Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Варна без рок маратон

Featured Replies

Заради негативна реклама и липса на бира „Чудовищата на рока” отпадат от афиша за август

Варна се размина с възможността да бъде домакин на „Чудовищата на рока”, да впише името си в афиша на световните музикални рок сцени и да влезе в Книгата на рекордите „Гинес” покрай рок маратон, който бе планиран за 101 часа през август. Шефът на фирмата - организатор „Юниверсум Ентъртейнмънт БГ” Неди Крос, известен и с българската си фамилия Алипиев, обяви официално вчера, че няма да проведе „Чудовищата” във Варна заради спънки на общинската администрация. Обясни, че има да връща стотици хиляди евро неустойки на рок групите, които е ангажирал, но уточни, че не е мислил въобще за съдебна битка с община Варна. „Никой вече няма да поиска да дойде във Варна”, категоричен бе Неди Крос. Той хвърли вината за провалените концерти главно върху кмета Кирил Йорданов. Не може до последния момент да сме спокойни, а да създават пречки три седмици преди началото на маратона, протестира той. Основният проблем се оказа несъгласието на администрацията да допусне продажбата на бира, както и ограничението на музиката след 24 ч.

„Такова нещо не може да се случи никъде другаде по света. Имам обаждания за Истанбул и за Украйна догодина”, посочи организаторът.

Неди Крос обясни, че работата по подготовката на рок маратона е започнала още през ноември м.г., а през април е било получено и решението на ОбС в подкрепа на проявата. Никой не е очаквал, че срещу възможността за реклама варненският кмет ще предпочете някакви лични интереси, коментира той. Така той показа отношението си към публично коментираната надпревара между кмета и председателя на Общинския съвет в областта на масовите мероприятия и пиара.

Рок маратонът трябваше да се проведе под егидата на общинския председател Борислав Гуцанов. Буквално до преди дни той бе сигурен, че „Чудовищата на рока” ще се проведе отвъд канала, под Аспаруховия мост.

Само преди половин месец кметът Йорданов обяви за създаването на специална комисия, която да обсъжда всички постъпващи в общината искания за провеждане на масови мероприятия.

Според Крос до момента за реклама на събитието по чуждестранни музикални медии са отишли около 300 000 евро. На 1 800 000 евро пък оцени компенсациите и неустойките, които му предстои да плати. „Можехме да избием парите, без да ставаме милионери”, обясни пред журналисти Неди Крос. Сметката показа, че е очаквал за 9-те дни на рок маратона да се продаде бира за около 900 000 евро, ако 20 000 души пият по 5-6 бири на ден по 2 лв. Без бира рок маратон не може да се прави, категоричен бе Крос. Имахме договор с „Болярка”, а за храната - с „Хепи”, от общината се искаше само да ни осигури ограда - охраната сами щяхме да си осигурим, каза шефът на „Юниверсум Ентъртейнмънт”. Той призна, че до момента, в който преди седмица-две в рок форумите се появили информации, че „Чудовищата” ще отпаднат, са били продадени 2000 билета. При тази негативна реклама, която направи кметът, за максимум 10 000 души няколкодневен рок маратон не се прави, каза Неди Крос. Като „малък вариант” за концерт на „Моторхед”, „Саксън” и още няколко групи фирмата ще обмисли да покани феновете на 3 август на стадиона „Юрий Гагарин”. Вчера комисията по мегаконцертите специално бе поканила да се явят представители на „Юниверсум Ентъртейнмънт БГ”. Нито Неди Крос, нито колегите му Едуард Багдасарян и Уте Еренберг се явиха в зала „Варна” на общината. Не дойдоха и Йорданов и Гуцанов.

pozvanete.bg

Редактирано от vboychev (преглед на промените)

И този път не пропуснахме да си покажем резила. Да живее хевито, бирата и българщината!

Е това е най - големата идиотщина, която може да се случи. Организация, разходи за реклами и не на последно място феновете - като мен.

Какво да кажа - ужас. Поне 10 от групите съм искал да видя на живо когато бах на 12 - 17 години, когато рока и метъла бяха заклеймени като "капиталистически пропаганди", "музика, в която се чували думите на Сатаната", "призиви към Ада" и сякакви други идиотщини, а нас ни наричаха "отрепките на общество", "тези с мърльовци с черните дрехи, дето не се къпят, а ходат да се дрогират и напиват".

