво.

Помогни ти като можеш повече от мен :)

Чудеса все още не мога да правя!

Със основание подобни системи се бракуват, не защото аз съм казал така!

За мен темата е приключена, поздрави!

преди 3 минути, Танер Заит Расим написа:

За мен темата е приключена поздрави!

Ето това ти е умен коментар!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 36 минути, DarkEdge написа:

Не знам какво намекваш, веднъж на една кака и подкарах системата  така, след 30 минути изпищя че пак се скапал и се наложи да и дам десктоп временно до като и подготвя чисто нов лаптоп а нейния маркирах за брак.

Играл съм го този мач, HP почне ли с тези магерии е за изоставяне.

Специално на този съм му разглобявал и дисплея ^^!

G серията са ментета и всичките им бюджетни варианти!

Hp laptop elitebook 840 G5 и като цяло серия 840 е друга бира!

преди 1 час, Танер Заит Расим написа:

Не знам какво намекваш, веднъж на една кака и подкарах системата  така, след 30 минути изпищя че пак (иска) и се наложи да и дам ... временно до като и подготвя чисто нов ...... а нейния маркирах за брак.

Ех,  какви времена бяха....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.