Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световна лига по волейбол 2006, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

Featured Replies

Инфарктен мач, много ме е яд за втория и петия гейм, когато просто нещата бяха на косъм. Дано утре да ги бийм 3:0 и да ги изместим от първото място, ако не стане може да ни класират и като най-добър втори отбор, но наште трябва да бият утре и заради невероятната публика :)

• Отговори 306
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Що пък реши, че той е виновен?

Мога да ти кажа къде живее ако държиш

имам един познат който е тренирал с него и той може да даде информация :)

А иначе Матей направи безобразни грешки всеки 2-ри сервис не влизаше, а за сгрешените атаки в първия и втория гейм няма какво да говорим, а в защита защо мислиш че сервисите на кубинците отиваха само в него по време на престоя му на терена(после към Пламен ги насочваха...), а след като Марто се сети да вкара Михайлов в защита на неогово място се видя как тръгнахме да изравняваме особено втория гейм ...

Аз лично не съм кой знае какъв специалист в играта, но много ме озадачи това, че нито Милушев нито Коце Стойков получиха някакви кой знае какви шансове за изява, дори и един Краси Гайдарски стои само на пейката а знаем какво може на блокадата (поне от мачовете с Франция от м.г...)

Иначе виновници колкото си искаш според мен само Владо Николов и Гибона играха на ниво, а както каза и госта коментатор "Две птички пролет не правят".

Искрено се надявам Италианците да са 2-ри в групата на Русия :bye1:

имам един познат който е тренирал с него и той може да даде информация :)

А иначе Матей направи безобразни грешки всеки 2-ри сервис не влизаше, а за сгрешените атаки в първия и втория гейм няма какво да говорим, а в защита защо мислиш че сервисите на кубинците отиваха само в него по време на престоя му на терена(после към Пламен ги насочваха...), а след като Марто се сети да вкара Михайлов в защита на неогово място се видя как тръгнахме да изравняваме особено втория гейм ...

Аз лично не съм кой знае какъв специалист в играта, но много ме озадачи това, че нито Милушев нито Коце Стойков получиха някакви кой знае какви шансове за изява, дори и един Краси Гайдарски стои само на пейката а знаем какво може на блокадата (поне от мачовете с Франция от м.г...)

Иначе виновници колкото си искаш според мен само Владо Николов и Гибона играха на ниво, а както каза и госта коментатор "Две птички пролет не правят".

Искрено се надявам Италианците да са 2-ри в групата на Русия :bye1:

Ами да кажем, че аз го знам откакто беше юноша в Нефтохимик...

Иначе за грешки - всички правеха. Не знам защо само неговите са ти се набили на очи. И Пламен и Владо сбъркаха сервизи, но нищо не споменаваш?! Като цяло отбора беше напрегнат и не играеше като отбор, а всеки поотделно. Притеснението не мога да си го обясня защо го имаше, тъй като с Куба сме играли, а преди седмица ги омааааахме на техен терен. Дано днес излязат с достатъчно самочувствие и да покажат, какво могат (то се видя в 3 и 4 гейм като кубинците горките не знаеха къде се намират... волейбол ли играят или какво)...

Снощи слушах, че днес ако бием с 3:0 и с повече от 10 точки разлика излизаме на чело. Не знам дали е така, но ако е истина ще стискам палци. ;)

Еее значи,отидох на мача,но опашката за билети беше толкова дълга че мача почна а тя беше все още 10 метра :ph34r: много кофти че паднахме,но станалото станало,няма да се отчайваме я. :speak: А само не разбрах от друга група 2 отбора ли продалжават или... ? biggrin.gif

Иначе за грешки - всички правеха. Не знам защо само неговите са ти се набили на очи. И Пламен и Владо сбъркаха сервизи, но нищо не споменаваш?!

За българския отбор най-резултатен с 27 точки бе Владимир Николов. Христо Цветанов реализира 14, а Матей Казийски 12 .

Разбира се, че всички правеха, но просто от играч от калибъра на Матей толкова грешки да прави е направо недопустимо ... явно прегоря в мача.

