Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с HP Probook 4515s

Featured Replies

Като гледам лаптопчето е неква АМД платформа .Така ,че сдухан видеочип е вероятен проблем.

• Отговори 64
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, rado84 написа:

Стига, бе, а аз мислех да взимам HP на майка ми, че мрънка за лапатоп. Явно HP вече не са качеството, което бяха едно време.

Дърпаш Муцарела за опашката!

преди 1 минута, rado84 написа:

Стига, бе, а аз мислех да взимам HP на майка ми, че мрънка за лапатоп. Явно HP вече не са качеството, което бяха едно време.

Що си правиш изводи от 2 бракувани лаптопа + един проблемен?

От HP до HP има разлика!

току-що, Танер Заит Расим написа:

Дърпаш Муцарела за опашката!

Мортаделата има толку абер от хардуер и софтуер колкото аз от квантова физика :) .

преди 7 минути, Ивайло Димов написа:

Като гледам лаптопчено е неква АМД платформа .Така ,че сдухан видеочип е вероятен проблем.

И аз това намеквам ама не ми вярват щото съм от Шумен и яз като теб.

преди 3 минути, Ивайло Димов написа:

Като гледам лаптопчето е неква АМД платформа .Така ,че сдухан видеочип е вероятен проблем.

Има и Intel системи с такава видео карта Models with discrete graphics: ATI Mobility Radeon HD 4330 graphics with 512 MB dedicated video memory (1024 MB HyperMemory*).

току-що, Ивайло Димов написа:

Мортаделата има толку абер от хардуер и софтуер колкото аз от квантова физика :) .

Има права за които си мечтая от 9 години :D

преди 3 минути, plamen_petrov_80 написа:

Що си правиш изводи от 2 бракувани лаптопа + един проблемен?

От HP до HP има разлика!

Щото с моя късмет ще ми се падне баш дефектната бройка.

преди 8 минути, Ивайло Димов написа:

От един лаптоп ше стане свалка накрая ,вайба у флиртаджиите :)

Такива изпълнения са обречени на провал, по скоро ще има още една заключена тема и подвига за това май се очертава да е мой. :D

Видео чипа е важен в случая ,щото той ако е изпушил ,всичко останало е нема смисъл :)

преди 3 минути, Танер Заит Расим написа:

Има права за които си мечтая от 9 години :D

Ти па ,селянино ,за кво са ти права у некъв форум :)

преди 1 минута, Ивайло Димов написа:

Видео чипа е важен в случая ,щото той ако е изпушил ,всичко останало е нема смисъл :)

Ти па ,селянино ,за кво са ти права у некъв форум :)

Не обиждай града си бре Ванка.

Те да не са кореняци Софиянци....

преди 1 минута, Ивайло Димов написа:

Добре, но ако беше Intel с такова видео? Или с видео на nVIDIA? Правиш заключението си на база AMD платформа!

преди 9 минути, Ивайло Димов написа:

Тва беше ирония бе Уили :) ааааааааааааааа ха ха ха ха ха хах 

току-що, plamen_petrov_80 написа:

Добре, но ако беше Intel с такова видео? Или с видео на nVIDIA? Правиш заключението си на база AMD платформа!

Пламене ,Нвидиа и Ати от тия времена са си греещи чипове ,които често дефектират .Но процесор АМД и външен видеочип си е два таралежа в гащите .РУК ЗА АМД платформите при лаптопите :) 

преди 4 минути, Ивайло Димов написа:

Пламене ,Нвидиа и Ати от тия времена са си греещи чипове ,които често дефектират .Но процесор АМД и външен видеочип си е два таралежа в гащите .РУК ЗА АМД платформите при лаптопите :) 

Според мен се делят на добре направени и не добре направени, а във времето има поддържани и не поддържани машини.

Как аз с уж фабрично дефектно видео работя 10+ години, а дори не е отварян за почистване още по-малко за смяна на термо паста?

Щом 10 години не си го почиствал и пишеш в раздел хардуер начи сметай колко си бос в тая тема .

преди 24 минути, Ивайло Димов написа:

Много си груб!

преди 17 минути, plamen_petrov_80 написа:

Според мен се делят на добре направени и не добре направени, а във времето има поддържани и не поддържани машини.

Как аз с уж фабрично дефектно видео работя 10+ години, а дори не е отварян за почистване още по-малко за смяна на термо паста?

Делят се на бюджетни и бизнес клас машини.

Бизнес клас може да издъхне и на 5-тата година при екстремно и непрекъснато ползване, но тук вече влизаме във вероятността на отказите и в начина на експлоатация и поддръжка.

