-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Facebook спират поддръжката на мобилните си приложения за Windows Phone на 30 април
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
Подобни теми
-
от Pacho17
На всеки 2 часа изписва, че сесията е изтекла и ме изхвърля от профила и трябва да вляза на ново. Пробвах със де инсталиране, отписване и вписване на ново, премахване на профил, изчистване на данни и кеш но няма ни какъв ефект.
-
от Pacho17
Защо спря vanish mode в месенджер. Много удобна функция беше за разлика от secrets conversation.
-
от Бонбон с катран!
Хубаво е програмисти, дизайнери или каквито IT специалисти имаме наоколо, ако ги има, че като чели изглежда никакви ги нямаме, да поразгледат кода за интегриране на новите компютърни гласове. Дадена е възможност да свалите нужното и да използвате по някакъв начин сорса, но не ми е ясно в каква насока е. Целта е да може да ползваме гласовете за глобални нужди, ако може и без интернет връзка.
-
от Бонбон с катран!
За никой не е тайна, че последните години Майкрософт направиха някакво подобие, имитация на система! Хората например, очакват да използват няколко работни плота, както да вземем за пример Андроид - телефоните си имат няколко прелиствания на работния плот, докато Майкрософт имат няколко дубликата на работния плот! Каквото в единия, такова и в другия! И така вече пета година не могат да направят система. За какво аджеба е тази функция е истинска мистика за мен! Защо им е на хората да правят дубликат? Сигурно имат някакъв безсмислен отговор от разработчика?
Тъй - отговора е, че отваряш приложение и то е отворено в друга среда. Във всяка една среда по някое приложение.
-
от Rossi Zlateva
Как мога отново да видя хора, на които съм отказала приятелство и не знам профилите?
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.