Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Оплакване към службата за поддъжка

Featured Replies

Скъпа служба за поддръжка

Миналата година направих ъпгрейд на софтуера си: вместо Приятел 5.0 инсталирах Мъж 1.0 и забелязах, че новата програма започна да предизвиква неочаквани измениения във финансовите модули и ограничи достъпа до приложенията от типа "цветя" и "бижута", които прекрасно работеха под управлението на Приятел 5.0.

Освен това Мъж 1.0 премахна много други ценни програми, например Романтика 9.9 като едновременно с това инсталира Футбол 5.0, Гараж 4.5 и Телевизор 6.0. Програма Разговор 8.0 вече въобще не работи, а при стартирането на програма Почистване на къщата 2.6, цялата система блокира. Опитах се да пусна

Мрънкане 5.3, но без резултат.

Моля помогнете!

Отчаяна

Скъпа Отчаяна,

Молим да имате в предвид, че Приятел 5.0 - това е евтина игра, а Мъж 1.0 - цяла операционна система.

Опитайте да въведете командата C:/АЗ-МИСЛЕХ-ЧЕ-МЕ-ОБИЧАШ, а след това стартирайте прграмата Сълзи 6.2. Мъж 1.0 при това автоматично ще изпълни две програми: Виновен 3.0 и Цветя 7.0. Но вие трябва да помните, че злоупотребата с това може да предизвика стартирането на програмите Унило Мълчание 2.5 или Бира 6.1 - много опасна програма, която създава звукови файлове във формат "Гръмко хъркане". В никакъв случай не инсталирайте услугата Тъща 1.0 или друга друга версия на програмата Приятел. Тези програми не се поддържат и могат да доведат до крах на системата Мъж 1.0.

Като цяло, Мъж 1.0 - това е прекрасна програма, но има ограничена памет, и новите програми често не тръгват отначало. Помислете над закупуването на допълнителен софтуер, който ще подобри работата на Мъж 1.0. Лично аз препоръчвам следното: Гореща пица 3.6, Красиво Бельо 4.2 и Добро Настроение.

ohmy.gif

Ха,готини софтуерчета.Трябваше да пуснеш и линкчетата някой можеше да се възползва!

biggrin.gif

Връщане назад има но да не се забравя че Мъж 1.0 създава и паразитни програми Деца 1.0,Деца 2.0 и евентуално Деца 3.0 в същото време и хардуера застарява, така че става по-трудно да се качи Нов Приятел 6.0 или ако се качи то ще е за една вечер.

Редактирано от sonif (преглед на промените)

Хахахах!!!! biggrin.gif

Довечера мисля да инсталирам Бира 1.0 , Бира 2.0, Бира 3.0 , заедно с Мезе Full version

А пък за програмата Жена 1.0 съм пуснал търсачката :)

• Автор

Съжалявам,но съм го намерил доста отдавна и вече не си спомням от къде.Хареса ми и си го копнах.Сега като видях този раздел,реших да го споделя.Ще го потърся отново и ако го намеря ще пусна линк.Там имаше доста "сериозни" неща. :wors: Примерно от рода на:

Обява:

"От днес таксата за преглед е намалена от 15лв на 5лв и работя вече със здравната каса! Гинеколог Петроффф

P.S. Между другото ми се счупи магарето и преглеждам на рамене!

или

Реклама:

Новият Always с крилца - два пъти по-малко натоварване на крилата и подобрена маневреност!!!

Ходите по голяма нужда в работа! Вие не само пестите от тоалетна хартия, но и затова Ви плащат :-)!

Уникални простптиики.Браво на този,който ги е измислил

Ходите по голяма нужда в работа! Вие не само пестите от тоалетна хартия, но и затова Ви плащат :-)!

Браво, това ме разби :love:

• Автор

Няма да създавам нова тема за да не претрупваме форума,затова тук ще пусна още нещо.

Белградски графити!!!

Бях скептичен към християнството, докато не видях, че съм Бог.

