Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотите от сектор Б

Featured Replies

В момента гледам мача и направо съм БЕСЕН заради кретенските изпълнения на бандата СЕЛЯНИ,ЛУМПЕНИ И ОЛИГОФРЕНИ,които със сигурност донесоха лишаване от домакинство за Левски. Такива глупаци не съм виждал през живота си! Аз съм левскар,но ме срам,че тези БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ също са левскари!!! Кажете какво мислите, какъв е начина да се спрат тези изпълнения? Предлагам да не се допускат тези лумпени на мачовете - да им се водят досиета и да не се допускат на мачовете на Левски! Те са хора,които не обичат Левски,а обичат хаоса и насилието. А се наричат Левскари...

Жалко - сега със сигурност следващия мач на Левски в Шампионска лига ще е при затворени врати... sad.gifangry.gifangry.gifangry.gif

напълно споделям мнението ти въпреки че аз съм цесекар-в наща агитка има същите олигофрени който от един(празник)-важен мач -превращат гнусотия за гледане.... angry.gif

София. Българският шампион Левски започна с победа тазгодишното си участие в евротурнирите. Възпитаниците на Станимир Стоилов се наложиха с 2:0 над грузинския Сиони в първи двубой от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Левски успя да поведе с 1:0 след гол на нападателя Емил Ангелов, който получи топката от ветерана Даниел Боримиров. Бабангида пое топката пред наказателното поле, напредна и не срещна трудности да преодолее вратаря на гостите Зураб Батиашвили. Най- чистото положение за Сиони дойде в двуминутното продължение на първото полувреме, но вратаря на “сините” Петков внимаваше. Така завърши и първата част. Второто полувреме започна по идентичен начин, за да се стигне до 53-ата минута, когато австрийският рефер на двубоя прекрати срещата за около пет минути. Това се наложи, след като от трибуните бяха хвърлени множество бомбички и в Сектор “Б” бяха запалени факли. Наложи се изпълнителният директор на тима Наско Сираков да успокоява привържениците, за да бъде подновена играта. След прекъсването “сините” наложиха териториален натиск и резултатът не закъсня. В 80-ата минута в наказателното поле бе спънат Емил Ангелов и реферът не се поколеба да отсъди дузпа. Зад топката застана Даниел Боримиров, който не сгреши- 2:0. До края на мача “сините” пропиляха още няколко възможности. Заради ексцесиите по трибуните главният съдия отреди седем минутно продължение.

Жалко. Просто нямам думи. С раздвоени чувства съм в момента. По-скоро съм дълбоко притеснен от тези ВАНДАЛИ. Сега просто незнам какво да очаквам от УЕФА. Дано и този път се разминем. Според мен трябват обстойни проверки на привържениците, дори ако трябва по 10 минути да проверяват най-вече хората от Сектор Б. Незнам просто, незнам какво може да се направи! Радвам се,че А и В секторр ги наричаха "селяни" и им показаха, че не са желани сред истинските привърженици на Левски!

• Автор

Левски - Европейски! :hush:

Жалко обаче,кретените от сектора ни лишиха от радостта от победата angry.gif

Незнам просто. Ако заради тези простаци оттървем най-добрия си шанс да влезем в Шампионската лига просто аз ще се откажа от тази игра. Защото просто не е честно. Чудя се как ще заспя тази вечер! Изобщо победата в момента не ме топли. Имам притеснения, че в съставът ще настъпи психически срив. Това много ме тревожи, щом стигнах до мислите да търся връзка с ръководители в клуба и да ги предупредя да направят всичко възможно Левски да се възтанови след тазвечершните извергщини. Още по-лошо ще стане ако загубим от ЦСКА. Просто не ми се мисли. Дано не се окажа прав! Заслужаваха истинските левскари да се радват на добра игра и изразителна победа. Дано се размине. Просто непроумявам как, като имаше специална декларация, която ги умоляваше тези идиоти да спрат с вандализма те не чуха нищо. Аз не вяррвам, че това може да са фенове на Левски. При условие, че знаеш, че Левски е изправен пред угрозата да бъде или глобен жестоко, или лишен от домакинство или от фенове, ти подклаждаш своето разочарование, защото каквото и да си говорим ако играем на друг терен или без фенове ще ни е много тежко. Просто има кухи глави, които надявам се несъзнателно са направили това. Явно няма да се спи и тази вечер!!!

