Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся мнения за озвучаване на автомобил

Featured Replies

Какво трябва да сложа на колата ми че да изкарва по як звук мисля за генерация но искам да попитам вас тъй като съм шофьор от скоро Благодаря предварително! 

Всичко зависи от самия автомобил. Далеч не на всяка кола ѝ отива. Като направите своята малолитражка да бучи здраво, все едно е със спукано гърне, ефекта ще е обратен, ще се получи пълна цигания и няма да е яко. Ако карате нещо по-спортно може да се пипне ауспусната система, да се постави спортен колектор, по-дебели тръби, спортни гърнета без катализатори, така и конските сили могат да скочат малко. 
Също така гледайте колата да не стане прекалено шумна. В началото може да Ви радва, но при всекидневна експлоатация това постоянно ручене започва да дразни и лази по нервите. Бюджет също не е написан. Ако разполагате със средства, разбира се най-добре да се замени цялата ауспусна система на автомобила. Ако бюджетът е по-ограничен, сменете просто гърнетата, те освен катализатор са и един вид заглушител, от тях силно зависи звукът на автомобила. 

Сносно ОЗВУЧАВАНЕ се постига с качествена аудио-апаратура!

И монтаж от професионалист, който знае какво прави. Това защото темата е в <Аудиотехника>.

Ако е проЗд пърдялник без гърне - не го прави - ще  те спрат от движение. Или живеещите наоколо ще ти забият някоя кирка.

на ‎21‎.‎3‎.‎2019‎ г. в 13:18, Филипов написа:

Или живеещите наоколо ще ти забият някоя кирка.

Кирка ще е по-добре. Да не му ударят някоя хурка.

на 20.03.2019 г. в 23:00, A.C.A.B написа:

Какво трябва да сложа на колата ми че да изкарва по як звук мисля за генерация но искам да попитам вас тъй като съм шофьор от скоро Благодаря предварително! 

Като си шофьор от скоро, по-добре напърво време гледай да натрупаш опит, и после мисли за тунинг.Горе долу това е реда, по които се случват нещата, иначе ще продължават да дават всеки ден по новините премазана баба на тротоар или пометени хора на автоспирка.Иначе много зависи какъв е двигатела на автомобила, ако е някоя инжинерна боза 4 цилиндъра 8 клапана 90 коня,половината от които са умрели, и спортна генарация ,,Акрапович,, да и туриш, няма да има почти никакъв ефект,или този ефект, който придобие.  ще бъде по-скоро дефект.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.