Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Western Union - Получаване на пари.

Featured Replies

Здравейте. Продавах едни точки за една игра. Намерих купувач ,но той е в Германия, а аз съм в България. Предложи ми да направи паричен превод чрез Western Union. Иска ми Егн и трите имена.

Съгласен съм за Трите имена, но Егн защо трябва да му го давам. Бях питал съпорта на Wu и ми казаха , че е нужно да му дам само трите имена и страната, където да ги прати и не споменаха никъде Егн.

Какво да правя? Нужно ли е да му  давам Егн-то си?

ЕГН-то не е необходимо ! Трябват само трите имена на латиница и то точно както се изписани в личната ти карта!

Изписването на имената трябва да е абсолютно точно, както са в ЛК. Само от това могат да се получат някакви неприятности при получаването на парите.

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, kokomil написа:

ЕГН-то не е необходимо ! Трябват само трите имена на латиница и то точно както се изписани в личната ти карта!

Изписването на имената трябва да е абсолютно точно, както са в ЛК. Само от тома могат да се получат някакви неприятности при получаването на парите.

Значи не е нужно да му давам Егн-то си. Защото ми го поиска. Мисля ,че иска да ме измами някак си.. значи трябва да му дам само трите си имена абсолютно точно както са в ЛК изписани.

Да, не е необходимо ЕГН ! Трите имена на латиница, както са изписани в ЛК. 

ПС - Тел. номер , на който ще ти изпратят кода за получаване също е необходим.

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

• Автор
преди 9 минути, kokomil написа:

Да, не е необходимо ЕГН ! Трите имена на латиница, както са изписани в ЛК. 

ПС - Тел. номер , на който ще ти изпратят кода за получаване също е необходим.

Благодаря ти за помоща!

преди 3 часа, SharkeR 5 написа:

Благодаря ти за помоща!

Той трябва да ти даде и кода на транзакцията. Никой друг няма да ти го изпрати. Даваш си трите имена и телефонен номер(ако искаш). След като германецът изпрати парите да ти изпрати и номера на транзакцията. С този номер ще си получиш парите в който и да е офис на WU. Трите имена няма да са ти достатъчни, защото няма никаква гаранция, че друг българин няма същите три имена, изписани по същия начин в личната му карта. Ако си дадеш ЕГН-то може би ще може и без номер на транзакцията, но току така ЕГН не се дава. :)

• Автор
преди 8 часа, A.com написа:

Той трябва да ти даде и кода на транзакцията. Никой друг няма да ти го изпрати. Даваш си трите имена и телефонен номер(ако искаш). След като германецът изпрати парите да ти изпрати и номера на транзакцията. С този номер ще си получиш парите в който и да е офис на WU. Трите имена няма да са ти достатъчни, защото няма никаква гаранция, че друг българин няма същите три имена, изписани по същия начин в личната му карта. Ако си дадеш ЕГН-то може би ще може и без номер на транзакцията, но току така ЕГН не се дава. :)

Гарантирам , че фамилията ми е почти рядка и едва ли някой ще има същите като моите имена изписани по същия начин в личната ми карта, но все пак благодаря за мнението!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.