• Автор

Да,прав си,те не са фенове на Левски! Те са просто едни мaлоумници,наркомани и алкохолици,ходещи по мачове,за да беснеят и да дават воля на просташките си инстинкти. Така че щом от фенклуба си ги знаят кои са тези "хора" , веднага да ги изхвърлят и да им се забрани доживот да посещават мачове на Левски!

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Как са влезли тези факли и бомбички в стадиона?От 10000 човека все ще има стотина малоумника който да правят глупости,но според мен вината е в Полицията и организаторите на мача,ако ги бяха претърсили на входа нямаше да се случи това. ;)

Да,прав си,те не са фенове на Левски! Те са просто едни мaлоумници,наркомани и алкохолици,ходещи по мачове,за да беснеят и да дават воля на просташките си инстинкти. Така че щом от фенклуба си ги знаят кои са тези "хора" , веднага да ги изхвърлят и да им се забрани доживот да посещават мачове на Левски!

Напълно съгласен ... като не милеят за клуба...и го излагат само...и само вредят на тима ... вън от стадиона :down: малумни тиквеници...искат да ни сасипат шансовете за жадуван пробив angry.gif

Евала, ;) на другите сектори че си ги нарекоха ... с думите които си заслужаваха

Трябва като в Англия ... на домакинските и гостуванията в Евро Турнирите да не им се дава на такива холигани да стъпват на стадионите... а когато сме гости въобще да не напускат България да ни излагат само :) тия неандърталци...и езък че вместо да говорим за мача и победата ... те ни карат да се занимаваме с тяхните ниски страсти и комплехси :angry:

И най жалкото че и в двата ни гранда се намират такива индивиди...и само излагат държавата ни :huh:

Редактирано от saiyan (преглед на промените)

Еиии значи , сектор "Б" или така наречените ултраси показаха какви малоумници са !!! angry.gif Трябваше даже Наско да се намеси , за да ги укроти .... Въпреки победата Левски не игра много добре вчера , тези Грузинци се оказаха корав отбор с много добре подредена защита ! Учудиха ме честно казано . Цялото ми мнение за вчерашната олелия не е положително ! Дано в грузия да направим един по-добър мач !

Да е честита побетата на Левски cool.gif Но проявите на ТИЯ от серктор Б РАЗВАЛИХА доброто представяне на Левски. Жалко че още не сме се научили да гледаме мачове, без след това да правим войни :clap: .Вярно е че хората отиват на мач за да изразходват енергия, но не това е начина.

Още веднъж Честито

Радвам се за победата на Левски, макар че съм привърженик на ЦСКА. Дано се докажат като по-добрите и на мача в Грузия. А за снощното изпълнение на идиотчетата от публиката, мога да кажа само, че българите пак се изложихме. И не мога да ги разделям на левскари, цесекари и така нататък, това можеше да се случи на който и да е мач. Те просто си показаха мозъчния багаж, а пък къде бяха тези, които трябваше да не допускат подобни изцепки, съвсем не мога да си го обясня. Мачът беше добър, жалкото е, че пострада българския имидж за пореден път. Ами...късмет на момчетата за по-нататък! :clap:

Току що чух по радио "Гонг", че бомбичиките били вкарани на почивката с пощта на полицаите. Нямам думи!!!

Радвам се за победата на Левски, макар че съм привърженик на ЦСКА. Дано се докажат като по-добрите и на мача в Грузия. А за снощното изпълнение на идиотчетата от публиката, мога да кажа само, че българите пак се изложихме. И не мога да ги разделям на левскари, цесекари и така нататък, това можеше да се случи на който и да е мач. Те просто си показаха мозъчния багаж, а пък къде бяха тези, които трябваше да не допускат подобни изцепки, съвсем не мога да си го обясня. Мачът беше добър, жалкото е, че пострада българския имидж за пореден път. Ами...късмет на момчетата за по-нататък!

