Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвместими ли са Kaspersky AntiVirus & Kaspersky AntiHacker?

Featured Replies

Искам да Ви питам дали тези две програмки работят коректно заедно(товарят ли много и правят ли проблеми)?

Благодаря предварително!

Работят без проблем заедно. Товарят достатъчно системата. А най-добре си сложи Kaspersky Internet Security, демек всичко в едно

Касперски антивирус 5+касперски анти-хакер-ДА

Касперски антивирус 6+касперски анти-хакер-НЕ

Kaspersky Antivirus 6 не работи ли с AntiHacker 1.9?

За съжеление е не.Аз съм Kaspersky Anti-Virus 6 и сложих Kaspersky Anti-Hacker и ми изписа,че са несъвместими.

За съжеление е не.Аз съм Kaspersky Anti-Virus 6 и сложих Kaspersky Anti-Hacker и ми изписа,че са несъвместими.

Сигурен ли си, че става дума за последната версия на Антихакер-а 1.9.37?

Kaspersky Internet Security включва antihacker. Затова не са съвместими.

А колкото до kaspersky antivirus 6 и отделно антихакер за мен това е голяма глупост. Защо трябва да работят по отделно като могат да са заедно - Kaspersky Internet Security 6. Пък и би трябвало KIS да дава по-голяма производителност отколкото като са по отделно.

И като се слага KIS-а задължително спирайте стената на вин-а. Когато работят няколко стени те си пречат една друга.

успех...

Kaspersky Internet Security включва antihacker. Затова не са съвместими.

А колкото до kaspersky antivirus 6 и отделно антихакер за мен това е голяма глупост. Защо трябва да работят по отделно като могат да са заедно - Kaspersky Internet Security 6. Пък и би трябвало KIS да дава по-голяма производителност отколкото като са по отделно.

И като се слага KIS-а задължително спирайте стената на вин-а. Когато работят няколко стени те си пречат една друга.

успех...

Да прав си, по-добра производителност се постига с КИС, отколкото с АВ + АХ. А инсталацията на КИС автоматично спира уиндоуската защитна стена :clap:

Сигурен ли си, че става дума за последната версия на Антихакер-а 1.9.37?

Да сигурен съм,но може проблема да е бил някъде в мен.

• Автор

Сложих си KIS06,но проблема с торентите си остава както беше при Биткомет с анти-хакера.Когато съм с него не тегля с повече от 1кб/с а когато го спра си тегля с нормалните 1 мб/с.

Някакви идеи как да отстраня проблема?

Редактирано от red_walker (преглед на промените)

1 Вар.: В настройките на Касперски цъкаш на антихакера режим Training mode. След това отваряш торент клиента и пускаш нещо за теглене. И Касперски ще те попита дали да му разреши порт. Даваш му allow и трябва да няма проблеми.

2 Вар.: Ако не стане в настройките на кометата има точно номера на порта който отваря. И задължително трябва да отмениш настройката за случаен порт всеки път. Виждаш номера на порта и в антихакера ръчно го въвеждаш. add port или нещо такова беше.

Успех...

Сложих си KIS06,но проблема с торентите си остава както беше при Биткомет с анти-хакера.Когато съм с него не тегля с повече от 1кб/с а когато го спра си тегля с нормалните 1 мб/с.

Някакви идеи как да отстраня проблема?

Погледни тук да видиш дали ще ти е от полза :)

Не бих си сложил кашперски за профилактика пари да ми дават... виж ако е за почистване на системата от вече намърдали се вируси по бива но иначе е супер тежка...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.