а за сервисите на Николов и Пламен да коментирам няма смисъл то се видяха сериите им :ph34r:

edit: Честито на нашите !!! Днес абсолютно всички бяха на ниво!

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Fernando, само толкова ли?:)

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!!!!!! :wors::wors::wors::rolleyes::);)

НЕВЕРОЯТНА ПОБЕДА, СМАЧКАХМЕ ГИ, ЗАСЛУЖИХМЕ ФИНАЛА!!!!

РУСИЯ ЧАКАЙ НИ cool.gifcool.gifcool.gif

Редактирано от Galleony (преглед на промените)

Айде честито на всички. Разбихме ги тия кубинци!!!

alex89_m, откога искаме да сме първи в групата, а ? :laughing5:

Е вече сме временни водачи преди последния кръг и по точки!!!! cool.gif

Вижте тук!!!

1 BUL Bulgaria 18 8 2 840 733

2 CUB Cuba 18 8 2 821 726

Класация за най - добър сервиз : - коефицент средно на сет

1 11 Nikolov Vladimir BUL 0.60

2 9 Nascimento André BRA 0.50

3 17 Konstantinov Plamen BUL 0.46

И в първите 11 има още двама българи!!! - Жеков и Казийски :):baby:

Редактирано от Galleony (преглед на промените)

Видяхте ли, че можем бреееееееееее?!?!

Fernando, какво ще кажеш за Матей?

Лелеее хора честно,като ноправихме последната точка и се разревах.Без майтап.Само съжалявам че не можах да вляза на мачовете.И много гадно че Евгени се отказва от Националния sad.gif Но все пак ЧЕСТИТО :P:clap::clap::clap:

Fernando, какво ще кажеш за Матей?

Мога да кажа само "Боже пази нашите национали когато Гибона, Пушката и Николов се оттеглят" :clap:

А Матей днес бе коренно различен от вчера, като се нагоди и на блок и в защита ще е един от най-класните играчи в света :clap:

Иначе за двубоя може само да съжаляваме, че турският съдия ни поряза доста жестоко на няколко пъти, защото всяка точка е решаваща ...

Надявам се българите да са се оправили със съдията след мача :clap:

Мнооооого се радвам за българите! Аз като обявена за талисманче на националния ни отбор, смея да твърдя, че продължавам да съм им талисманче. Та те играха страхотно! Истински хъс имаха. Браво, браво и пак браво мога да кажа! :clap:

Напред и нагоре.. към Москва :clap:

Мога да кажа само "Боже пази нашите национали когато Гибона, Пушката и Николов се оттеглят" :angry:

А Матей днес бе коренно различен от вчера, като се нагоди и на блок и в защита ще е един от най-класните играчи в света :down:

Иначе за двубоя може само да съжаляваме, че турският съдия ни поряза доста жестоко на няколко пъти, защото всяка точка е решаваща ...

Ами за точките смятам че догодина ще го променят - хич не е надеждно и не показва истинските резултати! Сега Куба и България ако поискат могат да покажат на Световната федерация че не е нормално с тези точки, ако се нагласят мачовете и двата отбора завършат срещите си с по 25 -0 геймовете!

Ами за точките смятам че догодина ще го променят - хич не е надеждно и не показва истинските резултати! Сега Куба и България ако поискат могат да покажат на Световната федерация че не е нормално с тези точки, ако се нагласят мачовете и двата отбора завършат срещите си с по 25 -0 геймовете!

