Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бойко Борисов няма да се кандидатира за президент

Featured Replies

Няма ли кой да го гръмне тоя манекен. Сега като иде на избори, балъците жадни за нов месия ще си го изберат с две ръце

Според мен няма да се кандидатира но кой знае ......

Почти убедена съм, че няма да се кандидатира - сега се опитва да извлече максимум популярност за себе си като се изказва леко завоалирано срещу всеки от кандидатите. Наистина ПР-а му е много добър - какъвто винаги е бил. Само едно се чудя, ако не го издигне инициатвен комитет ( макар че той няма да се кандидатира, но хипотетично, както е заявил пред радиото) , кой тогава ще го издигне , като ГЕРБ не е никаква партия angry.gif

А за момента най-доброто за Борисов е да се скатае и на евентуални предсрочни парламентарни избори , след влизането на България в ЕС, да обере вота на всички антипартийно настроени и на всички, хванали се на елементарния му ПР angry.gif А такива със сигурност ще има доста :speak:

Почти убедена съм, че няма да се кандидатира - сега се опитва да извлече максимум популярност за себе си като се изказва леко завоалирано срещу всеки от кандидатите. Наистина ПР-а му е много добър - какъвто винаги е бил. Само едно се чудя, ако не го издигне инициатвен комитет ( макар че той няма да се кандидатира, но хипотетично, както е заявил пред радиото) , кой тогава ще го издигне , като ГЕРБ не е никаква партия angry.gif

А за момента най-доброто за Борисов е да се скатае и на евентуални предсрочни парламентарни избори , след влизането на България в ЕС, да обере вота на всички антипартийно настроени и на всички, хванали се на елементарния му ПР angry.gif А такива със сигурност ще има доста :whist:

Нали от БЗНС му Издигнаха кандидатурата официално преди близо месец

Той е единствения който може да победи Първанов.

Не плачете де, аз ще се кандидатирам вместо него.

Пропуснала съм :shy11: Но той не е казал , че ще се яви с тяхна подкрепа на изборите?

Въпроса е дали ще се регистрира в ЦИК...и как ще се регистрира ако го направи ;)

Винаги съм бил на мнение, че трябва да се гласува, но на тези президентски избори сериозно ще се замисля. Същото щеше да е и ако Бойко Борисов се беше кандидатирал.

От Бойко Борисов ми писна, ясно е че няма да се кандидатира, и да го направи много важно, президентската институция е едно голямо нищо, с тия представителни функции даже не си струва и избори да има за нея, президента трябва да се избира от парламента.

Да, издигнаха я, но генералът не я прие или поне не я отхвърли еднозначно. Иначе съм склонен напълно да подкрепя тезата на shanna за ПР-кампанията му и плановете, а уж шеговитите подхвърляния във вид на закачки към този или онзи кандидат ме карат да мисля, че така или иначе няма да се кандидатира, не и сега.

Впрочем, вече се посъбраха разни кандидати, даже и Митьо Пищова вече официално се е провъзгласил за кандидат. Ех, защо не съм сега във Велико Търново да хапна някое и друго яко и истинско кебапче от майсторите в Арбанаси;)

Като изключим шегата обаче, така или иначе Първанов все още няма реален конкурент, пък и едва ли ще има. Не знам кога изтича срокът за кандидатиране, но засега няма кандидат от опозицията, способен да победи Първанов.

Толкова ли е трудно да се намери един симпатичен кандидат който да грабне публиката? Беронов е една пенсия, която не само не буди симпатии ами и с клюкарските си изпълнения/преразказване на личен разговор с Бойко Борисов/ незнам кой може да спечели.

Неделчо Беронов:

Бойко ми пожела приятна игра и затвори телефона

Въпросът с отстраняването на кмета Бойко Борисов е правен въпрос, по който е компетентен да се произнесе само съдът. Кметът поиска да настоявам пред Иван Костов да се откаже от намерението си. Казах му, че не мога да влияя на г-н Костов, в сделки не участвам.

Не мога да се намесвам в техните отношения и да ги решавам. Борисов ми каза, че не го задоволява този отговор, пожела ми приятна игра и затвори телефона.

Като юрист не мога да си позволя да изземвам функциите на съда или да изказвам позиция по дело, което се намира в процедура. Нямам никакво законно основание или намерение да присвоявам правомощията на съда.

Стандарт

Това не е изказване на Президент. Така ли се печелят дивиденти?

Редактирано от voxy (преглед на промените)

Изказването на Беронов е единственото правилно и възможно - от политичесска, правна и етическа гледна точка . На такова желание на Борисов - такъв отговор. Не смятам, че Беронов е удачен кандидат за президент, но реакцията му на пазарлъка на генерала е напълно адекватна и за първи път от много време насам мога да кажа , че съм възхитена от мнение и реакция на човек,замесен в политиката (защото той не е точно политик). По-добре сам и без шансове, отколкото предал своите , правото и етиката срещу една много несигурна подкрепа от героя на деня.

А се чудя - защо Борисов поставя такива въпроси изобщо. Ако искът на ДСБ е неоснователен - няма защо да се притеснява ... или просто не вярва на българското правосъдие angry.gif Или има от какво да се притеснява angry.gif

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Изказването на Беронов е единственото правилно и възможно - от политичесска, правна и етическа гледна точка . На такова желание на Борисов - такъв отговор. Не смятам, че Беронов е удачен кандидат за президент, но реакцията му на пазарлъка на генерала е напълно адекватна и за първи път от много време насам мога да кажа , че съм възхитена от мнение и реакция на човек,замесен в политиката (защото той не е точно политик). По-добре сам и без шансове, отколкото предал своите , правото и етиката срещу една много несигурна подкрепа от героя на деня.

А се чудя - защо Борисов поставя такива въпроси изобщо. Ако искът на ДСБ е неоснователен - няма защо да се притеснява ... или просто не вярва на българското правосъдие angry.gif Или има от какво да се притеснява angry.gif

Много е лесно на думи да си цвете, общо взето стандартна практика. За мене разговора му с Бойко Борисов/какъвто и да е бил/ е личен и най-достойното нещо е да запазиш конфиденциалността му.

възхитена от мнение и реакция на човек

истинските хора от които трябва да се въхищаваме обаче не излизат да се тупат в гърдите и да казват ето вижте ме как не се пазаря със сульо и пульо/примерно/ за съжаление те остават в сянка за сметка на изтъкващите се.

Редактирано от voxy (преглед на промените)

Много е лесно на думи да си цвете, общо взето стандартна практика. За мене разговора му с Бойко Борисов/какъвто и да е бил/ е личен и най-достойното нещо е да запазиш конфиденциалността му.

истинските хора от които трябва да се въхищаваме обаче не излизат да се тупат в гърдите и да казват ето вижте ме как не се пазаря със сульо и пульо/примерно/ за съжаление те остават в сянка за сметка на изтъкващите се.

Всичко това звучи много добре и привидно си съвсем прав, само че нали все недоволстваме от задкулисни политически игри . И като се намери някой , който загатна в прав текста на обществото (който има уши, ще чуе) как точно изглеждат предизборните пазарлъци , сега го обвиняваме в неетичност ...

Малко :wors: за изтъкването - Борисов е цар в тези неща, ако аз трябваше да водя предизборна кампания на кандидат - негов конкурент, щях да пробвам с генералските камъни по генералската глава, т.е. показни популистки акции и всеки ден в централните емисии :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.