Яжте повече фасул!

На Съюзната република й е необходим газ!

Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат.

Върхът на интелигентността е да преписваш на тест за интелигентност.

КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!

Белоградчанки, не ни изневерявайте с гърци.

Ваши араби

Кастрирам по домовете.

Блондинка с метална протеза

По- добре тения, отколкото пълна липса на вътрешен живот.

Не се опитвай да набиеш каквото и да е в женска глава,

след като малко по долу има по -

подходящо място за това.

Да удариш жена не е джентълменско.

Да я изчукаш - това е вече друго нещо.

Когато смъртта ти позвъни на вратата,

ти се направи на луд и вдигни телефона.

Ценя жени, които понасят удари под кръста.

Толкова много неща имах да ти казвам.

Жалко, че си глуха.

Когато съм на кеф, чукам жената.

Когато съм ядосан - майка й.

Имате прекрасни крака...

Да се поразходим малко?

Не мога да кажа "не" на жена, която казва "да".

Проклета мъгла!

Не се вижда дори пръст в окото.

Мразя женените мъже.

Могат да чукат всеки ден, а не искат.

На днешно време трябва да си перко, за да не изперкаш.

Най - съкрушителното нещо в живота е

майка ви да пръдне на родителска среща.

Толкова е грозен, че позира за плакат в подкрепа на абортите.

Не ми пречи, че сънувам на английски,

но ме нервират немските титри.

Купих си нощно шкафче,

но не зная къде да го държа през деня.

Трите най - хубави неща на света са:

питие преди и цигара след!

Хладилникът е по - добър от мъжа.

Колкото и вино да сложиш в него, няма да запее чалга.

Не серете по ливадите.

После някой трябва да пуши тази трева.

Любов е онова, което баща ми изпитва към чевермето.

Бих искал да те позная с вързани очи между хиляди.

Какво пипане ще падне!

Бийте децата си, когато забележите,

че започват да приличат на вас.

Любовникът ми избяга с най- добрата ми приятелка.

Ще полудея без нея.

По- добре ужасен край, отколкото ужас без край.

Тази година няма Великден - намериха тялото.

Да бъдеш или не - излишното да се зачеркне!

Работата е удоволствие. Но сега не е време за удоволствия.

Не обичам бързата храна, трудно се хваща.

Повтарял съм класа. Класната - много пъти.

Псувня на един дилър: Дреме ми на курса!

Ако жена ви побеждава на тенис - сменете спорта.

Но ако жена ви побеждава на бокс - сменете жената.

Който учи - ще сполучи,

който яде - ще сере.

По- добре врабче в ръката,

отколкото Франкфурт на Майната му

Боже, спаси ни от чума, глад и чалга!

Господ да ти е на бърза помощ!

Вълчо, сгрешил си първите букви.

Трябваше да ме изядеш, а не...

Бременната Червена шапчица

Паднах през прозореца, докато гладех пердето.

IQ 40

Обичам, когато ме пълнят с месо.

Сарма

Фирмата ми работи на ръба.

Мияч на прозорци

Момичетата никога не забравят,

когато младежите не се възползват от случая.

Леонардо, ако знаеха, какъв ти беше,

щяха да разберат защо се усмихвам.

Мона Лиза

Истина е, лъжеха ни!

А започна с опипване на пулса...

Ако ми дадеш 100 марки назаем, ще ти бъда длъжен цял живот.

Винаги ме е гледала като Бог,

а след първата брачна нощ започна и да се кръсти.

Колумбе, да ти е*а любопитството!

Направи нещо за отечеството

-

емигрирай!

Само дванадесет милиона души имат щастието да живеят в Югославия.

Останалите нямат това щастие, но имат всичко останало.

Всичко е в пълен хаос, само престъпността е организирана.

Отивам до Берлин да пиша графити

-

а те срутили стената.

Моля ви да не рисувате голи жени по стените.

Целият се изпонатроших.

Няма да те забравя никога. Само си върви!

