Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стилиян е плъх, който дезертира от Селтик

Featured Replies

Селтик все още не е потъващ кораб, но си има плъх, който желае да дезертира. Как още може да бъде наречен Стилиян Петров? Оставете жените и децата. Аз съм преди тях.

Има само един извод, който човек може да си направи от изказването му в САЩ късно в сряда вечерта, което се лееше от последните страници на пeтъчните вестници.

Той много добре знае какво говори. Никой не го е разбрал погрешно, нищо не бе преувeличено.

Аз стоях там, на стадиона във Вашингтон, в сряда вечерта, когато момчетата на Гордън Стракън бяха надиграни от Ди Си Юнайтед. Ние стояхме и гледахме как отчаяните играчи се мотаеха покрай съблекалнята след загубата 0:4. Някои от тях бяха смутени. Други вежливо отклониха молбата за интервюта. Трети минаха мрачни и мълчаливи. Никой не искаше да говори за мача. Докато не се появи Стилиян.С една цел - да изпълни това, което си бе намислил. Някой вероятно ще каже, че направи една реална оценка на лошия старт на Селтик. Вероятно е истина. Ако отборът на Стракън продължава така, нищо добро не го чака - нито у дома, нито навън. За това Петров е прав.

Той е с най-дълъг стаж в отбора, пристигна още в тъмните дни, когато треньор бе Джон Барнс. Сред тези, които заминаха на турнето, той е с най-висока заплата. Предполага се, че той трябва да е лидер, да поема отговорност. Аз бях в Полша това лято, сега съм и в Америка. И всичко, което виждам, е един раздразнителен и отцепил се халф, чиито гемии са потънали, защото не получава това, което иска. Вече не си спомням колко пъти съм повтарял: Петров е най-завършеният халф, който Селтик е имал от години наред. 27-годишният футболист може да вкарва, да се бори, да организира играта, да подава. Той бе безценен при Мартин О'Нийл, изигра важна роля и миналия сезон на Стракън.

В първите три това лято той не ритна сам себе си в г..., изрита обаче нечий чужд. Не защото този друг е в слаба форма, а защото Стилиян реши да не се раздава.

OK, той иска нови предизвикателства след седем години на "Паркхед". Иска да иде на юг. И това е всичко. Аз бях един от малкото, които не критикуваха Петров, когато той за пръв път поиска да напусне Селтик. Тогава написах, че има право да решава съдбата си след вярна служба в клуба. Петров все още има право, ако това е, което наистина иска. И вие трябва да се съгласите. Всички ние вземаме решения, за които съжаляваме. Но той нямаше право да прави някои неща. Нямаше право да подлива вода на съотборниците си, защото много добре знае, че те трябва да се оправят с кашата, когато напусне. Забравете това. Вместо това го прочетете "АКО напусне". Защото, ако бях мениджър, поведението му определено щеше да ме заинтригува.

Първо, халфът играе с 50 процента от възможностите си в момент, в който тимът се нуждае от него болезнено. Това поведение ще ме накара да си задам въпроса искам ли такъв човек в съблекалнята си. Изненадан съм, че най-добрата оферта, всъщност единствената, е от Портсмът. Мислех си, че ще има опашка. Вярно, в момента на пазара не се въртят големи пари, но аз поставям Петров по-високо на стълбата. Например в Евертън, Нюкасъл или Тотнъм. Но това е неговият параграф 22. Той иска да играе в по-голям клуб, иска да убеди, че е способен. Мисли си, че ще принуди Селтик да го продаде, като играе като магаре. Никой не търпи в отбора си футболист, който не се чувства щастлив. Нали така?

Но, Стан, има още нещо - никой не иска в отбора си играч, който мами. А в момента ти правиш точно това. За футболистите ти си човек, който ги изоставя. За работодателите си човек, който не си върши достатъчно това, за което му плащат. Не могат да ти простят и феновете, които те обичат цели седем години. И докато ти имаш договор, а той е за 4,5 години, тези хора могат да те оставят да седиш в ъгъла и да смучеш палец. Могат да те оставят там, докато те решат.

Защо не направиш услуга на всички, включително и на себе си, и да започнеш да заработваш това, което искаш, вместо да чакаш да ти бъде поднесено.

Гордън Уодъл

"Сънди Мейл"

Да го продават като не иска да играе в Селтик.Петров направи много за отбора,отдавна трябваше да отиде в по-голям клуб.Дано да не е късно.

Ами тои наистина трябва да смени обстрановката !!! 7 години в един клуб са много . За тези седем години тои направи прекалено много за Селтик !!! Възмутително изказване на този Гордън Уолдоу !! :wub: Неможе да говори така за Стилян при положение , че тои се превърна в икона за отбора . Наистина напоследък не игреа добре , но това подсказва , че тои иска трансфер !! И какво като е говорил пред журналистите в момент когато играчите на " Детелините " са били сломени духом , та нали винаги трябва да има един такъв човек , които умее да поеме отговорност ! :P Не трябва да се съди за един човек в момент когато е направил грешка , защото " човешко е да се греши " ;)

Тез .... Великобританци (Визирам в това - Англия и Ирландия) все им трябва изкупителна жертва .... Англия напримерно ... пресен пример .... как искат да искарат Кристияно Роналдо основната причина за отпадането им .... все едно той направи че те за пореден път отпадът след дузпи :wub:

Никой клуб неможе насила да държи играч който ... иска да смени обстановката angry.gif

А друго , е че няма много свестни ... и от класни отбори оферти което ме озъдачава :P

такъв борбен и раэдаваш се на терена ... е нужен на всекиго

За мен е необяснимо това поведение на Стенли. Аз съм възмутен от нежеланието му за игра. Все пак с каква съвест ще си вземе заплатата щом знае, че не е направил необходимото всичко от него!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Абсолютно се е изчерпал в този клуб, колкото и да поставят лоялността му под съменение, мисля че е дал предостатъчно на Селтик и съвсем разумно се е ориентирал към друг клуб :P

• Автор
За мен е необяснимо това поведение на Стенли. Аз съм възмутен от нежеланието му за игра. Все пак с каква съвест ще си вземе заплатата щом знае, че не е направил необходимото всичко от него!

Ако играе добре няма да го продадат.

Статията е написана от фен на Селтик,а не от сериозен журналист.

Въпреки хвалебствията,Селтик е един посредствен за международната сцена отбор,като най-голямата му цел е победа над Глазгоу !

Стилиян Петров е прав-няма работа повече там !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.