Всички са програмирани да се скапят.

Такава технология ни пробутват.

Квото и да си вземеш ще го смениш .

Разликата по скоро е в качеството и производителността между различните класове, но основната е лесният достъп до дъното и лесната поддръжка на системата от тип бизнес клас, обикновенно и греят по малко защото не е пестено от охлаждане и корпуса е с добър дизайн.

По надеждни продукти от Интел не вярвам да има, за видео чипове на NVidia, ами имат неща с които могат да се гордеят.

Не случайно продукти на Интел и NVIdia са съвместими и сертифицирани за работа с Milestone.

Но това е друга тема.

Относно амд и ати в мобилния сектор не им е силата, но дори в сървърни архитектури Intel бих избрал.

original?v=1.0&px=-1

Остава да ми кажеш, колко пъти ти премигва един след друг caps look клавиша, ще видиш бързи премигвания и после продължителна пауза, броиш от паузата до следващата пауза колко мигания са.

По това ще установиш какво му е на HP-то ти и за какво реве :)

преди 34 минути, Танер Заит Расим написа:

original?v=1.0&px=-1

Остава да ми кажеш, колко пъти ти премигва един след друг caps look клавиша, ще видиш бързи премигвания и после продължителна пауза, броиш от паузата до следващата пауза колко мигания са.

По това ще установиш какво му е на HP-то ти и за какво реве :)

Сега, ако ти напише че премигванията са 4, как ще и помогнеш?

Гледам темата от сутринта има 42 отговора викам си ся я да вляза да видим този голям проблем , а то кво било :D романтични срещи , кафе , първите мнения ок но след това  темата стана разнообразна :D

преди 38 минути, Танер Заит Расим написа:

Остава да ми кажеш

къде в тази таблица присъства мигането на wireless бутона.

преди 2 минути, DarkEdge написа:

къде в тази таблица присъства мигането на wireless бутона.

Нашто момче, като види жена в техническите раздели и обърква бутоните от срам. Трябват му още 9 години във форума. Хем ще се очупи, а може и да го оженим.

Честита Ви Баба Марта на всички!

Според авторката,WiFi бутонът свети постоянно в романтично оранжев цвят :)

преди 14 минути, Колев60 написа:

Сега, ако ти напише че премигванията са 4, как ще и помогнеш?

Това са степента на нишаните към  . Танер Заит Расим , степенувани от 1 до 6 :D

преди 5 часа, Simona Yan написа:

Здравейте преди една година си купих втора употреба лаптоп hp probook 4515s, наложи се да си купувам и батерия. Всичко беше ок няколко месеца и съм много доволна, но един ден просто ей така не можах да си пусна клипче в vbox7 нямаше картина но имаше звук. В ютуб всичко си работеше  и след месец някъде започнахa същите проблеми на някой клипове и си изтеглих друг браузър там всичко беше ок но започнаха известия за продуктов ключ и т.н. разбира се няма касова бележка гледах всички кодове които имаше залепени на лаптопа никой не ставаше и лаптопа започна да работи само когато махам батерията и я слагам накрая съвсем спря сега се включва само за да се зарежда и свети в оранжево там където се включва WiFi и премигва бутона caps lock  даже няма и картина. Лаптопа беше Windows 10 на български ,но май  е бил Windows 7.

преди 32 минути, lupis написа:

Това са степента на нишаните към  . Танер Заит Расим , степенувани от 1 до 6 :D

на 27.02.2019 г. в 12:20, Танер Заит Расим написа:

Връщам се на старият си режим  само професионални теми без закачки.

Поне полага усилия да промени изградения имидж. Определено няма да му е лесно от шут да стане крал, дори и за още 9 години. 

Въпреки, че самата аз се забавлявам на някой от коментарите, тайничко се надявам Танер Заит Расим да успее в трансформацията и ошлайфането си, защото е градящо и положително! 

Извинявам се на авторката за намесата не по-темата! :(

Лека и спокойна вечер на всички!

преди 1 час, Колев60 написа:

Нашто момче, като види жена в техническите раздели и обърква бутоните от срам. Трябват му още 9 години във форума. Хем ще се очупи, а може и да го оженим.

Честита Ви Баба Марта на всички!

Колев, Дарка го забеляза преди мен, после  и аз, момичето каза че премигва капслука 5 пъти а в таблицата това е дефинирано.
С червено съм маркирал, нищо не съм объркал !

Пак почнахте а изкривявате нещата :D

Kъде видяхте са да закачам Симона :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.