Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотите от сектор Б

Featured Replies

Нещо , което ми направи силно впечатление:

Винаги съм имал точно определено мнение за "синята" публика, или по-точно за по-голямата й част. През годините слушах какви ли не митове и легенди за нея - най-вярна, най-многобройна, най-велика... най-най. Преди няколко месеца в този сайт написах, че тази публика не заслужава отбора си. Защото повечето не знаят какво е обич, а знаят преди всичко какво е омраза.

Всъщност, събитията по време на мача със Сиони по-скоро ме опровергаха. Изключително съм изненадан от поведението на публиката... не на агитката, а на ПУБЛИКАТА на Левски. Честно казано не съм си и представял, че някога хората от секторите "А" и "В" на "Герена" ще кажат на висок глас истинското си мнение за тази пасмина, събрала се в така митологизирания Сектор "Б". А то беше "селяни, селяни". Макар и не толкова силно, е красноречиво, за което само поздравления.

Изненадващо за мен е и поведението на хора като Сираков и Батков - двама, към които определено не изпитвам топли чувства (много меко казано). Първият си каза директно, каквото мисли за изродите в "Б", а вторият направо отказа коментар...

В моменти, когато Левски си пише историята, когато има възможност за нещо голямо, то точно феновете ще обърнат гръб и ще затворят всякакви врати към Европа. Не знам какво да мисля, след като видях един клип в Интернет след мача, сниман от централната част на Сектор "Б", на който разни пикльовци изпадат в екстаз при възпламеняване на поредната бомбичка.

Сега пак всички левскари ще треперят в очакване дали УЕФА ще направи това, което е нормално да направи, именно заради тези пикльовци и по-големите им батковци. Но какво пък, май е по-добре Левски да играе далеч от дома. Без олигофрени със сини шалчета.

• 2 седмици по-късно...

Няма смисъл от нерви, докато цялата ни система е такава нищо не може да се направи. Какви са тези полицаи дето ще вкарват бомбички, те не разбират ли че по този начин освен себе си и началниците си, отбора който според техните думи ОБИЧАТ, както и цялата страна, само и само за да имат своите 15 мин. слава. Когато спрем да им обръщаме внимание и хората на реда си вършат работата като хората може би тогава ще порастнат и тези вандали.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.