Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сбогом,Родино

Featured Replies

тези,които за нещастие са останали да живеят в тази държава

България се гордее с теб.

Така си си написал поста,така сме ти отговорили,или иначе казано захапахме ти провокациите.

Подхвърляш обидни думи по адрес на тези,които за нещастие са останали да живеят в тази държава,даваш оскъдна информация за себе си(показваш че разполагаш с някаква власт),и след всичко това остава само да чакаш и да видиш кой ще клъвне за да се нахвърлиш срещу него ,да му казваш че завиждал и т.н.

В инерес на истината донякъде си прав. Много обичам да пускам разни бомбички и после да гледам мисловни напъни. Само че нямам намерение да се нахвърлям срещу никой. Те хората сами си се излагат, няма смисъл аз да се намесвам. Направих си труда да ви отговарям само защото нападнахте не мнението ми, а мен. Да не говорим, че и нищо съществено не казахте освен да ми обяснявате колко съм смотан.

Е искам да ти кажа че аз такова чувство досега не съм изпитвал към никоого ако искаш ми вярвай,моята ценностна система е изградена по друг начин,възпитан съм да ценя други неща,и мен ме тормозят съвсем различни работи.

Не ми стана ясно как разбра каква е моята ценностна система и какво съм възпитан да ценя. Карай. Спирам по тази тема, че нещо зациклихме май.

П.П.Само незнам защо си си редактирал поста и точно тези думи като "банда нещастници" незнайно защо ги няма вече а ???

Ама на fantom в поста го има твоето слово излязние без редакцията,ти редактирай колкото искаш.

Редактирах си поста защото явно има доста чувствителни душици и не искам да докарам някой до инфаркт. Мнението ми е достатъчно ясно и без тази част. Но все пак, браво и на фантомчо и на теб. Хубаво ме изиграхте. Сега всички ще видят какъв съм и никой повече няма да иска да си играе с мен.

Извинявам се на всички за лиричното отклонение. Студът дойде малко по рано от очакваното и рязкото падане на температурите се отразява негативно на нервите на хората. Да се придържаме към темата. Сигурен съм, че има много хора, които имат какво да кажат.

Мразя държавата с неините:

-крадливи политици с безграничната им наглост

-смотани корумпирани ченгета

-гадни катаджии, които гледат как да ти измъкнат някакъв лев

-мръсни цигани дето само пачат за помощи и същата тази държава е осиновила

-тъпанари от НЗОК които работят в сгради с външни асансьори и други екстри и само искат пари

-дебелогъзи данъчни

-мазни чиновници

-и т.н. и т.н.

Редактирано от bim (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.