И точно сега, когато желанието е почти сбъднато, се случва НАЙ - ГОЛЯМАТА ИДИОТЩИНА!!!!!!

Който го е изживял, той ще може да ме разбере.

Моите съболезнования към феновете на рока.

Не унивайте...."God gave rock and roll to you,

put it in the soul of everyone!!!!!"

Редактирано от hattamotto (преглед на промените)

Това наистина е много гадно.Жалко можехме да се порадваме на готини рок парчета sad.gif

Е това е най - големата идиотщина, която може да се случи. Организация, разходи за реклами и не на последно място феновете - като мен.

Какво да кажа - ужас. Поне 10 от групите съм искал да видя на живо когато бах на 12 - 17 години, когато рока и метъла бяха заклеймени като "капиталистически пропаганди", "музика, в която се чували думите на Сатаната", "призиви към Ада" и сякакви други идиотщини, а нас ни наричаха "отрепките на общество", "тези с мърльовци с черните дрехи, дето не се къпят, а ходат да се дрогират и напиват".

И точно сега, когато желанието е почти сбъднато, се случва НАЙ - ГОЛЯМАТА ИДИОТЩИНА!!!!!!

Който го е изживял, той ще може да ме разбере.

Моите съболезнования към феновете на рока.

Не унивайте...."God gave rock and roll to you,

put it in the soul of everyone!!!!!"

Едва ли и предполагаш колко те подкрепям. В момента и аз съм от "отрепките". Какво шоу щеше да е....Но какво ни остава....?Само най-искрено да съжаляваме за пропуснатите мигове...Е, все пак Fear Factory ще идват в София...Който може, нека се задоволи!

В момента гледам повторението на Слави със Скорпиънс и си мисля за това как същият този Неди Идиот прекрати концерта им в Стара загора. Раздадоха нови билети и казаха, че концерта ще се проведе през септември, а дали е помислил колко "лесно" сме стигнали до Стара загора. А ето сега прецака работата и за Monsters of Rock. Какво му е виновен кмета на Варна?! Просто е знаел ка кда го настъпи след като е искал да прекрати концерта. Неди е трябвало предварително да се разбере за организирането, а не всичко да се прави в последните 3 седмици. :clap:angry.gif

В момента гледам повторението на Слави със Скорпиънс и си мисля за това как същият този Неди Идиот прекрати концерта им в Стара загора. Раздадоха нови билети и казаха, че концерта ще се проведе през септември, а дали е помислил колко "лесно" сме стигнали до Стара загора. А ето сега прецака работата и за Monsters of Rock. Какво му е виновен кмета на Варна?! Просто е знаел ка кда го настъпи след като е искал да прекрати концерта. Неди е трябвало предварително да се разбере за организирането, а не всичко да се прави в последните 3 седмици. :clap:angry.gif

Да, ама едва ли и на него му е лесно. Щом Варна е трябвало само да осигури мястото и загражденията...Да се организира едно такова грандиозно шоу, не е никак лесно :wors: Може и той да има някаква вина, но едва ли всички обвинения трябва да паднат на неговия гръб...

Хората са казали: "Ако ще правиш нещо, прави го както трябва." :yanim:

То и бирен фест вече не правят маи така че ....

Днес (т.е. вчера) по тв ММ обсъждаха това. Кмета (топ екс комуняга) бил забранил,

всякакви концерти на територията на Варна. Роро се закани да го интервюира.

Днес (т.е. вчера) по тв ММ обсъждаха това. Кмета (топ екс комуняга) бил забранил,

Да де ама ако става въпрос за Концертите на Пайнер веднага ще им отворят стадиона Юрйи Гагарин sad.gif

Много гадно sad.gif Навремето си беше по хубаво като не беше популярна толкоз чалгата

Редактирано от neck (преглед на промените)

Да де ама ако става въпрос за Концертите на Пайнер веднага ще им отворят стадиона Юрйи Гагарин sad.gif

Много гадно sad.gif Навремето си беше по хубаво като не беше популярна толкоз чалгата

Хахаха....то не е смешно де...Дали пак ще се върне това време? Ох, как ми се иска...Пък едни други хора са казали: "Геноцит"!

• 6 месеца по-късно...

И топ-чалгар.НА следващите кметки избори съм организирал няколкостотин човека да гласуват против него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.