:);):wors:

Взе ми думите от устата...

"Във всеки човек дреме по един простак, в някои и по двама..." Людмил Станев

Явно вчера доста простаци се посъбудиха.

Ето малко видеоматериал. :) Аз не се учудвам. Напълно нормално е. Простащина колкото искаш, не се е променило нищо от години насам, няма и надежда да се промени. Простотията е вечна!!

И от мача съм разочарован. Противникът беше слаб и от самото начало ми беше ясно, че ще го минем, но и Левски бяха много слаби. Дано да е временно и за третия кръг да навлязат във форма!! cool.gif

Труден мач за Левски, нещо не потръгна играта още от началото. Дали имаше подценяване в първите минути или не, но като че ли всички чакаха грузинците едва ли не сами да си вкарат гол. Много съм разочарован от представянето на Телкийски, Бардон, Томашич, Йовов... от почти всички. Емил Ангелов отново показа неумението си да вкарва от най-леките наглед ситуации. Влизането на резервите за кратко пораздвижи нещата в наша полза, но бързо се видя, че това са моментни проблясъци на отделни единици, а не са резултат от смислени колективни действия. Идва много труден реванш, дано нашите се справят, надявам се поне на Х там.

Много искам да пожелая успех и на другите 3 отбора тази вечер, дано четирите заедно да преминат в следващия кръг.

А събитията по трибуните едва ли се нуждаят от коментар, в момента ме притесняват две неща - размерът на неминуемото наказание за Левски заради някакви, които са всичко друго, но не и фенове на клуба и неделния мач с ЦСКА.

Темата е по-специално за вчерашните изцепки. На такива теми обикновено се лепва едно no comment. Айде малко коментар и от мене: ;)

Има си нещо като цикъл. Сега хвърляха се бомбички, на следващите няколко дена по вестници, телевизии и всякакви медии бла-бла ще се разпъват едни локуми и ще се изказват всички и т.н. След няма и една седмица всичко ще бъде забравено. Ще мине някой друг месец, ще дойде мач с ЦСКА (изключваме го предстоящия). Пак ще има я бомбички, я някой невинен ранен и пак след дъжд качулка една седмица дискусии и компетентни мнения. И след няколко месеца пак.

Първо ми се струва трябва да се разделим с един мит. Величието и любовта на публиката към отбора.

На стадиона отиват всякакви хора - буквално всякакви. От най-заклетите фенове, до нямащи друго занимание отишли да гледат, от малоумници до много интелигентни хора. Не, не слагам всички под общ знаменател, но ПОВЕЧЕТО (най-вече от сектор Б) са си един определен тип хора, които ще се опитам да опиша:

Те най-често са неудачници и комплексари. Най-големият боклук от обществото се отаява там. Целта им е чист вандализъм. На тях им е все едно какво става на терена, сигурно не знаят и имената на футболистите. В случая, отборът "Левски" не е любимият им отбор, а едно чисто оправдание, което да използват, за да вандалстват. Явно имат доста несполуки в личния живот, просто боклук. По един или друг начин отхвърлени, балъци които не стават за нищо и са доста комплексирани. Тия комплекси се опитват да ги избият по някакъв начин чрез вандализъм. И къде да го приложат вандализма, ако не на стадиона?? Къде на друго място ще бъдат безнаказани?? Няма такова място. Те не ходят на стадиона, за да гледат мача а защото това е единственото място където могат да викат, трошат и беснеят без да има последствия за тях самите. По този начин сигурно се чувстват велики и силни. Интересно е като са такива мъже, защо някой от ония с палките като ги подгони и бягат - еее? Когато си прикрит и неуязвим за момента е много лесно да псуваш, да правиш мизерии и да си "голям мъж". Защо ли толкова им е нужно да се доказват и да се правят на мъже? Може би защото изпитват комплекс, че не са истински мъже. Както казах в началото, на стадиона отиват всякакви, но повечето са именно такива! Едни жалки същества, малоценни и неуспели в живота, чувстваще се силни като вандалстват. С две думи жалки същества! angry.gif:)

И всеки път се задава един и същи въпрос: Как да се предотвръти това?

