Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Посъветвайте ме кой телевизор да избера?

Featured Replies

Кой да си избера?

PANASONIC TX-65FX620E 4K Ultra HD LED  - https://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PANASONIC-TX-65FX620E-4K-Ultra-HD-LED/p/16663

SAMSUNG UE-65NU7172 4K Ultra HD LED  - https://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SAMSUNG-UE-65NU7172-4K-Ultra-HD-LED/p/11673

SAMSUNG 65NU7372 CURVED 4K UHD LED TV  - http://www.laptopite.bg/product/69688/televizor-samsung-65-65nu7372-curved-4k-uhd-led-tv-smart-hdr-1400-pqi-mirroring-dlna-dvb-t2cs2-wi-fi-3xhdmi-2xusb.html

• Автор

Ти за какво го използваш, аз ще забивам пирони с него.

тоя извития не ти го препоръчвам..

Защото е извит ли или заради модела? Ако е заради извивката, пречи ли нещо? Интересно ми е, понеже не съм ползвал извит телевизор или монитор и да видя мнение.

Не става за гледане под ъгъл..

преди 1 минута, Akademika10 написа:

Не става за гледане под ъгъл..

И моето мнение е такова, особено големия размер телевизори. Но това е също мое мнение. Друго. Поради различието на извития дисплей се предполага, че при една замяна в гаранционен срок ще е доста трудна, поради това, че все още не са внесени извити дисплеи, още повече за големите размери телевизори. От мен един глас за Панасоника. Електрониката е много добра, софтуера им - също.

https://www.ozone.bg/product/sony-kd-60xf8305-60-4k-hdr-tv-bravia-direct-led-backlight-with-frame-dimming-processor-4k-hdr-processor-x1-triluminos-dynamic-contrast-enhancer-android-tv-xr-800hz-dvb-c-dvb-t-t2-dvb-s-s2-voice-remote-usb-black/

преди 1 час, klass написа:

Ти за какво го използваш, аз ще забивам пирони с него.

Ти предимно за филми ли ще го използваш ?

Още 1 глас за Панасоник-а.

• Автор

Да за филми, телевизия, някой филм от компютъра.

Грабвай Панасоника.Аз лично заобикалям самсуняга

преди 1 час, Blue_Hulk написа:

Този модел също е много хубав, но има едно голямо НО!  Никъде до сега не съм срещал написано от компанията че са оправили софтуерните проблеми, които бяха масово на по старите версии, като почнеш от 32, та до 50 инча.Един от основните му недостатъци. Иначе до към двугодишна работа на пръв поглед нищо не се забелязва.Богати възможности за почти всички глезотии работи безупречно докато е здрав, картината на отлично ниво. Почнат ли да се появяват по дисплея квадрати и черти по дисплея, оправия няма. И да е купен чисто нов, а не като експонат на рафта. Затова съм препоръчал Панасоника и съм написал за софтуера и хардуера му.В последните им модели представени и във форума се докладва за взетите мерки по обновяването на софтуера, но моделите са и твърде по скъпи от това, което търсите като цена. Ако купувате, не Ви препоръчвам онлаин. И най важното - правите пълни проби на харесаното от Вас изделие, за да не пишете отново във форума или да се занимавате с КЗП.

• Автор

Ясно панасоника ще е. Благодаря на всички!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.