Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за вграждане на субтитри

Featured Replies

преди 12 минути, Бонбон с катран! написа:

От къде накъде ще вгражда субтитри да прекодира видеото?! Трябва да си най-големият лаик за да си играеш на такива упражнения и да разваляш материала! Никога не бих помогнал на такъв номад, каквато и да е цената! Да се научи да си пуска субтитрите! Единствените субтитри, които може да не се покажат са при 3D и вграждането става с две програми. Той хленчи за някакво тъпо 2D. :) 

Разбирам това може да е решението. Да му се даде като най-добър вариант да но да го караш да учи друг език е меко казано тъпо. Ами ако филма е на китайски? Двата ми поста визират преди всичко постовете на Белгжо. Както и да е човека вече се е оправил с настройките без да учи език. :emoji_smiley-06:

• Автор
на 6.04.2019 г. в 10:34, Бонбон с катран! написа:

От къде накъде ще вгражда субтитри да прекодира видеото?! Трябва да си най-големият лаик за да си играеш на такива упражнения и да разваляш материала! Никога не бих помогнал на такъв номад, каквато и да е цената! Да се научи да си пуска субтитрите! Единствените субтитри, които може да не се покажат са при 3D и вграждането става с две програми. Той хленчи за някакво тъпо 2D. :) 

Ама ти не четеш маи само искаш да се правиш на много умен   , кои казва ,че не мога да си пусна субтитрите.Както казах до скоро си мислих ,че просто телевизорът ми не ги чете пак повтарям говорим за ТЕЛЕВИЗОР.Затова реших да ги вграждам , но след малко ровене и съвети , имам предвид наистина съвети от някои хора от тук , се порових в настройките на  телевизора и за сега всичко е наред.Благодаря за помощта 

• 4 години по-късно...

Бултрас видях че си пуснал тема за субтитри от филми на комп. които не излизат на ТВ.Писал си в темата че си се справил от настройките на ТВ-то.При мен ползвам Media Player на Win 11 защото плеера има функция Cast to device който прехвърля филма на екрана на тв-то но не ми излизат субтитрите макар че са с еднакво име и са заредени.На компютъра си вървят без проблем.ТВ-ти ми е Sony Brava 55" OLED . Ако можеш насочи ме къде точно да барна че да започне да ги чете!

преди 22 часа, donadonybg написа:

Бултрас видях че си пуснал тема за субтитри от филми на комп. които не излизат на ТВ.Писал си в темата че си се справил от настройките на ТВ-то.При мен ползвам Media Player на Win 11 защото плеера има функция Cast to device който прехвърля филма на екрана на тв-то но не ми излизат субтитрите макар че са с еднакво име и са заредени.На компютъра си вървят без проблем.ТВ-ти ми е Sony Brava 55" OLED . Ако можеш насочи ме къде точно да барна че да започне да ги чете!

Когато са в текстов вариант srt, плейъра не може да ги кастне, понеже не са видео/аудио файл . 

Трябват ти DFXP Caption или Closed Caption има в менюто опция за пускане/спиране.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.