ами според мен щеше да е по-добре да се гледат директните сблъсъци на двата отбора с равни победи и тогава ако са равни да им гледат точките НО само в мачовете помежду им ohmy.gif

След вчерашния мач съм без глас .Браво!Българи юнаци! :)

Наште доказаха, кой заслужава да отиде в Русия, затова мисля че дори Куба да ни измести по някаква случайност от първото място, нашия отбор ще бъде избран за финалите. Не мисля, че ще изберат Италия, показателите им в групата са много по-лоши пък и е ще е прекалено от тяхната група да продължат 3 отбора biggrin.gif

Редактирано от myd (преглед на промените)

да наистина беше добро преживяване и аз бях на мача едва си намерих място даже с предварително купен билет biggrin.gif но си струваха емоциите.Спокойно мога да заявя,че това беше най-страхотното и шумно спотрно събитие на което съм ставал свидетел :) Нищо не може да се сравни когато избухнахме след последната точка ....Най- неветоятното беше,че трябваше да ги бием на 21 последния гейм и така и стана.А изявлението на Пушката беше толкова трогателно че дори аз щех да се разплача sad.gif Само ме е яд че няма да играе за националния от догодина....Е да нямога да опиша всички емоции които преживях колко глас изгубих колко псувах съдията но всичко си струваше .Бъгари юнаци само напред и съм сигурен че ще се класираме за финала ако не на първо място поне заради сърцатата игра и заради нас заради всичките тия 6000 които изпълниха до краен предел залата :rolleyes::eek::idea:

Да и ние бяхме фактор колко и грешки направиха кубинците заради нас .А най-смешният момент беше (може да сте го идели по телевизията) ,когато един кубинец не хвана топката и се изпречи точно пред Теди Джорджо,който му каза нещо.Последва среден п*ъст на един от кубинците и жълт картон хахаа

КУБА АДИОС КУБА АДИОС

Лично мен ме изкефи как когато съдията ни ощети за кой ли път Матей Казийски изпрати такава бомба през двойната блокада на кубинците че вдигна зялата зала на крака cool.gif

ха сега се сетих и за ое нещо за което знаят само тези които бяха в залата.Онова листче което пусна теди в началото и което така и не беше прочетено: ИХО ДИ ПУТА!!! (незнам какво означава но със сигурност е някоя псувня на кубински) cool.gif

ами според мен щеше да е по-добре да се гледат директните сблъсъци на двата отбора с равни победи и тогава ако са равни да им гледат точките НО само в мачовете помежду им ohmy.gif

Ами да, това е реалното! Точно ние ли трябва да им кажем как трябва да са правилата?

От утре да се цаним за ръководители на Световната федерация!! cool.gif

О_о дали има от някъде да намеря този мач,да си го гледам?? Някой може ли да помогне? pls :wors:;)

незнам защо но не са го качили още никаде даже и в линкуса sad.gif ако искаш направи нова тема и искай линк ,струва си cool.gif

Поканиха България на финалите в Москва

България почти сигурно ще играе на финалите от световната лига по волейбол в Москва. Това съобщи преди минути селекционерът на тима Мартин Стоев.

До края на деня Стоев трябва да изпрати в международната федерация състава за Москва и да получи потвърждения на самолетните резервации за руската столица.Оказа се, че от нашата група ще се класират два отбора.

Съставът ще бъде същия, както при гостуванията на Корея и Куба.

"Убеден съм, че на финалите ще играем ние и кубинците, след като Русия победи Франция. Все пак трябва да си свършим работата в Кайро с две хубави победи, пък тогава ще мислим. Ато отидем на финалите ще играе за победа във всеки мач"- коментира Стоев.

При положение, че България се класира за финалната фаза ще попадне в поток с Русия и Бразилия.

Както знаем от 4 групи се класират първите и домакина Русия. За да станат 6 отбора федерацията пуска с уайлд кард кайто си избере. Явно е избрала това да е втория от нашата група. В случай че ние сме първи кубинците ще влязат с уйлд кард. Ако сме втори кубинците си влизат по право, а пък ние с уайлд кард. При всички случае и двата отбора се класират!!!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Предчувствам още часове в тръпнене, викове и напрежение пред екраните на телевизорите...

и знаете ли кое е по-лошо... чувствам идващите победи!!! biggrin.gif

Който не сме хванали него няма да бием, ей!

И ще пренебрегнат вероятно Италия заради нас ;) Не мога да повярвам ohmy.gif

Ей , пак през задната вратичка ги пуснаха (Кубинците де ). Ама севеидя че сме по-добрият отбор cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.