Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гаранция от технополис (ментакис ) мнения?

Featured Replies

преди 4 часа, atinagold написа:

аз попитах за пари?  

Пари връщат по банкова сметка без проблем, когато дадена стока е влизала два пъти в сервиза за един и същи проблем и когато го направи отново, при третото оставяне за сервиз се попълав банкова сметка, където да върнат парите и до 10-12 дни ги получаваш.

Иначе, както ти казаха по-горе, ако леше го взел онлайн, можеше да го върнеш без да обясняваш дори защо го правиш.

За мен лично Технополис са една от най-добрите и надеждни фирми, що се отнася до обслужване на рекламации и спазване на законите, касаещи потребителите.

• 1 година по-късно...

Ужасно непрофесионално обслужване!!!!!!!! За втори път купувам продукт за компютър, който НЕ РАБОТИ, а при връщане/рекламация на продукта се опитват да ме убедят, че няма никакъв проблем?!?!?!?!?!?! Сериозни ли сте... В магазина във Варна до двете кули - в никакъв случай НЕ купувайте клавиатури, мишки, микрофони, слушалки, камери и т. Н. За вашия компютър!!!!! Изключително грозно и непрофесионално отношение като обслужващият ме господин включи микрофона в един от служебните лаптопи и реши да го пробва и да ме излъже, че работи (предвид, че не падам от небето може би знам, че вместо моето устройство си изпробва шибания вграден микрофон от лаптопа) ЗАБОГА ВЗЕМЕТЕ СИ ПО-МЛАД И КОМПЕТЕНТЕН ПЕРСОНАЛ ЗАЩОТО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПЯ В ТОЗИ ШИБАН МАГАЗИН!!! МНОГО МЕ ИЗНЕРВЯТЕ. ЗАЩО КАЧЕСТВОТО НА ОБСЛУЖВАНЕ Е ТОЛКОВА НИСКО????? КАК ДЕЙСТВА ПЕРСОНАЛА: БАВНО, ФЛЕГМАТИЧНО, ЛЕНИВО, НЕКОМПЕТЕНТНО, ПРОСТО ТИ ПОСОЧВА НАЙ-СКЪПОТО И ТИ КАЗВА, ЧЕ Е НАЙ-ДОБРОТО?? Как мога да избера продукт, който да ми свърши работа, след като виждам колко неадекватно е обслужването на продавач-"КОНСУЛТАНТИТЕ". ДА ВИ. КОНСУЛТАНТИТЕ... ГЕНИИ.......
Поздравления и за това, че дори не знаете с какъв windows работите. Браво. Потресаващи сте.. Защо не подарите на персонала си някакъв трейнинг? 

P. S. При закупането ми казаха, че ако не ми върши работа, мога за подменя/да върна продукта до 14 дни. Отидох 6 дни след закупуването, и тогава тестовия период изневиделица стана 4 дена. Как си ги нагласяте така? 

До колкото разбирам няма и да има ефект от ревютата ми защото 1 има 1 година разлика между двата продукта, които си взех и нищо не се е променило за такъв дълъг период от време.. И  второ явно персонала ви там е вечен въпреки за пореден път ще повторя НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА!!!!!!!!!!! 

преди 8 часа, adrianaxtimantti написа:

За втори път купувам продукт за компютър, който НЕ РАБОТИ....

.....обслужващият ме господин включи микрофона в един от служебните лаптопи и реши да го пробва и да ме излъже, че работи (предвид, че не падам от небето може би знам, че вместо моето устройство си изпробва шибания вграден микрофон от лаптопа)

Усещам, че доста хора от форума ще ви се смеят и то със причина. Как решихте, че се използва микрофонът на лаптопа и защо ако иска да ви излъже ще е по най-детинският начин? Защо му е на консултанта да ви пробутва неработещ микрофон?

Как вие разбрахте, че микрофонът не работи? Може проблемът да е във вашият компютър по някаква причина. Пробвахте ли го на друг компютър(ако вие нямате при приятел или близък, познат)?

Малиии, аз пък колко нещо съм купил оттам :D - хладилници, перални, телевизори, бойлери, компютри, аксесоари, фотоапарати, телефони, малки кухненски уреди ... И като изключим лаптопа, който се оказа от една серия на Asus с дефектни дъна - не съм имал проблеми с нищо. И са ме обслужвали винаги с внимание и уважение. Защото и аз подхождам така към продавачите - с уважение. А не от позицията на принцеса, на която трябва да и се кланят, понеже си е купила компютърно микрофонче за 5 лв, скъсала му е кабела, и сега надува гайдата.

Права си, не ходи повече там. Няма да липсваш на никого.

• 1 месец по-късно...

Аз имам подобен проблем със SONY KD-55AG9 . Изръсих една шапка с пари и след около 40 дена излезнаха хоризонтални черти по целия екран . Изпратих го за ремонт , приеха го , казаха ,че ако не могат да го оправят ще го заменят с друг . Мен притеснява това ,че може да го оправят и да ми го върнат . Не  мисля ,че е редно да дадеш  4 000лв. за телевизор и той да е отремонтиран . Хубаво ще ми го закрепят да избута двете години гаранция , а после какво правим . Не е ли редно при такива дефекти да ти дават нов телевизор , а отремонтирания след това да го продават на значително по-ниска  цена . Да не говорим времето което ми загубиха да обикалям по сервизи , единия месец в който трябва да стоя без телевизор , това кой ми го компенсира ?

преди 5 часа, Димитър Найденов написа:

Мен притеснява това ,че може да го оправят и да ми го върнат . 

Какво точно те притеснява? Ако е дефектирала някоя част, и те я заменят с нова, ти какво губиш от това? Телевизорът ти ще си работи, ще си има законовата гаранция, която не тече, докато телевизорът ти е в сервиза.

Изпратих го за ремонт , приеха го .............................. Да не говорим времето което ми загубиха да обикалям по сервизи , единия месец в който трябва да стоя без телевизор , това кой ми го компенсира ?

Как така - хем си го изпратил, хем си обикалял по сервизи? 

Аз съм взимал много пъти повредени телевизори от клиенти, носил съм ги в сервиза, и след това съм ги връщал на адресите. Безплатно. Така е по закон, за по-големи уреди.

Пък като смяташ, че са ти нанесени сериозни материални щети от това, че един месец не си гледал телевизия :D - наеми си адвокат, и съди магазина.

Не е ли редно при такива дефекти да ти дават нов телевизор , а отремонтирания след това да го продават на значително по-ниска  цена . 

Лелееее, ама ти си бил много добър търговец :) . Искаш ли да си направиш магазин, в който така да продаваш телевизори? Сигурно ще имаш много клиенти, аз лично ще купувам само от теб :D . Взимам си 55-инчово Sony, в къщи котката го събаря от секцията и го потрошава, връщам ти го, и ти  ми даваш чисто нов, а счупеният остава за теб. Яко, нали? :D 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.