Ами много е просто. Просто така не може да се предотврати. Каквито и проверки да има на входа и мерки, няма гаранция. Винаги се намира начин да се вкарат материалите. Но въпросът е лицето Х като направи мизерийката да отиде малко на топло. Ей това е начина. Какво мислите, че разграничава нас от развитите страни? - Именно това - наказанието и възпитанието! Навсякъде ги има такива балъци. Не са само в България. Дори тук са много много по-малко отколкото например в Италия или Франция поради по-малкото ни население, но разликата е там, че на тия в България им се дава свобода, а ония просто не ходят по стадионите, защото изпитват респект и не са сигурни, че ще останат 100% безнаказани. Това е разликата.

Е нашата държава е все още доста изостанала. Скоро няма да се промени. Не се учудвайте ако след няколко месеца или година се случи това отново.

И пак да се повторя какъв и изходът:

Простотията и вандализмът не могат да се смачкат или унищожат - те са вечни! Могат обаче да се ограничават, да се натъпкват натясно. За тая цел е законът и неговото спазване! angry.gif

Но комент :);):yanim: Заради такива ОЛИГОФРЕНИ ме е срам, че съм левскар и следващия мач на Левски в ШЛ сигурно ще се играе в Загреб или Истанбул angry.gif

Но комент :down::down::down: Заради такива ОЛИГОФРЕНИ ме е срам, че съм левскар и следващия мач на Левски в ШЛ сигурно ще се играе в Загреб или Истанбул angry.gif

То ясно, че са олигофрени ма да знаеш кога ще са произнесени решенията на УЕФА?

Дотогава само ни остава да се молим само с някоя глобичка да мине!! :help:

А GFreeman относно наказанията в Италия не си напълно прав. Там цари същата безнаказаност като тук :down: Всичко е до манталитета до хората. Дори да има нужните закони те просто не се спазват. Единствено в Англия се работи сериозно по въпроса с футболното хулиганство, но и там продължават да съществуват много вандали, които успяват да се измъкват от закона и още са на свобода :help:

Редактирано от Nonio (преглед на промените)

А GFreeman относно наказанията в Италия не си напълно прав. Там цари същата безнаказаност като тук :down: Всичко е до манталитета до хората. Дори да има нужните закони те просто не се спазват. Единствено в Англия се работи сериозно по въпроса с футболното хулиганство, но и там продължават да съществуват много вандали, които успяват да се измъкват от закона и още са на свобода :help:

Не знам за Италия. Но като цяло в западна Европа не че го няма, но май не е така на свобода. Поне така си мисля, може и да си прав. Манталитетът - да напълно си е манталитет, но този манталитет се формира с възпитание и наказания. Та мисълта ми беше, че ако имаше сурови наказания нещата щяха да стоят по друг начин. Само с приказки не става. Трябва в хулиганите да се всее страх и респект към служителите на реда и закона изобщо!

това бяха момчетата от "София Запад".и не е случайно :help:

• Автор

Момчетата от "София-Запад" са пълни нещастници и селяндури...

Взех да се съмнявам,че са истински левскари. Щом по такъв начин саботират "любимия" си отбор, явно не им е толкова любим...Шайка комплексари! Евала на Наско Сираков,че не премълча, а им го каза в очите - вие сте банда рецидивисти! :help:

Аз предлагам да се поставят специално за този сектор едни сериозни камери всичко ще се вижда! Така ги хващаш и им забраняваш да ходят на мачове на Левски. Чух да предлагат по радио "Гонг", когато има мач на Левски тези, които имат забрана да ги викат в районното и да гледат от там мача! Интересна идея. Не мислите ли!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.