Луд съм по жените!

Иначе не съм луд.

Мъжете най - лесно се очароват от пълен сутиен и празна глава.

Трябва, не трябва -

къпя се веднъж месечно.

Съжалявам,но съм го намерил доста отдавна и вече не си спомням от къде.Хареса ми и си го копнах.Сега като видях този раздел,реших да го споделя.Ще го потърся отново и ако го намеря ще пусна линк...
Незнам къде точно го открих за да ти дам линк, но съм си го копирала и...

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА WIFE 1.0

НАБЛЮДЕНИЯ НА ЕДИН ОПИТЕН ПОТРЕБИТЕЛ.

Миналата година един мой приятел ъпгрейднал Гадже 1.0 до Жена 1.0 и забеляза, че тя заема много памет и оставя много малко системни ресурси за другите приложения. А съвсем скоро той забеляза, че Жена 1.0 още пуска и разни дъщерни процеси, които също отнемат ценни ресурси. Нито в рекламите, нито в документацията към този продукт, този феномен не бе описан, макар, че имам информация, получена от другите потребители, това е нормално явление, обуславящо се на природата на даденото приложение. На всичкото отгоре, Жена 1.0 се инсталира по такъв начин че винаги се стартира при инициализация на системата и следи за процеса на работа. Моят приятел, забелязал, че някои приложения, в това число Футбол 10.3, Биричка 1.5 и Риболов 7.0 изобщо престанали да работят в неговата система. Те предизвиквали аварийно спиране, при опит да бъдат стартирани (преди инсталацията тези проблеми не съществували). Инсталацията на Жена 1.0 няма режим Custom и без да дава право на избор, инсталира и други недоброжелателни добавки - например Тъща 55.8 и beta-release Шурей. Изгражда се впечатлението, че производителността на системата пада с всеки следващ ден.

В следващата версия Жена 2.0 бихме искали да видим следните възможности: бутон "Не ми напомняй повече"; бутон minimize; опция в Uninstall, позволяваща такава инсталация на Жена 2.0, така, че всеки момент да може да бъде изтрита без загуба на cash и други системни ресурси; опция, позволяваща пускането мрежа в режим на неустойчивост или неразборчивост. Лично аз реших да избегна всичките описани по-горе проблеми, свързани с Жена 1.0 и продължих да използвам Гадже 2.0. Но и с нея ми възникнаха проблеми. Оказа се, че е невъзможно да се инсталира Гадже 2.0 върху система с Гадже 1.0: първо трябва да се премахне Гадже 1.0. Другите потребители казват, че това е много стара грешка и би трябвало да съм я знаел. Казват, че различните версии на Гадже , встъпват в конфликт, поради съвместното използване на входно-изходния порт. Мисля, че отдавна трябва да оправят тази глупава грешка. Освен това Uninstallera -a на Гадже 1.0 работи нестабилно и понякога оставя в системата следи от работата на приложението. Още един неприятен момент : Всички версии на Гадже постоянно извеждат кратки и досадни съобщения за необходимост от ъпгрейд до Жена 1.0. Предупреждения за открити грешки : Жена 1.0 има недокументирана грешка. Ако се опитаме да инсталираме Любовница 1.1, без деинсталацията на Жена 1.0, то Жена 1.0 ще изтрие файловете на MS Money а после и сама се изтрива. След това Любовница 1.1 прекъсва инсталацията си, заявявайки за недостатъчност на системните ресурси.

Как да избегнем грешката :

За да избегните описаната по-горе грешка, опитайте се да инсталирате Любовница 1.1 на друга система, ноникога не стартирайте програми за прехвърляне на данни от рода на Laplink 6.0. Също така се пазете от аналогични Shareware приложения, способни да пренесат вируси и заразят Жена 1.0. Още едно решение - да работите с Любовница 1.0 анонимно чрез провайдер. Но и тук трябва да внимавате да не изтеглите по UseNet вирус и да се наложи да привършите ресурсите MS Money.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.